Ja mam krotkie wlosy, ale zcielam moje dlugie tylko dlatego, bo moja babcia tak zadecydowala... Wrrr... No po prostu booosko. A tak poza tym, to co za roznica miec krotkie czy dlugie wlosy... Wazne ze jestes dziewczyna^^
Moim zdaniem dziewczyny w krótkich w³osach wcale nie s± mniej kobiece. Zale¿y to przede wszystkim od kszta³tu buzi. Uwa¿am, ¿e dziewczyna która ma okr±g³± twarz i du¿e oczy ³adnie wygl±da w krótkich w³osach + grzywk±. Osobi¶cie mam w³osy do po³owy pleców i nie zamierzam ich jak na razie ¶cinaæ.
_________________ podtrzymywa³e¶ moj± g³owê
nie roztrzaska³am skroni
o pod³ogê - póki co
jak bylam mala to mialam krociutkie i wszyscy mnie brali za chlopca 9bo gralam z chlopakami w pilke i bilam sie) a teraz mam dosc dlugie, takie srednie, ale niektore dziewczyny lepiej wygladaja z krotkimi, bo dlugie im nie pasuja....
_________________ ... ¯YJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ M£ODO ...
Sama mam teraz dosyc krótkie i o dziwo czujê sie o wiele bardziej kobieca ni¿ w d³ugich. To chyba kwestia fryzury, u³o¿enia i w³asnego samopoczucia niz d³ugo¶ci w³osów.
_________________ Mo¿esz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostaæ gwiazd±
Mo¿esz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Do³±czy³a: 03 Mar 2007 Posty: 79 Sk±d: z nad jeziorka ³ez
Wys³any: 2007-03-28, 07:51
Nie wyobra¿am siebie z krótkimi w³osami . Czu³abym siê ¼le . D³ugie w³osy s± takie romantyczne , jak delikatnie uk³adaj± siê przy twarzy , opadaj± na ramiona .
Jednak wszystko zale¿y od osoby nawet dziwczyno o krótkich w³osach mog± emanowaæ ciep³ym u¶miechem, wspania³ymi oczami, doskona³ymi rysami twarzy.
_________________ Maria - cechuje ja doskona³o¶æ, mistrzostwo i wszelkie osi±gniêcia, daleko wykraczaj±ce poza to, co zwyk³e i pospolite. Poci±ga je wszystko, co tajemnicze. S± wymagaj±ce, ale opiekuñcze, uczuciowe. Oddane ¿yciu rodzinnemu, ale i wiele ¿±daj±ce od tych, których kochaj±. Ceni± sobie wysoka jako¶æ ¿ycia.
Heartwork, widaæ od razu, ¿e nie widzia³es mojego zdjêcia w albumie
z Ciebie taka krótkow³osa niewiasta jak z koziej dupy tr±ba. chyba, ze ja naprawde mam jakies dziwne wyobrazenie, to wybaczc misko, bo moim zdaniem krótkie, to nie siêgaj±ce ramion, vel wokalistka Roxette, czy Kora Jackowska onegdaj.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma ¶wiat umiera
i o lito¶æ blaga ka¿de drzewo kamieñ ksi±¿ka rym"
Zale¿y od tego, co komu pasuje, jak kto¶ w³osy u³o¿y.
Krótkie nie oznacza od razu niekobiece.
To tak jakby faceci z d³ugimi w³osami byli wcale nie mêscy. =}
Szczerze mowiac podobaja mi sie dlugie wlosy i uwazam je za kobiiece tylko do okreslonej dlugosci. Tak niewiele ponad polowa plecow. Dluzsze np. do pupy i dalej w moich oczach uchodza za wiesniackie. Jak widze taka plachte, to zastanawiam sie zawsze dlaczego kobiety na sile staraja sie stac dziewczynkami.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.