Forum Dyskusyjne :: Czy dziewczyny z krotkimi w³osami sa mniej dziewczece?

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Moda » Czy dziewczyny z krotkimi w³osami sa mniej dziewczece?

Przesuniêty przez: Prymas
2007-03-08, 15:26
Czy dziewczyny z krotkimi w³osami sa mniej dziewczece?
Autor Wiadomo¶æ

Karolcia :) 

Do³±czy³a: 11 Lut 2007

Wys³any: 2007-02-12, 18:12   

ja mam takie do ramion... s± dla mnie wygodne, bo ³atwiej siê uk³adaj± ni¿ dlugie, a poza tym taka podobam siê swojemu facetowi a to g³ówny argument :)

#Magda 
z przymru¿eniem oka

Do³±czy³a: 14 Sie 2006
Sk±d: Kraków!

Wys³any: 2007-02-12, 20:36   

Wampirzyca :) napisa³/a:
Przepraszam, ja mam w³osy do koñca szyi i nie czuje siê ani trochê miej dziewczêco.
Spoko, moje podbródka siêgaj± - nie jestem w stanie ich spi±æ, chyba ¿e 4roma gumkami ;-), albo milionem wsówek ;-)
Wampirzyca :) napisa³/a:
i nie czuje siê ani trochê miej dziewczêco
i bardzo dobrze :-)
ja te¿ nie mam problemów ze swoj± kobieco¶ci± z powodu d³ugo¶ci w³osów. nawet krótka fryzura mo¿e byæ seksowna i stylowa.

#Mokra 
Bobson

Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006
Sk±d: z doliny muminkow

Wys³any: 2007-02-12, 22:07   

Nie iwem czy widzieliscie nowa fryzure Chylinskiej. Bardzo krotka. Bardzo kobieco w niej wyglada, jak nie ona. I to jednak zalezy od kobiety. Jednym jest ladnie w tym innym w czym innym.
Ale tak czy siak, dlugie wlosy sa wielka ozdoba kobiety... Zwlaszcza kobiet/dziewczat ktore nie maja nic wiecej do zaoferowania.

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Do³±czy³a: 03 Pa¼ 2006
Sk±d: Z Piek³a

Wys³any: 2007-02-12, 22:15   

Mokra napisa³/a:
Nie iwem czy widzieliscie nowa fryzure Chylinskiej
Widzia³am i jej ogólnie pasuj±. Tak jak Demi Moore w jakim¶ tam filmie maia³a ze 6 mm i jej te¿ pasuj± któtkie. To zale¿y od kszta³tu g³owy, ko¶ci policzkowych itp.

'' - Ludzie przybieraj± wci±¿ nowe maski...
- A co kryje siê pod tymi maskami?
- Ca³a masa gówna. ''

*faris 

Do³±czy³a: 26 Lis 2006
Sk±d: sercem z L.

Wys³any: 2007-02-12, 22:19   

Mokra napisa³/a:
dlugie wlosy sa wielka ozdoba kobiety... Zwlaszcza kobiet/dziewczat ktore nie maja nic wiecej do zaoferowania

Dlatego ja zapuszczam w³osy ^^
No, ale mam krótkie i wcale nie czujê siê ch³opakiem ^^
Mumiiiiinki!

#Mokra 
Bobson

Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006
Sk±d: z doliny muminkow

Wys³any: 2007-02-12, 22:24   

Cytat:
Dlatego ja zapuszczam w³osy ^^

Ja tez.

Cytat:
Widzia³am i jej ogólnie pasuj±. Tak jak Demi Moore w jakim¶ tam filmie maia³a ze 6 mm i jej te¿ pasuj± któtkie. To zale¿y od kszta³tu g³owy, ko¶ci policzkowych itp.

Tak samo ta POrtman. Ale np NIe podoba mi sie fryzura Drzyzgi. Wyglada jak chlopak, albo ta "Dzien dobry TVN" nie Molek [zreszta ona to tylko ladna..] tylko ta druga... Tez tragedia.

Albo najlepsza Marysia z M jak Mddlosc...

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Do³±czy³a: 03 Pa¼ 2006
Sk±d: Z Piek³a

Wys³any: 2007-02-12, 22:44   

Mokra napisa³/a:
Tak samo ta POrtman
mia³am j± te¿ podaæ jako przyk³ad.
Mokra napisa³/a:
Ale np NIe podoba mi sie fryzura Drzyzgi
ale ta nowa? Omg nie nie nie poprzednia by³a lepsza. Tu widaæ, ¿e chcia³a zrobiæ co¶ z niczego na nowo siê wykreowaæ, ale jej nie wysz³o.
Mokra napisa³/a:
Albo najlepsza Marysia z M jak Mddlosc...
nie wiem nie ogl±dam.

'' - Ludzie przybieraj± wci±¿ nowe maski...
- A co kryje siê pod tymi maskami?
- Ca³a masa gówna. ''

Kate:) 

Do³±czy³a: 12 Lut 2007

Wys³any: 2007-02-12, 23:30   

Ja zawsze mia³am d³ugie w³osy... z biegiem czasu zaczê³am je ¶cinaæ..i dosz³am do stanu jaki teraz mam.. mam chyba najkrótsze w³osy jakie u siebie pamiêtam czyli do ramion i czujê sie z tym dobrze.. nie mam zamiaru ju¿ bardziej eksperymentowaæ i ¶cinaæ krócej..
czyli moim zdaniem lepsze d³ugie:)

Jolka20 

Do³±czy³a: 13 Lut 2007

Wys³any: 2007-02-14, 11:49   

A ja mam krótkie w³osy i ¶wietnie siê w nich czuje . Nawet bardziej kobieco niz mia³am d³ugie przez ca³e ¿ycie.Sa wygodne. Mnie pasuja duzo bardziej niz d³ugie... Ale kazdy robi to co lubi...:)Czuje sie kobieta a moje wlosy podobaja sie facetom...A maja sie podobaæ tylko temu jedynem i tak wlasnie jest....Przede wszystkim lubie zmiany i nie bojê sie eksperymentowac....

Thar 

Do³±czy³a: 08 Lut 2007

Wys³any: 2007-02-15, 16:12   

Nie tylko d³ugo¶æ w³osów warunkuje prawdziw± kobieco¶æ. Licz± siê tak¿e ³adne i zgrabne "kszta³ty" czy sposób chodzenia. Dziewczyna, która bêdzie chodzi³a niczym kaczka szeroko stawiaj±c stopy wyda mi siê naprawdê ma³o kobieca, nawet je¶li mia³aby w³osy p same ³ydki.
Krótkich w³osów nie powinny nosiæ kobiety o niekszta³tnych g³owach czy odstaj±cych uszach - bo moim zdaniem wygl±daj± ¶miesznie.
Warto pracowaæ nad swoj± kobieco¶ci±, a nie tylko zastanawiac siê czy którkie w³osy oby nie uczyni± nas-kobiety ma³o kobiecymi.

Kotek35 

Do³±czy³a: 14 Lut 2007
Sk±d: gdzies z warmi-mazur

Wys³any: 2007-02-15, 19:18   

Oczywiscie ze dlugosc wlosow nie jest najwazniejsza u kobiet, ale zawsze jakos nie moglam sobie wyobrazic siebie w krótkich, jak narazie nie zamierzam tego zmieniac. Tak czy innaczej dlugie wlosy wygladaja znacznie bardziej kobieco

Pinkusia 

Do³±czy³a: 26 Lut 2007

Wys³any: 2007-02-26, 22:33   

Ale to chyba zale¿y od buzi dziewczyny, bo np. jednym jest ³adnie w d³ugich w³osach, a drugim w krótkich. Wiadomo, ¿e z kobiet± kojarz± siê d³ugie w³osy (ja mam w³a¶nie takie), ale przecie¿ kobiety (¿e to tak ujmê) z "mêskimi fryzurami", równie¿ s± artakcyje i poci±gaj±ce.

Justinee 

Do³±czy³a: 24 Lut 2007
Sk±d: Opole

Wys³any: 2007-02-26, 22:42   

Ja mam d³ugie w³osy siegaja pupy:P no i mam pocieniowana grzywke kiedys nosi³am krotkie w³osy,teraz nie wyobrazam sobie zeby jest sciac, to tak jakby mój znak rozpoznawczy:D:D
ciemno¶æ jasno¶ci,
wiêzienie wolno¶ci,
to jest to, czym ¿yje Ja
poczatek nieskoñczono¶ci
g³upota m±dro¶ci sama niepewno¶æ to strach...

Thar 

Do³±czy³a: 08 Lut 2007

Wys³any: 2007-02-26, 22:55   

Justinee napisa³/a:
kiedys nosi³am krotkie w³osy,teraz nie wyobrazam sobie zeby jest sciac, to tak jakby mój znak rozpoznawczy:D:D

Gratulujê samozaparcia. Ja ju¿ mialam do¶æ tak d³ugich w³osów i kilka lat temu ¶ciê³am. Bardzo podobaj± mi siê takie d³ugie w³osy - u kogo¶. Szczególnie gdy jes ich naprawdê du¿o i s± zadbane. Moim zdaniem ¿a³o¶nie wygl±daj± d³ugie "mysie ogonki". Je¶li jednak kto¶ ma piêkne w³osy i chce mu siê dodatkowo o nie dbac (bo ju¿ czesanie ich to nie lada sztuka) to naprawdê podziwiam!

Pinkusia 

Do³±czy³a: 26 Lut 2007

Wys³any: 2007-02-26, 22:58   

No tak Thar, zgadzam siê z Tob±, ¿e gêste w³osy s± ¶liczne, ale niestety nie ka¿dy ma takie. :-( Ja mam rzadkie w³osy, ale chyba nie jest z nimi tak ¼le, bo s± d³ugie i nawet ³adnie wygl±daj± (moim zdaniem :P ), ale te¿ zdajê sobie sprawê z tego jakie one s± i ich nie cieniujê, bo w ogóle bym by³a bez niczego na g³owie ;-)

Justinee 

Do³±czy³a: 24 Lut 2007
Sk±d: Opole

Wys³any: 2007-02-26, 23:18   

Fakt, jak ktos ma cieñkie , po³amane, rozdwojone i matowe w³osy to a¿ przykro siê na nie patrzy. Ja starm siê dbaæ o w³osy czasem trace cierpliwo¶æ przy czesaniu i wrzeszcze "jutro ide do fryzjera i scinam sie na ³yso" ale pó¿niej jak na nie spojrze..ah... moze za rok zetne:D
ciemno¶æ jasno¶ci,
wiêzienie wolno¶ci,
to jest to, czym ¿yje Ja
poczatek nieskoñczono¶ci
g³upota m±dro¶ci sama niepewno¶æ to strach...
Ostatnio zmieniony przez Justinee 2007-02-26, 23:20, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

A. 

Do³±czy³a: 25 Lut 2007

Wys³any: 2007-02-27, 14:54   

A ja mia³am juz wszystkie fryzury na g³owie chyba, mia³am d³ugie a¿ do po¶ladków (ale to w przedszkolu :P ), potem ¶ciê³am do brody, potem na calkiem krótko na pare centymetrów, potem zapuszcza³am, mialam tak do ³opatek, no ale mi sie odwidzia³o znowu i ¶cielam na krótko i od tej pory jak juz zapu¶cilam to zostawi³am, mam wycieniowane w³osy d³ugo¶æ do ramion, mnie sie podoba :D
Nie wydaje mi sie zeby dziewczyny z krótkimi w³osami byly mniej kobiece, niektorym to naprawde pasuje :)

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Do³±czy³a: 19 Sty 2006
Sk±d: wroc³aw

Wys³any: 2007-02-27, 14:56   

ja mam takie same zdanie jak inni- to zale¿y od twarzy...
ja najd³u¿esz mia³am gdzie¶ do ³optek, od trzech lat mam cieniowane, najdalej do ramion

Aaliyah 

Do³±czy³a: 20 Lut 2007

Wys³any: 2007-03-01, 17:20   

ja mam dludie w³osy do pupy. scina³am je dwa razu bardzo krótko. raz do uszu a raz prawie na ch³opaka - mia³am je wtedy wycieniowane z d³uzsza grzywka. znów mi uros³y. Ktos moze nei uwierzyc ¿e mam 16 lat dwa razy obcina³am w³osy i mam takie d³ugie, wiele osób mi nie wierzy. mi tak sybko rozsna w³osy, prawie czuje :super:
mysle znow o scieciu ale kolezanki i mama ( kochana) nie pozwalaj mi twierdza, ze musiabym do reszty zg³upiec. mam takie szczescie, ¿e mam geste w³osy.
wiem jednak ze jesli postanowie je sciac to to zrobie moja mama nie jest z tych co zabraniaja. heh mam taka kolezanke ma przesrane.
uwazam ze kazda dziwczyna wie czy ladniej jej w krotkich wlosach czy dlugich, ale jedank dlugie to zawsze tak inaczej

*Lenka 
yeah

Do³±czy³a: 15 Lut 2007
Sk±d: Siedlce

Wys³any: 2007-03-01, 19:28   

jakbylam mala zawsze scinalam sie na chlopaka, wszyscy zreszta mysleli ze jestem chlopcem... (kiedys do mojej mamy przyszla taka pani z pretensjami ze syn (czyli ja) pobil jej syna)... a teraz wlosy mam dlugie... bo z krotkimi wygladam jak chlopak a wyroslam z tych czasow... ale niektorym dziewczynom ladnie z krotkimi wlosami...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
forum m³odzie¿owepozycjonowanieprojekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Projekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.