Lubicie ten sklep? Czesto tam kupujecie? Ja uwielbiam torby z tamtąd. Ostatnio jest taka fajna seria z Marlin Monroe. Ubrania też sa fajne. Oryginalne, niebanalne, niepowtarzalne.
Nie, nie ,nie!
Ciuchy co prawda nigdy mnie nie interesowały ,ale zawsze gdzy jeździłem po farby i różne akcesoria do malowania to wybierałem zdecydowanie sklep Chrom.
Nie przepadam za CT i chyba tak już zostanie. : )
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
ja tez uwielbiam torby stamtąd. i faktem jest ze są niepowtarzalne i niespotykane. moze czasem oryginalne ale chyba włansie w tym bansie o to chodzi. ubrania- ujda, wole inne firmy, ale torby to niektore naprawde cacy:)
_________________ ...End everytime I try to fly, I fall without my wings, guess I need you...
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-01-26, 17:31
nie za bardzo, jestem posiadaczką jednych sandałków na obcasie, bo w krk można jedynie przez neta w nim kupować, a ja lubię mieć mozliwośc dotknięcia przed zakupem.
zdecydowanie wolę sklepy zara, albo h&m
_________________ mrau...
Ostatnio zmieniony przez Magda 2007-01-26, 17:31, w całości zmieniany 1 raz
weszlam na strone i ...zakochalam sie w trampkach O_o <love> Sklep, jak rozumiem, jest tylko w lublinie :-/?
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
szczere mowiac, wisi mi to.Za jakosc place.Zreszta w domu mam od wyboru do koloru,wiec nawet najmniejsza roznica jest pozadana.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-01-27, 00:23, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-01-27, 01:34
wisi mi gdzie kupuje ma mi sie podobac i ma byc w rozsadnej cenie
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
*Apple
Wysłany: 2007-01-28, 16:24
Hmmm, u nas nie ma takiego sklepu. W ogóle po raz pierwszy o nim słyszę. Ale jeżeli jest taki fajowski jak opowiadacie, sprawdzę czy w Silesi go nie ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.