Wysłany: 2007-10-30, 20:04
Lato - Vansy slip-on'y, trampki, czasami jakieś japonki.
Wiosna - to co wyżej xD
Jesień - glany, slip-on'y, trampki, czasami adidasy
Zima - Glany. I Tylko glany. Mam takie do kolana, białe, szyte czarną nitką
_________________ ...A jego słońce już zgasło i jego oczy płakały. Minął ten czas i słońce żyć pośród ludzi nie chciało...
W lecie, na sportowo, czasami klapki, jak już jest mega gorąco. Mam nawet jedne baleriny.
Zima, jesien - kozaki stylizowane na kowbojki, bądź sportowe buty - tzw bokserki. Wysokie, czerone, wiązane, z rzepem u góry
wiosna, lato, jesień i zima - adidasy
w lecie czasem jeszcze sandały
btw, widziałam dzisiaj bardzo szczupłą dziewczynę w czarnych, obcisłych jeansach rurkach i miała na nogach czarne buty emo czy emu (jakoś tak). wyglądała komicznie! takie chude nóżki i raptem takie bąble dwa na dole
_________________ Anybody can sympathize with the sufferings of a friend,
but it requires a very fine nature to sympathize with a friend's success
Dżija
Wiek: 19 Dołączyła: 23 Sty 2008 Posty: 3 Skąd: New York City
Wysłany: 2008-01-23, 14:55
Muszę przyznać ze mam ogromną słabość bo butów; co jak co ale mam ich po prostu dziesiątki!!
Kilka par balerinów (sportowych ,eleganckich),
adidasy (moje ukosiane reeboki lub nike:) ),
kozaki na zime - mam ich kilka par, ale najlepsze to są takie Gucciego, które mam 2 lata, ale nadal w nich chodze!!
japonki... mmm... uwielbiam... w mojej szafie to chyba jest ich ok. 10-ciu - eleganckie, zwykłe, na obcasiuku...
są też trampki...
ale prawdziwą słabość mam do letnich sandałków...!! uwielbiam je:D
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Mar 2008 Posty: 93 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: 2008-03-08, 13:31
uwielbiam buty na wysokim obcasie, bo dodają mi jakże potrzebnych mi cm i podobaja sie mojemu chlopakowi
wiosna - 2 pary balerinek - fioletowe ze szpicem i zwykłe żółte w kratke, szare trampki, 3 pary butów na obcasie
lato - japonki i to co wyzej
jesień - szare trapki, adidasy, kozaki na obcasie
zima - kozaki na obcasie, kozaki na bardzo malutkim obcasku
moje nogi nienawidzą obcasów/kozaków itp. bzdetek.
no i trzeba też umieć chodzić w nich jak już któraś zakłada bo jak widzę te lalki na szczudłach to omg x DDD
ani to wygodnie ani ładnie.
_________________ .blablabla.
o0oliwka
Wysłany: 2008-03-25, 23:01
na codzień adidaski:P a tak na wyjście do kina na spacerek latem tylko balerinki, japonki klapeczki:D zimą też tylko adidaszki mam ;P kozaków nie uznaje
Wysłany: 2008-04-13, 14:38
najczęściej biale szerokie vansy z luźnymi sznurówkami... kolorowymi.;] ostatnio też trampki, czarno-białe adidasy... ;]]
latem bywa, że klapki, ale rzadko.
i muszę się przyznać - mam baleriny, ale ich nie noszę xDDDD
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Ostatnio zmieniony przez Heidi 2008-04-13, 14:40, w całości zmieniany 1 raz
Ja jednak najbardziej lubie obcasy, mega kobiece są.
No i wysmuklają sylwetke, dodają kilka centymetrów.
Mam kilka par szpilek różnego koloru i fasonu i to je nosze najczęściej.
Lubie też baletki, są wygodniejsze, a równie dziewczęce.
Zimą nosze saszki [oszalałam na ich punkcie] albo klasyczne kozaczki na szpilce, zależy od oblodzenia chodników
Nie dla mnie za to jakieś adisasy, trampki itepe. Lubie jedynie maksymalnie kobiece buciki.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.