Vansy slip-on . są wygodne i nie jest w nich gorąco.
ale jak pada deszcz do kiepsko
_________________ Love is dead .
Apple
Wysłany: 2007-06-17, 17:27
Ja uwielbiam chodzić w japonkach, latem oczywiście, choć większość przechodzę na bosaka ;p W roku szkolnym chodzę w adidasach, ale ostatnio mam chętkę na balerinki, strasznie mi się podobają, ale znów nie moge znaleźć na moja nogę ;/ A co do sandałów to nienawidzę w nich chodzić, mam tam jakieś, ale nie wyjdę w nich za nic!
Lato Wiosna:
*balerinki
[-czarne, "trampkowate", z ozdobami (białym paskiem na przodzie i tzw.kulą do bilardu)
-granatowe w białe ogromne groszki
-czarne w białe grochy, z kokardką, zawiązywane na łydce
-różowe;p we wzorki
-niebieskie (z różnymi odcieniami)w paski
-niebieskie Pumy]
*trampki
[-Vansy w szachownice
-czarno-różowe do łydki]
*japonki (bardzo rzadko nosze)
[-biało-zielone
-białe, na małym obcasiku, z czymś na przodzie;p jakieś kwiatuszki perłowymi-
Jesień:
*adidasy
[-brązowe takie zwykłe
-brązowe Diverse
-czarno-czerwone
-biało-niebieskie adidasa
-biało-zielone adidasa]
Zima:
*bokserki
[-długie, zimowe, brązowo-czarne, bokserki]
Połowy butów nie noszę, ponieważ nie lubię.
Ubóstwiam balerinki i trampki:)
Sezon Letni ;
Trampki ( przed kostkę, do kostki, za kostkę ), glany, baletki ( balerinki kto woli ), japonki, niezliczone ilości klapek i sandałów na obcasie.
No moi drodzy.. jakiez to buty zdobia wasze stopki? Wiosna, latem, jesienia i zima. Macie jeden typ jaki lubicie i bez wzgledu na mode jestescie mu wierni, czy moze podpasowujecie sie pod mode. A moze wybieracie to co wygodne nie patzrac na wyglad???
Moim ukochanym obuwiem od 2 lat sa balerinki. Mam 3 pary. Czarne w indyjskim stylu, bezowe w takimz samym, i srebrne tradycyjne..
Poza tym trampki pomaranczowe i zielone..
Adidady do polowy lydki - na zime, i jescze kozaki lekko stylizowane na kowbojki z okraglym noskiem i podcietym obcasem, z czegos zamszopodobnego. Wysokie bo 8 cm obcasu ale cholernie wygodne.
Poza tym mam kilka par szpilek od 6 do 9 cm. I ukochane japonki w ktorych smigam przez 80% lata
Wiosną noszę najczęściej baletki, bądź adidasy.
Latem klapki-japonki, bądź w ogóle bez butów (jeśli idę na plażę, a mam jakieś 300 metrów od domu)
Jesienią: adidasy
Zimą: kozaczki, botki itp.
A więc tak:
latem
japonki, obecnie mam czarne i pomarańczowe, czasem zakładam beżowe sandałki zapinane na pięcie, ale zdecydowanie wole japonki
wiosną/jesień
adidasy czarne i fioletowe, białe balerinki z kokardką na przodzie, mam jeszcze czarne z czerwonym listkiem z boku, trampki czerwone
zima
adidasy, gdy nie jest zbyt zimno, a gdy większy mróz zakładam czarne kozaczki na płaskim obcasie
Mam jeszcze czarne szpilki, które zakładam tylko na specjalne okazje, bo niepewnie się w nich czuje
_________________ Marzenie podąża swoim szlakiem, nawet jeśli uważa się je za myśl.
Apple
Wysłany: 2007-09-10, 12:12
bLu napisał/a:
chyba wolalabym boso niz w tak oblesnych "bucikach"
Jak tak możesz mówić?! Balerinki to naprawdę fajne buty. Pasują do wszystkiego i dodają elegancji. Mam takie fajne na lato, ale na jesień już się nie nadają, a szkoda, bo z moją nogą trudno znaleźć kolejne.
ja tam tylko czarne adidasy(ecco),w lato to w 60% sandały oxygena które ledwo się trzymają,buty zimowe,a do szkoły lekkie adidasy albo zwykłe czarne trampki.
lato... ---> japonki, adidasy, i takie ala adidasy puma wprowadziła na rynek w tym roku..
wiosna ---> adidasy te ala adidasy
jesień ---> kozaczki, adidasy
zima ---> adidasy, kozaki, buty Salomona np do zakopanego..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.