*faris
Wysłany: 2007-04-30, 19:31
Wiosna - sandały, coś podobnego do balerinek, takie srebrne, ale nie wiem jak się nazywają i jeszcze mam na oku baleriny czarne, no i adidasy
Lato- klapki zwykłe, pantofle, albo sandały, japonki
Jesień - adidasy, albo japonki <zalezy jaka pogoda> czasem lakierki białe
Zima - wysokie kozaki, na lekkim obcasie, ze szpicem albo lekko zaokrąglone
oprócz tego na wiosnę albo w lecie zazwyczaj do kościoła - sandały na wysokim obcasie, czarne z jakimiś koralikami srebrnymi na dwóch paskach, szpilki, z długim i ostrym szpicem
no i różnego rodzaju buty sznueorwane, poprzez halówki,adidasy do trampek na rower
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Ale ogólnie to noszę jakieś wygodne trzewiki. Teraz mam jakieś pumacze, czarne, zamszowe, ładne! Poza tym mam na oku czarne balerinki, takie w sam raz na wiosnę do latania po dworze
Wysłany: 2007-06-13, 08:02
zima- w tym roku byly futrzaki brazowe
Wiosna-trampki.adidaski takie zawaliste z powyszywanymi kwiatkami lool;ciemnozielone
lato-teraz to sandały na niskiej szpilce, klapki, i sandały na wysokiej szpilce:)
jesien-co samo co wiosna
Wysłany: 2007-06-13, 11:04
Mialam ostatnio ochote na sandalki. Tylko za grzyba pana nie wiem jakie. Wszystkie maja jakies gowna poprzyczepiane, albo sa na koturnie, albo sa biale albo sa niebotycznie wysokie...
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1486 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-06-13, 11:26
Cytat:
Mialam ostatnio ochote na sandalki.
O muy bosh, jak ja nie lubię sandałków >,< Praktycznie żadne mi się nie podobają, nie lubię w nich chodzić i w sumie jedyne jakie jeszcze mogę znieść to takie:
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-13, 23:53
zimą glany latem glany ( na motor) a prócz tego trampki i jakieś pięć par sandałów( o różnej wysokości obcasów)
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
kilka par adidasów (na codzień, treningowe i wysokie), baleriny (w kropki, czarne eleganckie), japonki (różowe[!], zielone, czerwone - pełno ich mam), glany na każdą pogodę, sandały (zwykłe-cos jak na obrazku shali, z paseczkami bardziej eleganckie, na obcasie), trampki, buty taneczne (też można zaliczyc? Do łaciny i standardu), kozaki na niewielkiej platformie. [Amen.]
_________________ Tam, gdzie bieda i luksus obok siebie tuż są.
W cieniu szklanych wieżowców szarych ludzi jest dom.
Tam, gdzie ślepcy na tronach sieją plewy jest zło.
Ile bólu i gniewu zbiorą, dobrze wiem to.
I wiem niejeden ma tutaj łzy w oczach;
To tu koszmary śnią ludziom się po nocach.
Rasta wie, bo Rasta ma moc.
Ja i Ja patrzę sercem, dobrze znam jego głos.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.