Od paru lat chodzę w butach ecco i jestem z nich bardzo zadowolony. Buty są wygodne i trwałe. Jeżeli odpowiednio się o nie zadba, to dotyczy szczególnie skórzanych, będą służyć bardzo długo.
Co Wy myślicie o tej firmie? Czy jest według Was dobra? Jakie są Wasze opinie na ten temat?.
_________________ każdego dnia odkrywam świat na nowo...
Barteq
Wysłany: 2007-10-01, 10:16
Moja dziewczyna chodzi w ecco i trzeba przyznać, że buty ładnie się prezentują. Sam nie miałem sposobności w nich chodzić więc nie wiem czy na prawdę są tak wygodne.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-10-17, 21:33
Są w porządku tylko niestety cena jest miażdżąca dla większości.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Mi się nie podobaja jeśli chodzi o wizualną strone. Po prostu nie mają jakichs takich na prawde ciekawych modeli w kolekcji. I jeszcze te ceny... Chociaż jakościowo są dobre, więc w sumie cena adekwatna... Ja jednak wole mieć więcej, taniej, częściej, niż 2 pary na 3 lata. Dlatego ja mowie im nie.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.