Buszowalam dzisiaj po sklepach z bielizna i z stad ten temat.
Drogie Panie,jaka bielizna wam najbardziej odpowiada? Sportowa,elegancka; z koronkami czy bez;staniki push up?biala,czarna,kolorowa?itp.itp.
I jaka ubralybyscie lub jaka ubralyscie na sekswieczorek ?
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
koronka spoooko
(to tylk tak do tematu - juz z tad uciekam )
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
-------------------------------------------------------
Motto życiowe:
"Nie dyskutuj z debilem: najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
a moze panie wola nie nosić wcale bielizny no dobra panie przyznać się
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
-------------------------------------------------------
Motto życiowe:
"Nie dyskutuj z debilem: najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Wysłany: 2006-04-17, 11:00
Mam pytanie, co to wogle jest za różnica? różowe czy czarne... przecież i tak idąc przez miasto nie patrzycie na kolor, wogle uważam że wy (dziewczyny, kobiety) przesadzacie z tym wyglądem, dbaniem o siebie i "oh jaka ja jestem gruba i brzydka"...
Ja myślę, że stanik z drutami ale nie push up i nie usztywniany tak strasznie bez koronek(bo mam MEGA wrażliwą skórę ) a co do dolenj części... stringi lub biodrówki. Tylko tak. A! I czarne najlepiej. Lub białe:) Lub pomieszać:) Na sexiwieczorek...Hmmm... to samo...:P:P stanik może tylko mniej pełny:) (noo...z płytkimi miseczkami)
najlepiej sportowa, czarna oczywiście, never pushup.
Mój chłopak ostatnio uznał, że czarna bielizna jest podniecająca dla płci przeciwnej. Ech... faceci
Galaxy, w końcu urodziłam się w zimie przyzwyczajenie ja mam tylko stringi i 2 pary bokserek
A no to zrozumiałe. Ale ja niestety nie mogę mieć samych stringów, bo nie używam tamponów... A raczej stringi i podpaska...to nie idzie w parze... Ale stringi lubie:) Baaardzo wygodne i zmysłowe:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.