Forum Dyskusyjne :: Bielizna :)

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Moda » Bielizna :)

Przesunięty przez: Prymas
2007-03-08, 15:26
Bielizna :)
Autor Wiadomość

amellkaa_xD 

Wysłany: 2007-07-04, 14:53   

Ja koronkowa najbardziej.
A kolor .. kazdy byleby bylo ladnie :hyhy:

zielona_herbata 

Wysłany: 2007-07-04, 16:32   

Może nie tyle sportowa co wygodna. Lubię kiedy bielizna jest kolorowa i fikuśna.

***KOSMITKA*** 

Wysłany: 2007-11-23, 17:27   

ja bardzo lubie biala i czerwona bielizne do tego koronkowa najbardziej ale kazda ma cos w sobie , a ostatnio wpadla mi w oko sliczna fioletowa po okazyjnej cenie , wlasnie takie sobie kupilam i wlasnie taki typ preferuje bielizny :

b200711201018240.jpg
Plik ściągnięto 36 raz(y) 27,58 KB

a7qw37xb6gmq5yctrvv0.jpg
Plik ściągnięto 34 raz(y) 77,07 KB

7qvc25nzjah41xw47vbx.jpg
Plik ściągnięto 35 raz(y) 77,17 KB

Ostatnio zmieniony przez ***KOSMITKA*** 2007-11-23, 17:31, w całości zmieniany 4 razy  

ForceRecon 
Ośka

Wysłany: 2007-11-23, 17:34   

Koronkowa, raczej stringi.
Czasami lubię ubrać bokserki

Fitnes1 

Wysłany: 2007-11-24, 13:40   

tylko i wyłącznie bokserki

loveblind 

Wysłany: 2007-11-24, 14:03   

Ja nie przepadam za koronkowa bielizna, a juz kompletny kosmos dla mnie jak ktos placi 50 zł za koronkowe stringi... Wole typowe bawełniane majtasy np z atlantica i najczesciej kupuje bielizne w factory. Naprawdę nie trzeba wydawac fortuny zeby ladnie wygladac. Takie jest moje zdanie :super:

White_Rose 

Wysłany: 2008-01-30, 19:32   

stringi, wszystko koronkowe, czarne, czerwone, brązowe. Biała bielizna tylko wtedy, kiedy to konieczne (tj. biała bluzka czy spodnie).
"Pozostanę tu przy Tobie, dopóki przychodzić będziesz na brzeg tej rzeki. A gdy pójdziesz spać, ułożę się do snu u drzwi Twojego pokoju. A kiedy odjedziesz, podążę Twoim śladem. Aż powiesz mi: <Zostaw mnie!>, a wtedy odejdę. Ale do końca moich dni nie przestanę Cię kochać…"

^justynka 

Wysłany: 2008-02-21, 21:57   

koronkowe, kolorowe :) czarny odpada :) stringi rządzą :) bokserki do spania :P

*bLu 
I dont like iT

Wysłany: 2008-02-21, 22:33   

zdecydowanie bielizna erotyczna ;]
na codzien stringi, koronkowe szorty. figi odpadaja.

shakira 

Wysłany: 2008-03-12, 17:46   

najbardziej lubie bielizne koronkowa czerwoną niebieską lub czarna, majtasów preferuje kazdy krój a biustonosz nie moze byc szmatkowy bo takiego niecierpie

cloverfield 

Wysłany: 2008-04-14, 10:48   

Stringi lub bokserki(never figi) w kolorach czarnym, czerwonym i zielonym, turkusowym, raczej unikam bialego

Emerald 

Wysłany: 2008-04-14, 13:41   

Zazwyczaj stringi, najwygodniejsze. Chociaż w sumie nosze je na przemian z bokserkami. Ale lubie tylko takie bokserki z koronki, idealnie układają się na ciele, materiałowe mi nie odpowiadają Jeśli chodzi o kolory, zdecydowanie przepadam za czerwienią. Potem fiolet, róż, czerń. Za to średnio lubie białą bielizne, sama nie wiem czemu. Nosze ją tylko pod białe ubrania.
a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."

Heidi 

Wysłany: 2008-04-14, 18:38   

zwykle bokserki.. koronkowe albo i nie, byleby były kolorowe.. ;]]] no albo czarnee :D

Street_man 

Wysłany: 2009-05-05, 12:10   

Hej,
Jestem tu pierwszy raz, więc chciałbym się również przywitać. Jestem z programu Usta-Usta i tę dyskusję znalazłem w sieci (dlatego piszę).

Sklep DONNA organizuje otwarte spotkanie bieliźniane, gdzie dyskusja dotyczyć będzie standardów, jakości, ceny, wygody bielizny dostępnej w sklepach na terenie całej Polski.

[spotkanie odbędzie się 23 Maja tj. Sobota w Krakowie. Miejsce i godzinę spotkania podamy osobom zainteresowanym. Aby zapisać się na spotkanie trzeba wysłać maila na adres kwatera@usta-usta.pl z informacją o Tobie: Imię i Nazwisko oraz jeśli idziesz ze znajomymi - również informację o nich]

Spotkanie ma charakter luźny. Zapraszamy wszystkie kobiety, które interesują się bielizną i chcą (mają pomysły lub uwagi) brać udział w zwiększaniu jakości produktów, by były jeszcze bardziej dopasowane do Waszych potrzeb.
Na koniec spotkanie odbędą się Warsztaty, gdzie wspólnie z DONNĄ będziemy tworzyć nową linię damskiej bielizny. Jeśli projekt będzie zadowalał wszystkich - prawdopodobnie ujrzycie go niebawem w sklepach!

Prosimy o potwierdzenie mailowe, zainteresowanych spotkaniem (ślijcie na kwatera@usta-usta.pl). Napiszcie również, czy przyjdziesz sama czy ze znajomymi (i ile ich będzie).

Ilość miejsc ograniczona ze względu na lokal. Jeśli spotkanie odniesie sukces, bardzo prawdopodobne jest, że spotkania takie odbywać się będą cyklicznie (nie uniknione, że także w innych miastach).

[ Dodano: 2009-05-19, 13:57 ]
i co? jest ktoś zainteresowany? No i co też myślicie o takich spotkaniach?

true colours 

Wysłany: 2009-05-31, 11:54   

Uwielbiam czarną bieliznę:) Ostatnio dostałam od przyjaciółki komplet Victoria Secret - jest piękny - czarny koronkowy:) Czerwoną tez nie pogardzę:)

fatima 

Wysłany: 2009-12-19, 16:42   

Ja po prostu uwielbiam kupować bieliznę;) Poprawia mi to humor, a zakładanie czegoś seksownego dodaje pewności siebie. Zawsze dbam o to co mam pod ubraniem, nawet jeśli ubrana jestem nie najstaranniej. Strasznie mi się podoba bielizna z Obsessive. Znalazłam sklep (koronka.pl), w którym mają całkiem spory wybór tej marki, fajne ceny i szybko wysyłają zamówienie. Mój ostatni zakup, to śliczna kobieca haleczka, tadam;):

Odpowiedz do tematu