ja bardzo lubie biala i czerwona bielizne do tego koronkowa najbardziej ale kazda ma cos w sobie , a ostatnio wpadla mi w oko sliczna fioletowa po okazyjnej cenie , wlasnie takie sobie kupilam i wlasnie taki typ preferuje bielizny :
b200711201018240.jpg
Plik ściągnięto 26 raz(y) 27,58 KB
a7qw37xb6gmq5yctrvv0.jpg
Plik ściągnięto 25 raz(y) 77,07 KB
7qvc25nzjah41xw47vbx.jpg
Plik ściągnięto 26 raz(y) 77,17 KB
_________________ I tak się nie zmienię będę sobą na złość tobie
Ostatnio zmieniony przez ***KOSMITKA*** 2007-11-23, 17:31, w całości zmieniany 4 razy
Ja nie przepadam za koronkowa bielizna, a juz kompletny kosmos dla mnie jak ktos placi 50 zł za koronkowe stringi... Wole typowe bawełniane majtasy np z atlantica i najczesciej kupuje bielizne w factory. Naprawdę nie trzeba wydawac fortuny zeby ladnie wygladac. Takie jest moje zdanie
White_Rose
Wiek: 16 Dołączyła: 30 Sty 2008 Posty: 2 Skąd: mój własny świat ^^
Wysłany: 2008-01-30, 19:32
stringi, wszystko koronkowe, czarne, czerwone, brązowe. Biała bielizna tylko wtedy, kiedy to konieczne (tj. biała bluzka czy spodnie).
_________________ "Pozostanę tu przy Tobie, dopóki przychodzić będziesz na brzeg tej rzeki. A gdy pójdziesz spać, ułożę się do snu u drzwi Twojego pokoju. A kiedy odjedziesz, podążę Twoim śladem. Aż powiesz mi: <Zostaw mnie!>, a wtedy odejdę. Ale do końca moich dni nie przestanę Cię kochać…"
Wiek: 19 Dołączyła: 08 Mar 2008 Posty: 99 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: 2008-03-12, 17:46
najbardziej lubie bielizne koronkowa czerwoną niebieską lub czarna, majtasów preferuje kazdy krój a biustonosz nie moze byc szmatkowy bo takiego niecierpie
Zazwyczaj stringi, najwygodniejsze. Chociaż w sumie nosze je na przemian z bokserkami. Ale lubie tylko takie bokserki z koronki, idealnie układają się na ciele, materiałowe mi nie odpowiadają Jeśli chodzi o kolory, zdecydowanie przepadam za czerwienią. Potem fiolet, róż, czerń. Za to średnio lubie białą bielizne, sama nie wiem czemu. Nosze ją tylko pod białe ubrania.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Wysłany: 2008-04-14, 17:38
zwykle bokserki.. koronkowe albo i nie, byleby były kolorowe.. ;]]] no albo czarnee
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.