Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-09-04, 14:53
kocham kolorową bieliznę... im bardziej rzuca się w oczy pod tym względem tym większe szanse że mi się spodoba :-) Najlepiej bawełniana z jakimiś domieszkami, koronkowa jedynie na specjalne okazje, bo nie jest ona zbyt komfortowa, aczkolwiek czuję się w niej niesamowicie sexy. Biustonosze w zalezności od stroju, w lecie najlepiej bez :-)
Na randkę rozbieraną... napewno coś fikuśnego :>
_________________ mrau...
Moni
Wysłany: 2006-09-05, 11:08
ja tam zawsze wybieram to co mi wpadnie w oko...jakies kolorowe, fikuśne rzeczy
Co do stanika musi mi sie spodobac i tyle. Ale raczej nie bardzo koronki.
Nie lubie białych wole kolorowe. Absolutnie push up nie.
Najwygodniejsze bokserki.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
*faris
Wysłany: 2007-03-08, 16:16
Stanik czerwony albo czarny, najlepiej gładki.
Biały to do białych bluzeczek...
No i figi, fioletowe, czarne, czerwone, zielone, do białych spodni/spódnicy - białe, albo bardzo jasne. Zwykłe, gładkie, rzadko koronkowe, ale zdarza się.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
*Apple
Najbardziej lubie czarną bielizne, ale czerwona i biała też jest fajna Nie lubie kolorowej, drażni mnie. Koronki jak najbardziej ale umiarkowanie Zazwyczaj stringi ale zwykłe figi też da sie znieść. Stanik usztywniany z fiszbinami, nie potrafie chodzić w tych cienkich, to jak mocno "zabudowany" zależnie od sytuacji
czarna bielizna lub czerwona.
stanik bez push up najlpesyz kolorowy nie przepadam za białymi.
figi.
lubie to co wygodne. zero koronek.
no i w paseczki tez lubie.
_________________ Wszystkie debilki lubią wampirki;););)
a ja lubię kolorową, bawełnianą bieliznę... ze śmiesznymi napisami, rysunkami, itp
po studniówce rozkochałam się w czerwonyh majtkach [fikuśne, z koronką ^.^]
biustonosz? zależy od okazji i stroju, najcześciej push up, czasem sportowy.... kolorystycznie dobrany ;P
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
Ostatnio zmieniony przez luba 2007-03-21, 15:43, w całości zmieniany 1 raz
uwielbiam kolorowa bielizne. tak jak luba napisala z jakimis wzorkami, rysunkami, napisami itp. majtki najbardziej damskie bokserki albo figi.
bardzo lubie tez czarne i czerwone staniki. push up. albo takie w żarówiastych kolorach np. zielony albo pomaranczowy
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Ostatnio zmieniony przez Złośnica 2007-03-23, 01:39, w całości zmieniany 1 raz
zależy co mam na sobie. jeśli jestem ubrana 'na luzie' to tzw. sportową bielizne: zwykły stanik, bokserki najlepiej kolorowe. jeżeli mam 'elegantszy' strój na sobie do ładna bielizna, najlepiej koronkowa w kolorze białym, czarnym lub czerwonym. lubie mieć góre i dół w tym samym kolorze. na sekswieczorek nie wkładałabym bielizny.
_________________ <br>
Tyle samo we mnie ukojenia co wkurwienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.