Miałam arafatę, ale w szkole mi zaginęła/zostala ukradziona. I nie obchodzi mnie, czy obiera ją emo, punk czy techno-laska. Muzykę ma się w sercu, a nie na sobie. Noszę to, co pasuje mi do reszty ubioru.
Wysłany: 2008-06-11, 21:15
o rany.
noszę arafatkę jak wieje niemiłosiernie i jest mi zimno.
podoba mi się, ale nie utożsamiam się ani z punkami, ani z rasta, chociaż słucham podobnej muzyki. Powieście mnie, bo jestem pozerką.
Ludzie, litości ;D
Wysłany: 2008-06-11, 23:12
a ja nosiłam arafatkę kiedy jeszcze nie była 'modna' i nie można jej było kupić tak jak teraz, wszędzie w różnych kolorach... oczywiście nie chodizłam w niej jak było ciepło, zastępowała mi szalik, a ludzie na ulicy patrzyli na mnie jak na jakąś idiotkę się wyróżniałam,ale mi się to podobało, było mi w tym wygodnie i g mnie to obchodziło czy ludziom się podoba czy nie,a raczej było to drugie:P... a teraz to wszyscy je noszą, i trochę tak dziwnie pasowac do reszty:P
a ja nosiłam arafatkę kiedy jeszcze nie była 'modna' i nie można jej było kupić tak jak teraz, wszędzie w różnych kolorach... a teraz to wszyscy je noszą, i trochę tak dziwnie pasowac do reszty:P
doskonale znam towj ból ja ja nosiem parę miesięcy pzred tym bummem na nią i ludzie sie na mnei patrzyli jak na dziwologa a teraz tak gupio pasować do wszystkich fuj
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Ja mam i noszę, i wcale nie należę do jakiś kinderpunków czy tym podobnych, po prostu lubie ją nosić, można powiedzieć, że pasuje ona do mojego stylu ubierania się. Zresztą traktuje ją jak każdy inny dodatek, w szafie mam pełno różnych chustek i taką samą role pełni arafatka, nie ma powiązania ona ani z moimi poglądami religijnymi czy tym jakiej muzyki słucham, po prostu podoba mi się więc noszę i tyle i mam gdzieś czy inni teraz też to noszą, ja ubieram się przede wszystkim dla siebie.
_________________ Wczoraj jest historią,
Jutro jest tajemnicą,
Dziś jest darem...
confusion
Wysłany: 2008-06-29, 17:14
moze byc.. ale nie mam bo za duzo osob w tym chodzi ;/
_________________ The words rot and fall away... ;/;/
Life isn't just a bowl of cherries... ;/
Think before you make up your mind... ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.