Nie jestem żadną z tych subkultur i śmieszy mnie ubieranie pod daną subkulturę.
A mnie smieszy Twoj zarost na pietach...
Natalaa napisał/a:
I denerwuje mnie jeśli taka dziewucha słuchająca techno załozy arafatkę bo to nie pasuje do nich pod żadnym względem.
No tak...bo Ty jestes Tr00 i tylko Ty masz prawo nosic arafatke...a jak techno-lasce sie spodoba to nie bo punku nie slucha (tylko co ma grzyb do wiatraka)
Koniec offtopa.
Nigdy nie nosilem, nie nosze i raczej nie bede nosil bo mi sie najzwyczajniej w swiecie nie podoba...Pozatym nosze prawie ciagle bandame na glowie i arafatka mi po prostu nie pasuje...
no w sumie to przykra prawda...pamiętam kiedyś uhuhu moja mami nosiła hehe a moi koledzy juz 3 lata temu dlatego teraz czasem zakładam zwykla chustke a czasem arafatke...bo wiem ze te wszytskie tapeciary przestaną je nie dlugo noscic bo juz nie beda ''modne''
_________________ już nie noszę sukienek
i nie śpiewam ładnych piosenek
i chociaż jestem dziewczyną
z chłopakami pije wino
Wysłany: 2008-03-25, 19:08
Mam takie pytanie: jakie jest znaczenie arafatki??? Bo wogule to Mój brat mi mówił że arafatki są anty nazistowskie... a Nazistów jest pełno i mozna za to oberwać od nich grzecznie mówiąc po buzi...czy to prawda bo chce sobie kupić ????
Maroko - nie lubisz mieć tego co wszyscy... w takim razie możesz oddać mi swoje organy, przyda mi się zapasowa lewa pólkula mózgowa albo chociaż móżdżek.
Już wiem! Zostanę bojownikiem Hamasu i żeby zrobić im na złość owinę się cały w największą możliwą ilość farafafatek.
Gosia94 - Twój brat jest Nazistą! Sprawdź czy pod pachą nie ma SS'mańskiego numeru identyfikacyjnego.
noszac arafatke automatycznie stajesz sie terrorystka! pamietaj o tym gdy ja zakladasz bo np gdy pojedziesz do Niemiec to Cie moga do wiezienia wsadzic ze nie jstes rasistka:P
noszac arafatke automatycznie stajesz sie terrorystka! pamietaj o tym gdy ja zakladasz bo np gdy pojedziesz do Niemiec to Cie moga do wiezienia wsadzic ze nie jstes rasistka:P
:oczami:
dostałam ostatnio od koleżanki wersję egipską, podoba mi się i jak mi pasuje to noszę, ale wyglądam w niej jak emo xD
Nie noszę, nie mój styl.
Nie wiem, w jaki sposób ona przemawia, kiedy nosi ją 3/4 populacji w wieku 12-16 lat. Często koloru różowego w czaszki na przykład. Super ;]
Chociaż nic do tego nie mam, jeśli komuś się podoba niech nosi
Do mnie to zupełnie nie pasuje.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Ostatnio zmieniony przez Emerald 2008-04-13, 04:41, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-04-13, 14:23
Emerald napisał/a:
Często koloru różowego w czaszki na przykład. Super ;]
Szczerze, to wyśmiałabym kogoś z taką arafatką. ;] ja sama nie mam i nie zamierzam mieć, bo to już jest przereklamowane, a poza tym nie pasuje do mnie. ;];]
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Podobaja mi się arafatki ale tylko jesli sa daobrane do reszty stroju. Nie podoba mi sie jak niektorzy uzywaja tego jako szalika i nosza do wszystkiego. Rowniez gdy ktos ubiera sie w stylu jakiejs subkultury, to arafatka jakos traci na uroku
Arafatke trzeba umieć nosić ..
ja mam oryginalna Arafatke przywiezioną z Egiptu . czyli tak jakby miejsca jej pochodzenia.
jest ona bardzo duża i "Gruba" ..
Alee ja lubię arafakte..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.