Fakt na miano "związek" chyba ta cała sytuacja nie zasługuje. Tylko dlaczego wszyscy ferują takie radykalne wyroki? Albo wylac albo nie wylac, winny - nie winny. Przeciez nikt z nas nie wie jak to było!
W przyrodzie sie takie cuda zdarzają, że sie nie śniło o nich filozofom , nie nam oceniac.
Albo wylac albo nie wylac, winny - nie winny. Przeciez nikt z nas nie wie jak to było!
Streszczę - pełnoletni nauczyciel z nieletnią uczennicą
za obopólną zgoda czy bez, nauczyciel z definicji nie powinien tykać swoich uczniów.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
fakt, wystarczyło, żeby przeniósł się do innego miasta i tyle z tej miłości
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Tak czy siak nie nam osądzac, prawda? A, to z prostej przyczyny - nie znamy wszystkich faktów, lub przynajmniej wystarczającej ich ilości.
Ja równiez skłaniam się ku wersji, że "Nauczyciel" po prostu pobawil sie, "zmoczyŁ i uciekł.
Nieodpowiedzialny palant, który prawdopodobniemiał problem ze znalezieniem sobie odpowiedniej kobiety, wiec wykorzystal młoda istote, ot i tyle.
Tyle tylko, ze nie wiemy tego na pewno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.