Posłuchaj, w życiu wszystko jest tak własciwie proste. Toludzie sobie usilnie komplikują.
Jeśli Ja kochasz, to jaki problem? Jeśłi nie czujesz, że ona kocha Ciebie to co z nia robisz? A jeśłi czujesz, że kocha to po co jakas zazdrośc?
Może po prostu nie jestes pewien swego?
A nawet jeśłi Cie zdradza? To co? Myślisz, że wymówkami, nakazami itp. cos zdziałasz?
Wysłany: 2008-06-09, 14:39
Cytat:
No cóż... ja w swoim życiu miałem 2 związki. Jeden w czasach gimnazjum czylui trudno to w ogóle nazwać związkiem ale drugi już w liceum... coś poważniejszego.
Udany jesteś... Gimnazjum a Liceum to rok różnicy ale spox <lol>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.