ermina93
Wysłany: 2008-05-19, 15:24 Wstydze sie zblizyc do osoby ktora kocham...
Ktoś mi doradzi jak to zmienić?? Nie chodzi tu o seks bo na to jestem zbyt mloda (15) tylko po prostu nigdy sie nie calowalam nawet bo zawsze przerywalam... Chcialabym być inna ale jakos nie moge. jest na to jakas rada??
Wysłany: 2008-05-19, 15:43
No to to już problem twojej psychiki. Chyba musisz zmienić nastawienie co do pocałunków, albo poczekać jeszcze. Widocznie nie jesteś przygotowana do tego psychicznie.
ermina93
Wysłany: 2008-05-19, 15:45
Będę czekać przecież nie musze sie całować ale mimo to jetem ciekawa i chce
niektorzy odczuwaja lek przed tak bliskimi kontaktami.
ale wielce mozliwe ze po prostu chlopak z ktorym jestes to nie ten jedyny.
gdy naprawde bedziesz kochac to nie bedziesz czuc obrzydzenia czy strachu, uwierz...
ermina93
Wysłany: 2008-05-19, 15:55
z nim szczerze mowiac nie probowalam bo rozstalismy sie 3 miesiace temu i wczoraj do niego wrocilam ale z innymi tak bylo. ale mysle ze ten moj problem nie jest rtaki powazny
Ja tez sie obawialam pocalunku ..:) takiego prawdziwego, pewnego.
Moj chlopak wiedzial ze sie boje itd. Tlumaczyl ze calowanie wytwarza takie same mile uczucie jak czekolada A jestem wielkim fanem tych slodkosci.
Dopiero po miesiacu czy dwoch go pocalowalam. Bylo to na miejscu, stosowne, tak jak chcialam, motylki w brzuchu i te sprawy. Pozniej nadal mialam opory na zasadzie : nie umiem, bedzie sie smial. Ale tak wcale nie bylo i te watpliwosci byly bez sensu. Chlopak nieco mi pomogl - nie nalegal ale zeby mi pomoc cytowal rozne przyslowia majace zachecac, zrobilismy nawet z tego taka gre!
jak sobie to przypominam to jedyne co pamietam poza tym bezsensownym strachem to uroczy, pierwszy prawdziwy pocalunek.
ermina93
Wysłany: 2008-05-21, 14:06
Właśnie on jest cudowny i napewno nie nachalny ale postanowiłam się przelamac on to zrozumie jakby nie wyszlo:)
Wysłany: 2008-05-21, 23:18 Re: Wstydze sie zblizyc do osoby ktora kocham...
ermina93 napisał/a:
Ktoś mi doradzi jak to zmienić?? Nie chodzi tu o seks bo na to jestem zbyt mloda (15) tylko po prostu nigdy sie nie calowalam nawet bo zawsze przerywalam... Chcialabym być inna ale jakos nie moge. jest na to jakas rada??
Niczego nie zmieniaj!!!
To, że tak jest jak jest nie czyni ani lepsza ani gorszą od innych. Jesteś sobą i tyle. Jeśłi nie czujesz się na siłach, nie jesteś gotowa to po prostu tego nie rób. Nigdy nie rób niczego tylko dlatego, że wszyscy tak robią!
Pomyśl o tym!
//Proszę nie dodawać obrazków, które nie są potrzebne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.