staraj się wyluzować, nie myśleć o tym jak bardzo Ci się podoba, czy jak bardzo Cię krępuje. pomyśl o czymś całkowicie innym. uśmiechnij się i bądź pewny siebie, wtedy Twoje rumieńce, nie powinny być, aż tak widoczne.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
*Apple
Wysłany: 2007-04-11, 15:22
Eeee tam. Rumieńce są bardzo fajne. Ja tam lubię jak ktos się rumieni Taka swojska cecha
zwalczenie wstydliwosci... hmmm no wiec sama kiedys bylam bardzo wstydliwa ale wiedziałam ze to nie jest najlepsze gdy chce sie np zakrecic do chlopaka wiec walczylam z tym i sama zagadywalam wszystkich nie zaluje tego poniewaz poznalam wiele osob nawet zapisalam sie do kolka teatralnego co kiedys w zyciu bym na scene nie wyszla:]
Wysłany: 2008-05-26, 17:07
haha ; D ja sie czasem rumienie zupełnie nieświadomie i nie przeszkadza mi to, bo podobno ładnie wtedy wyglądam ; D.
skoro dziewczyna Ci sie podoba to normalne, że masz rumieńce, nie ma sie czym przejmować : ).
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.