Wysłany: 2007-04-25, 17:55 przyjedzie czy nie przyjedzie-oto jest pytanie
jestem z chłopakiem ponad pół roku.zawsze jak obiecywał że przyjedzie to przyjeżdżał,ale ostatnio to się zmieniło.jednego dnia mówi że WPADNIE,ale na drugi dzień wymyśla kupe powodów dla których jednak nie może...np w Święta Wielkanocne miał MNIE ODWIEDZIĆ,ale nie miał go kto przywieźć,jakby chciał to by sobie transport załatwił,ale...dzisiaj powiedział że jutro przyjedzie,ale kilka minut temu mi napisał że nie może bo musi być na jakiejś pojebanej akademii czy coś w swojej szkole...i tak jest coraz częściej.co o tym myślicie???dla mnie te jego powody,dla których nie może DO MNIE WPAŚĆ jakoś nie są wiarygodne...
P.S.Prymas teraz pasuje??
_________________ wielka radość w domu Gucia,Gucio gumy ma do żucia.Przyszła Lucia,ciocia Gucia,zjadła gumy mu do żucia.Wielki smutek w domu Gucia,Gucio gówno ma do żucia:)
Ostatnio zmieniony przez Kingusia:)1 2007-04-25, 18:06, w całości zmieniany 1 raz
jestem z chłopakiem ponad pół roku.zawsze jak obiecywał że przyjedzie to przyjeżdżał,ale ostatnio to się zmieniło.jednego dnia mówi że przyjedzie,ale na drugi dzień wymyśla kupe powodów dla których jednak nie może przyjechać...np w Święta Wielkanocne miał przyjechać,ale nie miał go kto przywieźć,jakby chciał to by sobie transport załatwił,ale...dzisiaj powiedział że jutro przyjedzie,ale kilka minut temu mi napisał że nie może bo musi być na jakiejś pojebanej akademii czy coś w swojej szkole...i tak jest coraz częściej.co o tym myślicie???dla mnie te jego powody,dla których nie może przyjechać jakoś nie są wiarygodne...
Czegoś tak żałośnie napisanego i banalnego to ja dawno nie widziałem.
Wysłany: 2007-04-25, 18:01
Jeśli masz z tym problem po prostu z nim porozmawiaj… moim zdaniem brak transportu to jednak jest jakaś przeszkoda… obowiązki też są pewnego rodzaju ograniczeniem. Ale jeśli masz rację (znasz go lepiej niż ja z pewności) to może chłopak się Tobą znudził ale boi się powiedzieć to wprost żeby Cię… ‘nie zranić’
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
Wysłany: 2007-04-25, 18:02
Prymas napisał/a:
Czegoś tak żałośnie napisanego i banalnego to ja dawno nie widziałem.
tacy ludzie tez maja problemy Prymasie... a w tym poście chodzi o treść a nie formę xD
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
sorki mam 16 lat.mój chłopak jest w trakcie robienia prawka
_________________ wielka radość w domu Gucia,Gucio gumy ma do żucia.Przyszła Lucia,ciocia Gucia,zjadła gumy mu do żucia.Wielki smutek w domu Gucia,Gucio gówno ma do żucia:)
nie będę strzelać w żadne 19 bo mam 16 i nie mam zamiaru się już tłumaczyć ile mam lat,bo nie po to tu napisałam
Wysłany: 2007-04-25, 18:23
ooo to widze ze bedziesz pierwsza od wprowadzenia nowej matury ktora bedzie pisac matme na maturze.
a tak do tematu, skoro nawet na forum nie mozesz wybrac jednej wersji, nie mozesz powoeidziec od razu prawdy to jak Ty funkcjonujesz w jakim kolwiek zwiazku?
przepraszam nie moja wina ze zle podalam rok w profilu
dzisiaj powiedział że jutro przyjedzie,ale kilka minut temu mi napisał że nie może bo musi być na jakiejś pojebanej akademii czy coś w swojej szkole...
no, to faktycznie przeciez taki kiepski powod.
Kingusia:)1 napisał/a:
i tak jest coraz częściej.co o tym myślicie???
podalas dwa przyklady takich sytuacji, moze nie popadajmy w paranoje?
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie ma co się naśmiewać. Dziewczyna nie dorosła do związku, oboje bawią się w dorosłość, jemu się na tym świat nie skończył, robi też inne rzeczy, a ona tego nie może zrozumieć... Simple....
I nie, to, że on nie zawsze ma czas i możliwości, żeby przyjeżdźać na każde zawołanie nie oznacza jeszcze, że Cie olewa... A jeśli nasze b. przekonujące argumenty do Ciebie nie docierają, to proponuje zacząć u źródła i zapytać go. Nikt Ci tego lepiej nie wyjaśni.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.