Poznałem dziewczynę i juz chcemy być razem ona mnie się podoba ja się jej podobam czuje że ona jest właśnie tą dziewczyną i miłością mojego życia ona ma 23 a ja mam 24 lata..Piszemy ze sobą prze gg i smsa już dość długo i już się z nią widziałem 5 razy ona mieszka w Pruszkowie ja w Warszawie.
I poznaliśmy sie przez Internet czyli przez Gumtree i tu się zaczyna problem bo ona ma mamę co jest przeciwniczką zawieranie znajomości przez Internet bo uważa że tam może coś się złego jej przytrafić i jak by się dowiedziała że my się poznaliśmy przez Internet napewno zabroniła by się jej ze mną spotykać. Wcześniej troszkę mame oszukała że mnie poznała w szkole i że ja chodzę z nią do szkoły ale tak naprawdę nie chodzę z nią do szkoły.
Ja jeszcze nie widziałem jej mamy jeśli chodzi o moją mamę to się widziała z moją mamą.
Ja ją kocham i chce być nią tak samo jak ona ze mną chce być. Nie wiemy co zrobić w tej sytuacji jak ja mam przekonać jej mamę do siebie. Co zrobić żeby jej mama nas nie rozdzieliła. Proszę o pomoc i rady. pozdrawiam Łukasz
yyyy.. dziewczyna ma 23 lata, jest na tyle dojrzała, żeby móc podejmować samodzielne decyzje. chyba najwyższy czas uświadomić jej mamę, że jest na tyle dużą dzieczynką, żeby decydować o swoim życiu.
Poza tym, skoro już siespotkaliście te 5 razy, to już znacie się w realu, nie tylko przez Internet.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
KamilOo16
Wysłany: 2008-04-11, 14:38
Tak jak Sliczna pani wyzej ^^
Jesli Twoja wybranka ma 23 lata.. to chyba juz sama decyduje o życiu:) a co za problem pwoiedziec ze spotkaliscie sie gdzies na miescie, w autobusie albo coś takiego.. : P Kup dla jej mamy kwiaty i problem z głowy:D
Kwestia przekonania matki twoje wybranki. Zrób dobre wrażenie, nie zaczynajcie pierwszego spotkania od kłamstwa, że poznaliście się inaczej, bo to i tak prędzej czy później by wyszło. Jak to poprzedniczka napisała. Sorry chyba na tyle jesteście dojrzali, żeby rozwiązać tą sprawę. Jeżeli jej mama zobaczy że jesteś "porządny" to niej uprzedzenia z czasem miną.
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
Pamiętaj najważniejsze pierwsze wrażenie. Najlepiej bedzie jeśli pójdziesz, przedstawisz się, porozmawiasz chwile. Nie możesz przy tym pokazać, że jesteś bardzo nieśmiały, ani zbyt pewny siebie, wiesz kultura przede wszystkim Żebym to ja miał takie problemy
Poznałem dziewczynę i juz chcemy być razem ona mnie się podoba ja się jej podobam czuje że ona jest właśnie tą dziewczyną i miłością mojego życia ona ma 23 a ja mam 24 lata..Piszemy ze sobą prze gg i smsa już dość długo i już się z nią widziałem 5 razy ona mieszka w Pruszkowie ja w Warszawie.
I poznaliśmy sie przez Internet czyli przez Gumtree i tu się zaczyna problem bo ona ma mamę co jest przeciwniczką zawieranie znajomości przez Internet bo uważa że tam może coś się złego jej przytrafić i jak by się dowiedziała że my się poznaliśmy przez Internet napewno zabroniła by się jej ze mną spotykać. Wcześniej troszkę mame oszukała że mnie poznała w szkole i że ja chodzę z nią do szkoły ale tak naprawdę nie chodzę z nią do szkoły.
Ja jeszcze nie widziałem jej mamy jeśli chodzi o moją mamę to się widziała z moją mamą.
Ja ją kocham i chce być nią tak samo jak ona ze mną chce być. Nie wiemy co zrobić w tej sytuacji jak ja mam przekonać jej mamę do siebie. Co zrobić żeby jej mama nas nie rozdzieliła. Proszę o pomoc i rady. pozdrawiam Łukasz
Kultura, klasa, uprzejmosc.
Poza tym zapamietaj, ze ludzie zawsze podswiadomie chca się czuc WAŻNI! Wykorzystaj ten prosty psychologiczny mechanizm. Może się uda.
Jesli bedzies zmial Jej rodziców przeciw sobie, to jeszcze ie koniec swiata, chociaz fakt, to utrudnia sytuację.
Ale jak narazie wszystko nam się układa i jest wporządku
Catharsis
Wysłany: 2008-05-22, 22:56
wydaje mi się, że ta wymówka że chodzicie razem do szkoły była zbedna, mogła wymyśleć cos innego w stylu 'kolega kolegi' czy cos. ja tak czesto mowilam bo moja mama tez jest przeciwna takiemu czemus czyli spotykaniu sie z osobami poznanymi przez interent. ale zgadzam sie z tym co wczesniej tu napisano ze ma chyba tyle lat, ze moze umawiac sie z kim chce..a ty tylko musisz zdobyc zaufanie jej mamy...i bedzie wszystko dobrze
Poza tym jeśłi chcesz żyć z kobietą, to musisz być odpowiedzialny! To Ty będziesz głową rodziny, to Ty będziesz musiał czuwać aby jej było dobrze, żeby była bezpieczna, to Ty będziesz musiał zarabiac pieniądza (przynajmniej większość). Jesteś facetem i boisz się jej mamy? Ostatecznie możesz wziąć jej mamę "za kołnierz" i porozmawiac z nią. Może pojie jeśłi masz szczere intencje. Cokolwiek zrobisz, nie daj się przestraszyc! I pamiętaj, że co ma być to i tak będzie.
jesli zobaczy ze sie kochacie i nie mozecie bez siebie zyc moze zmieni zdania. z drugiej strony najwazniejsze jest to co wy czujecie a ni trzecie osoby:]
jesli zobaczy ze sie kochacie i nie mozecie bez siebie zyc moze zmieni zdania. z drugiej strony najwazniejsze jest to co wy czujecie a ni trzecie osoby:]
Hmmm, żeby tak w życiu wszystko było cudownie, wszyscy dostrzegali miłośc i rozróżniali ją od fałszu, i żeby pary pokonywały wszystkie trudności, i żeby było ślicznie, romantycznie i cudownie. Szkoda, że zwykle tak nie jest. Ale w coś trzeba wierzyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.