Wysłany: 2007-04-19, 19:04
Omg, tak na chlopski leb. Facet w wieku 20 lat albo bierze sobie goraca 16 bo niezla dupa albo jest opozniony w rozwoju albo ja naprawde kocha, z tego co tu widac opbja pierwsza
e tam robisz problem z niczego...przyjeżdza no to się ciesz o czym mozna tyle gadac od 17-23 hm..chyba że cos innego robiliście ale nie wnikam nie przejmuj sie tym poprostu w kazdym związku nastanie czas moze nie tyle monotoni (bo tego idzie uniknąć) ale nie ma juz tych "motylków w brzuszku"
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Wysłany: 2007-04-19, 20:13
:rotf: Erill Poirot xD
trzeba rowniez wziac pod uwage iz skonczyly sie zimne wieczorki kiedy to trzeba sie ogrzewac wlasnym cialem i nie ma co robic bo zimno, zaraz bedzie ciemno itp. traz jest cieplo sa koledzy, podworko, laweczka kumple piwo. Co by wybral 20 letni facet? Zamulanie z gowniara czy powazne rozmowy z rowneisnikami o zyciu?
Niestety ale moja opinia jest taka: wykorzystal to ze jestes mloda niedoswiadczona i troche naiwna....Ale coz czlowiek uczy sie na wlasnych bledach takze powodzenia w przyszlosci...;)
_________________ Its time to be a big girl now And big girls don't cry .
Moze (W przeciwienstwie do ciebie??) nie jestem taka łatwa.
bez agresji.. jestes na forum, kazdy ma prawo do wlasnej wypowiedzi, czy Ci sie ona podoba, czy nie.
jezeli postanowilas przespac sie z nim po 3 miesiacach bycia razem, to dla mnie dziwne, moze jestem staromodna, ale niektorzy czekaja do slubu.
a teraz - nie nadajesz sie nawet na czarna msze. 'dżołk'.
on za to moze sie cieszyc, ze przelecial 16 latke.
jaka masz gwarancje, ze Cie nie zostawi, nie opowie kolegom, a jak sie poklocicie, to Twojej kolezance badz matce co z Toba robil?
to bylby dla niej wielki szok.
to oczywiscie spekulacje, ale skoro jest na tyle dziecinny, aby przedkladac grzebanie w samochodach ponad zwiazek, to wszystko jest mozliwe.
bez agresji.. jestes na forum, kazdy ma prawo do wlasnej wypowiedzi, czy Ci sie ona podoba, czy nie
okej, sorki. ale ona mnie denerwuje, "gówniara" a ona niewiele starsza. mam 17 lat, raczej, juz niedlugo urodzinki i co?
on nie jest taki zeby wsystko opowiadac i taki by "zaliczyc" panne. kocha mnie - ja to wiem - jeszcze nigdy nie byl z dziewczyna tak dlugo jak ze mna.
a tak poza marginesem to juz sie miedzy nami troszeczke poprawilo;))
Wysłany: 2007-04-23, 21:41
Cytat:
okej, sorki. ale ona mnie denerwuje, "gówniara" a ona niewiele starsza. mam 17 lat, raczej, juz niedlugo urodzinki i co?
zamiast sie burzyc to poprostu zrozum: wykorzystal i sie znudzilo chloptasiowi, bo czym moze go zainteresowac taka malolata? I nie pisze "gowniara" w relacjach ja-ty [choc po zachowaniu to widac jednak pewna roznice] lecz Ty-on. Proste
Dżula napisał/a:
on nie jest taki zeby wsystko opowiadac i taki by "zaliczyc" panne
A skad o tym wiesz?
Dżula napisał/a:
kocha mnie - ja to wiem
ale chyba on o tym zapomnial
Cytat:
a tak poza marginesem to juz sie miedzy nami troszeczke poprawilo;))
I pewnie od tego czasu spasowal z iloscia spotkan..
No dodbra, jak twierdzisz, ze sie poprawilo to fajnie. Moze mial jakas faze.. A moze Ty go teraz tlumaczysz. Twoje zycie, Twoje szczescie, Twoj smiech, Twoje lzy.
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.