user21
Wysłany: 2008-03-23, 14:30 problem z byla dziewczyna;/
Witam! Zwracam sie do was o pomoc w dosc ciekawej sprawie.Mam za soba juz jeden zwiazek z dziewczyna byla mlodsza o 2 lata, bylismy ze soba przez pół roku lecz później zauważyłem to( kumpel mi powiedzial zebym sie temu przyjzal) że dla niej ważniejsze ode mnie były jej koleżaneczki, gg, fotka to było jej całe życie, najwieksze jej problemy to to ze ktrórys chlopak w szkole popatrzyl sie na nia krzywo, nie moglem jej o niczym powiedziec bo by mnie wysmiala albo wysluchala i wypuscila drugim uchem.Pogadałem z nią szczerze zerwałem z nią, ona dostała ataku złosci-paniki.Nie chciałem być zabawką która jest potrzebna jak ja sie uzywa a jak nie rzuca sie nia w kat, z jej strony zainteresowanie zwiazkiem bylo zerowe, nie chciala do mnie przyjechac dopiero przy zrywaniu powiedziala ze juz teraz moze przyjezdzac bo jej rodzice pozwalaja to mnie az rozbawilo, a co bylo przedtem nie zwracala na to uwagi.Byla chora z zazdrosci o mnie, nie pozwalala sie mi z nikim spotykac, raz poszedlem z kolezanka na spacer to mi taki teatrzyk odwalila jakiego w zyciu nie widzialem rzucila moim telefonem we mni i takie tam.Ale w tym nie problem poznałem dziewczynę ma 18 lat, bardzo fajnie mi się z nią rozmawia, wie o całej sytuacji z moja byla dziewczyna, po kilku spotakniach zaproponowala mi zebysmy byli razem.Ja mam 17 lat. Czy roznica wieku nie jest za duza? Bardzo sie boje o to ze moja byla dziewczyna zacznie sie mscic na mnie i na niej, jak mojej bylej powiedziec delikatnie zeby sie juz do moich spraw nie pchala ze nas juz nic nie laczy?Bardzo prosze o pomoc:)Z gory dziekuje:)
I dla Ciebie problem stanowi to, że dziewczyna jest od Ciebie rok starsza? Wyolbrzymiasz całą sytuację.
user21 napisał/a:
Bardzo sie boje o to ze moja byla dziewczyna zacznie sie mscic
Omg, czy ty jesteś jakiś cienias, który boi się swojej byłej? Moja rada bądź facetem i powiedz ostro,krótko i na temat,żeby dała sobie spokój, pokaż jej że ona nie jest górą.
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-04-04, 10:07
strrrrraszna różnica, rok dla 18 latka, to jak 30 dni dla niemowlaka.
abstrahując od tego dziwnego pytania.
dziewczyna, którą zostawiłeś, kiedyś w końcu zrozumie, że już nie jesteście razem i razem nie będziecie. spokojnie, nie zastanawiaj się co ona może Wam zrobić, bo przecież Was nie obleje kwasem itp ;-)
_________________ mrau...
Ostatnio zmieniony przez Magda 2008-04-04, 10:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.