Forum Dyskusyjne :: problem z byla dziewczyna;/

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Szkoła uczuć » problem z byla dziewczyna;/

Zamknięty przez: Magda
2008-05-22, 09:29
problem z byla dziewczyna;/
Autor Wiadomość

user21 

Wysłany: 2008-03-23, 14:30   problem z byla dziewczyna;/

Witam! Zwracam sie do was o pomoc w dosc ciekawej sprawie.Mam za soba juz jeden zwiazek z dziewczyna byla mlodsza o 2 lata, bylismy ze soba przez pół roku lecz później zauważyłem to( kumpel mi powiedzial zebym sie temu przyjzal) że dla niej ważniejsze ode mnie były jej koleżaneczki, gg, fotka to było jej całe życie, najwieksze jej problemy to to ze ktrórys chlopak w szkole popatrzyl sie na nia krzywo, nie moglem jej o niczym powiedziec bo by mnie wysmiala albo wysluchala i wypuscila drugim uchem.Pogadałem z nią szczerze zerwałem z nią, ona dostała ataku złosci-paniki.Nie chciałem być zabawką która jest potrzebna jak ja sie uzywa a jak nie rzuca sie nia w kat, z jej strony zainteresowanie zwiazkiem bylo zerowe, nie chciala do mnie przyjechac dopiero przy zrywaniu powiedziala ze juz teraz moze przyjezdzac bo jej rodzice pozwalaja to mnie az rozbawilo, a co bylo przedtem nie zwracala na to uwagi.Byla chora z zazdrosci o mnie, nie pozwalala sie mi z nikim spotykac, raz poszedlem z kolezanka na spacer to mi taki teatrzyk odwalila jakiego w zyciu nie widzialem rzucila moim telefonem we mni i takie tam.Ale w tym nie problem poznałem dziewczynę ma 18 lat, bardzo fajnie mi się z nią rozmawia, wie o całej sytuacji z moja byla dziewczyna, po kilku spotakniach zaproponowala mi zebysmy byli razem.Ja mam 17 lat. Czy roznica wieku nie jest za duza? Bardzo sie boje o to ze moja byla dziewczyna zacznie sie mscic na mnie i na niej, jak mojej bylej powiedziec delikatnie zeby sie juz do moich spraw nie pchala ze nas juz nic nie laczy?Bardzo prosze o pomoc:)Z gory dziekuje:)

monia_89 
Racjonalistka

Wysłany: 2008-03-23, 16:03   

user21 napisał/a:
. Czy roznica wieku nie jest za duza?

I dla Ciebie problem stanowi to, że dziewczyna jest od Ciebie rok starsza? Wyolbrzymiasz całą sytuację.
user21 napisał/a:
Bardzo sie boje o to ze moja byla dziewczyna zacznie sie mscic

Omg, czy ty jesteś jakiś cienias, który boi się swojej byłej? Moja rada bądź facetem i powiedz ostro,krótko i na temat,żeby dała sobie spokój, pokaż jej że ona nie jest górą.

zacard 

Wysłany: 2008-03-23, 18:09   

Ja mialem podobna sytuacje z dziewczyną. Ale :mur: ... Nie ma sie czego bac to raz! A dwa..taka roznica wiekow to żadna rroznica!!! ;)

chem... 

Wysłany: 2008-03-27, 18:35   

Jeśli nie potrafisz być stanowczy i jej się postawić to jej unikaj i ignoruj jak najczęściej to w końcu jej przejdzie i oleje sprawę.

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2008-04-04, 10:07   

strrrrraszna różnica, rok dla 18 latka, to jak 30 dni dla niemowlaka.

abstrahując od tego dziwnego pytania.

dziewczyna, którą zostawiłeś, kiedyś w końcu zrozumie, że już nie jesteście razem i razem nie będziecie. spokojnie, nie zastanawiaj się co ona może Wam zrobić, bo przecież Was nie obleje kwasem itp ;-)
Ostatnio zmieniony przez Magda 2008-04-04, 10:08, w całości zmieniany 1 raz  

surykatka 

Wysłany: 2008-04-08, 21:28   

taka roznica wieku to zadna roznica. jak napisal chem.. ignoruj byla a moze da spokoj.

Rybiczek 

Wysłany: 2008-04-12, 15:13   

ignoruj :) albo wytłumacz jej delikatnie jesli bedzie sie rzucac to ostrzej albo odejdz po prostu

pinkiboy 

Wysłany: 2008-05-22, 00:27   

Po pierwsze: gon wariatke jak najdalej! Po drugie rok to żadna różnica wieku!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi