Wysłany: 2008-07-25, 18:59 problem :( prosze o pomoc
Siemka wszystkim, tak jak w temacie mam pewien problem z ktorym nie wiem jak sobie poradzic. Moze to dziwne, nawet bardzo dziwne lecz zaistniala taka sytuacja, na poczatku wakacji przyjechala do mnie kuzynka i spedzi wakacje u nas w domu do konca, nie widzialem jej wczesniej przez 8 lat , pamietam ją kiedys jak bylismy malymi dziecmi i sie razem bawilismy heh, teraz jednak ona ma 16 lat ja 17.... no i tak spedzamy te wakacje razem rozmawiamy i wogole...i cos czuje ze sie w niej zakochalem ehhhh ale bania nie wiem co mam zrobic jak jej o tym powiedziec i czy wogole mam o tym mowic ? eh dziwne to i moim zdaniem nie powinienem o tym mowic no bo nie wypada ... sam juz nie wiem doradzcie cos... pleass
hahaha slub nie no bez przesady licze na to ze sie wszystko wyciszy i wogole, narazie jej dalem domyslenia tylko ale nie powiem jej raczej heh czas pokaze jak bedzie
_________________ Spójrz, gdybyś miał jedna jednyna szanse
By ziścić wszystko o czym kiedykolwiek marzyłeś Jeden moment
Złapał byś go czy po prostu pozwolił mu się wyślizgnąć...???
no cóż... kuzynka też człowiek )
ale zakochanie przejdzie
bo szczerze to uważam ze nie ma sensu się odkrywać itd.
bo cie wezmie za psychola czy cos... albo pomyśli ze to zart
jakby to była miłość taka hmmm mocna... prawdziwa... czy jak to nazwać to mozna by było zaryzykować ale dla zwykłego zauroczenia raczej nie ma sensu. zawsze mozesz sie przyjażnić )
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
ale jazda;p
Korci mnie żeby cie namówić żebyś wyznał jej miłość przy rodzinnej kolacji, a później opisał reakcję [rotfl]
ale jednak uczciwie ci poradze abys nic jej na ten temat nie wspominał.
Możesz z nią delikatnie pogadać.... Tak , żebyś się nie czuł w sprawie całkiem sam ale bardziej na serio to się zgodzę z powyższymi zdaniami. Młody jesteś, jeszcze nie raz sie zakochasz. Nie warto się zagłebiać w, bądź co bądź, ale lekkie bagno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.