Wiem, że to trochę głupio pisać na forum, ale pomyślałem, że znajdzie się ta druga połówka ^^ Moja siostra miała już 2 chłopaków z internetu, 1 zaczął palić fajki to go żuciła, teraz drugi przyjeżdża na heinekena w Trójmieście.
Ale przejdę do tematu.
Szukam dziewczyny w wieku 14,15,16, jeżeli jakaś jest chętna się poznać bliżej to zapraszam na gg lub e-mail.
PS. Serwisy Randkowe Średnio Działają.
PS2. Nie wiem dlaczego powyższe zdanie napisałem z dużej litery
_________________ hehe...
Anata-wa Baka Desu-ka. HAI
Wafel czekoladowy, najważniejszy posiłek dnia, czyści zęby lepiej niż pasta.
najlepiej gdyby znalazła się dziewczyna z pomorskiego, ale zawsze można zrobić tak jak moja siostra, ona ma chłopaków albo z Rzeszowa albo Krakowa ^^ im dalej tym lepiej dla niej
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-07-01, 10:52
idź się klockami pobawić i ciesz się resztkami dzieciństwa.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
mam tam konto, ze 2 lata już, nawet zrobione, ale tam większość dziewczyn to landrynki z wykupionym najdroższym pakietem, z cukierkową tapetą na profilu i siedzące na epulsie całymi dniami pisząc z innymi landrynkami i nabijając sobie puls...nieciekawie
Zbytnio nie wiem co więcej Ci doradzić mogę... moim zdaniem w ten sposób nic ciekawego nie zdziałasz. Żadnej 'koleżanki' ze szkoły nie masz? Wakacje się zaczęły, więc i czas byś miał, żeby działać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.