Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-07-01, 11:09
Mokra napisał/a:
dobre
no xD
w sumie nie wydajesz się być typowym głupim 14 latkiem
miło słyszec że rozsądnie mówisz xD
(czytać że rozsądnie piszesz)
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
to jest fajne właśnie bo jak sie poznaję na odległośc to sie obie strony nie wstydzą nic, ja troche nieśmiały jestem wiec wiecie...a potem, gdy już wiem o sobie prawie wszystko ktoś przyjeżdż a do kogoś iii jest fajnie
trochę zabardzo sie wzoruje na siostrze, bo ona miała pierwszego chłopaka z internetu z pod rzeszowa, poznała na jakimś forum, wymiana zdjęć gadanie przez 2-3 miesiące i nagle już ze sobą chodzili, potem on przyjechał do nas i sami wiecie, drugi teraz na Heinekena przyjeżdża a nigdy sie na żywo nie widzieli...coś w tym jest
[ Dodano: 2008-07-01, 12:15 ]
dobra, puki nie mam fotki to się może opisze.
mam 175 albo 176 cm wzrostu, ważę koło 65-70kg, mam włosy do szyji (zapuszczam), jak mnie włosy wkurzają to zakładam taką opaskę fajną ^^, mam jasno brązowe włosy, brązowe oczy, sylwetkę mam normalną (mam dość dużą klatkę piersiową i taki malutki brzuszek co się wyrównóje ^^), lubię różne różniaste sporty(od nogi przez ping-ponga do szachów, ale nie lubię biegów)mam dobrą średnią w szkolę, jeżdżę na fingerboardzie (okazyjnie) nie lubię papierosów, a i mój nr. buta to 43/44
_________________ hehe...
Anata-wa Baka Desu-ka. HAI
Wafel czekoladowy, najważniejszy posiłek dnia, czyści zęby lepiej niż pasta.
*faris
Wysłany: 2008-07-01, 11:17
Cytat:
kotfilon napisał/a:
mam 175 albo 176 cm wzrostu
nieźle jak na taki wiek
ale i tak najlepsi są tacy co mają 199cm
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-07-01, 11:21
wysocy są cudowni <3 rośnij rośnij!
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.