Wysłany: 2008-07-23, 17:01 Popełniłem błąd i skrzywdziłem dziewczynę żałuje tego
Witam mam na imię Łukasz i mam 24 lat i zrobiłem coś złego miałem dziewczynę ona oczywiście wyjechała 3 Lipca do Stanów a ma wrócić 15 Sierpnia teraz opiszę co zrobiłem otóż na początku czerwca miałem lekcje w szkole wszystko było porządku i w szkole i z nami a w szkole miałem nawet dobre stopnie a tu nagle dostałem z anglika jedynkę i się załamałem. było mi przykro i dostałem doła. A w ten sam dzień spotkałem się z dziewczyną ma na imię Sylwia i ma 24 lata i zacząłem jej gadać głupoty powiedziałem jej że to nie ma sensu i że powinniśmy się rozstać i że zasługuje na lepszego i bardziej wykształconego chłopaka ona się popłakała skrzywdziłem tego i żałuje że to powiedziałam myślałem że to wszystko minęło ale ona przed wyjazdem napisała do mnie SMS-a i napisała to samo co ja jej mówiłem ze to nie ma sensu, że powinniśmy skończyć, że to koniec i że ja zasługuje na lepszą dziewczynę. Co mam zrobić , jak ją mam przeprosić, jak mam odkręcić to co powiedziałem i to co zrobiłem, ja ją kocham i wiem że ona też mnie kochała tak mi mówiła. tak bardzo za nią tęsknie. Może jej napisać list jeśli macie jakiś pomysł na list to byście mi podali nie wiem jak postąpić i co jej powiedzieć? Pozdrawiam Łukasz
[ Dodano: 2008-07-24, 22:56 ]
A może Bóg chciał żeby tak wyszło i może na nas zsyła wielką próbe i może chce nas umocnić i nam pomóc tylko trzeba zaufać Bogu. Bóg w ostatnim miesiącu sporo mi pomógł, byłem załamany i chciałem się zabić ale Bóg mnie nie zostawił i podał mim pomocną dłoń i nadal mi daje potrzebne łaski do poprawy życia o które proszę bo sam nie potrafie nic z działać ale z Bogiem można wszystko i dlatego Bóg chciał byśmy się rrostali i może dlatego dał nam pożądnego kopa by nas wzmocnić. Bóg ostatnio zmienił moj.ą drogę życiową i postawił na mojej drodze życia dobre osoby np. Leszek który jest w spólnocie w kościele oraz ksiądz Marcos który jest z brazylji katolik i bardzo ładnie mówi po polsku. Otrzymałem od Boga wielką pomoc i wiele łask też otrzymałem i wiem że i z Sylwią wyjdzie cała nadzieja jest tylko w Bogu. Pozdrawiam Łukasz
Mi Bóg sporo uświadomił i to on będzie mnie prowadził i nie dbam co ktoś o mnie powie bo wiele żeczy słyszałem przez które też chciałem się zabić oprócz tego co tu słyszę że jestem głupi, żałosny nie wiem kto dał Ci prawo mnie Oceniać nie oceniaj innych by nie zostać ocenionym a jeśli chodzi o Twój wiek to dla mnie jesteś gówniarz bo masz zaledwie 18 lat to nawet ja jestem starszy od Ciebie ale nie chodzi tu o mnie bo spotkałem sie z ludźmi mądrzejszymi i starszymi od Ciebie i ode mnie. Jak chcesz ,mogę Cie z nimi umówić to zobaczymy czy będziesz taki mądry bo napisać można wszystko bez ponoszenia konsekwencji. A to czy będziemy razem zależy od Boga i nie martwię sie tym co mi piszesz bo dostałem wielką łaskę od Boga i ona mnie umacnia a ty mnie nie złamiesz tym co piszesz. Kiedyś pisałem ogłoszenie do portalu gumtree tam ogłoszenia matrymonialne i pisały do mnie dziewczyny że jestem żałosny, brzydki, bym zmienił twarz, że jestem obleśny że jestem żałosny i że do końca życia nie znajdę dziewczyny i będę sam a z Bożą pomocą znalazłem Sylwie i teraz też mi dopomoże. Więc Ci ludzie bez wyobraźni co chcą zniechęcić drugiego człowieka są żałośni zanim zaczniesz oceniać mnie pierw popraw siebie. jak ktoś jest bez grzechu niech pierwszy żuci we mnie kamień.
Mi Bóg sporo uświadomił i to on będzie mnie prowadził i nie dbam co ktoś o mnie powie bo wiele żeczy słyszałem przez które też chciałem się zabić oprócz tego co tu słyszę że jestem głupi, żałosny nie wiem kto dał Ci prawo mnie Oceniać nie oceniaj innych by nie zostać ocenionym a jeśli chodzi o Twój wiek to dla mnie jesteś gówniarz bo masz zaledwie 18 lat to nawet ja jestem starszy od Ciebie ale nie chodzi tu o mnie bo spotkałem sie z ludźmi mądrzejszymi i starszymi od Ciebie i ode mnie. Jak chcesz ,mogę Cie z nimi umówić to zobaczymy czy będziesz taki mądry bo napisać można wszystko bez ponoszenia konsekwencji. A to czy będziemy razem zależy od Boga i nie martwię sie tym co mi piszesz bo dostałem wielką łaskę od Boga i ona mnie umacnia a ty mnie nie złamiesz tym co piszesz. Kiedyś pisałem ogłoszenie do portalu gumtree tam ogłoszenia matrymonialne i pisały do mnie dziewczyny że jestem żałosny, brzydki, bym zmienił twarz, że jestem obleśny że jestem żałosny i że do końca życia nie znajdę dziewczyny i będę sam a z Bożą pomocą znalazłem Sylwie i teraz też mi dopomoże. Więc Ci ludzie bez wyobraźni co chcą zniechęcić drugiego człowieka są żałośni zanim zaczniesz oceniać mnie pierw popraw siebie. jak ktoś jest bez grzechu niech pierwszy żuci we mnie kamień.
czyli co szukasz naforum szczescia ?? mamy ci pisac jaki to nie jesteś wspaniały zebyś mogl sobie powzdychac przed monitorem (oh ah) i powiedzieć sobie "tak jestem wspaniały" inni cie oceniaja na podstawie tego jak sie im za prezentujesz wiec nie miej pretęsji do nas o to. a gówniarzem to sobie możesz nazywać kogoś innego i nawołujesz do czegos czego sam nie przestrzegasz
żal.pl
daj se siana i sowje teksty o Bogu zostaw ludziom którzy naprawde iwerzą, a nie używając opcji kopiuj-wklej zaśmiecasz swoją głupotą co drugie forum.
lukasz84rok napisał/a:
Twój wiek to dla mnie jesteś gówniarz bo masz zaledwie 18 lat
nikt w tym wieku do ciebie nie pisał.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Jak pamietam dobrze to juz 3 conajmniej tematy o Sylwii załozyles. ekhm.
No. I te same w dodatku.
A te gumtree sobie sprawdziłam, ciekawe nawet...
Cytat:
Na Gumtree Warszawa znajdziesz nowe i używane przedmioty oraz auta na sprzedaż, mieszkania do wynajęcia i wiele innych.
a na tych wiele inych szukasz żony? xD a z tą Sylwią se daruj, nie jesteś jej warty, chodzi mi o twoje zachowanie, więc się nie obrażaj,jakby co
_________________ ``You were everything, everything that I wanted THAT I WANTED
We were made to be, supposed to be, but we lost it BUT WE LOST IT
All the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``
Chociaż prawdą jest jedno że Ty nie jesteś warta nawet o niej stanąc to Ty nie jesteś jej warta nie mog ę Cie do niej porównać bo ona jest 0 100 % lepsza od Ciebie taka jest prawda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.