ehh a jak nie wyjdzie to co dalej ciezko jest znalesc ladna dziewczyne:/ Jak moge znalesc ladna dziewczynke?? bo ja juz sam niewiem szukalem nawet na fotka.pl i nic:???
pamiętaj nie chodzi tylko o wygląd!!! a jeśli dzieczyna Ci się podoba to spróbuj jeszcze raz, nigdy nie szkodzi próbować:)
i nie szukaj jej na siłę sama przyjdzie ZOBACZYSZ:p:d
_________________ Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby,kiedy będziesz siedział przy niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie TWOJA
Wysłany: 2008-05-25, 10:25
hehe widac ze po moim charakterze WIEKRZOSCI liczy sie wyglad:/ ja jestem z Płocka i znam duzo dziewczyn i malo jaka mi sie podoba w Płocku:/ to ile mozna czekac:/:D
Ziomku daj se siana z tym na razie. Za młody jesteś. Jak widze jak takie coś piszesz to nazwałbym to(bez obrazy) "Gównażeria". Powiedzcie mi czemu tak na siłe chcecie dorosnąć? Imponuje wam to?
Odczekaj to po pierwsze po drugie zacznij inaczej patrzeć na dziewczyny. Czy naprawdę tylko wygląd ma znaczenie? Czy nie patrzysz wcale na cechy charakteru?
_________________ To nie sparwa cenzury i nie kwestja pieniędzy
To nie wina słuchaczy było ich coraz więcej
Nie oskarżać premierów i kościoła nie mieszać
Na nikim wogóle psów nie wieszać
To ostatnie słowa radio miłość zamknięte
Mikrofony i głośniki milczą jak zaklęte
Proszę uśiąść wygodnie i wyłączyć ten kanał
Radio miłość zamknięte - co za banał
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-05-29, 17:47
Szakall napisał/a:
i too bradzo juz chce miec 18 lat
teeeeż chciałabym mieć 18 lat ;-)
cudowne lata.
_________________ mrau...
Tweety =]
Wysłany: 2008-05-29, 21:42
Słuchaj jak taka sprawa to tak :
1) Co do opisów na GG może specjalnie tak robi aby: 1a)Był zazdrosny
2b)Żebyś dał Sobie spokój
2)Dobrego kontaktu nie złapiesz po przez GG... gg wykorzystaj tylko na chwilowe pogadanie liczy się tylko kontakt wzrokiem (patrzenie w oczy) p.s wiem ze to trudne ale próbować DZIAŁĄ
3)Jeżeli mówisz do niej tylko "Siema" "Elo" itp wykaż się tylko nie mów "Cześć mogę Cię zjeść" ... z miejsca cię spali
4) Jak stoi obok niej 20 dziewczyn to dobrze podejdz zagadaj z innymi dziewczynami... bądz tak jakby "Przebojowy" wśród dziewczyn może i jej zaimponujesz ze jesteś odważny i nie boisz się kontaktów
Więcj nic mi nie przychodzi do głowy
Wysłany: 2008-05-30, 14:39
Tweety =] napisał/a:
Słuchaj jak taka sprawa to tak :
1) Co do opisów na GG może specjalnie tak robi aby: 1a)Był zazdrosny
2b)Żebyś dał Sobie spokój
2)Dobrego kontaktu nie złapiesz po przez GG... gg wykorzystaj tylko na chwilowe pogadanie liczy się tylko kontakt wzrokiem (patrzenie w oczy) p.s wiem ze to trudne ale próbować DZIAŁĄ
3)Jeżeli mówisz do niej tylko "Siema" "Elo" itp wykaż się tylko nie mów "Cześć mogę Cię zjeść" ... z miejsca cię spali
4) Jak stoi obok niej 20 dziewczyn to dobrze podejdz zagadaj z innymi dziewczynami... bądz tak jakby "Przebojowy" wśród dziewczyn może i jej zaimponujesz ze jesteś odważny i nie boisz się kontaktów
Więcj nic mi nie przychodzi do głowy
PzDr trzymam kciuki
No popieram
Dobrze to rozkminił
_________________ [podpis niezgodny z regulaminem forum]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.