Bardzo proszę Was o pomoc!!
Kocham pewnego chłopaka. I wydaje mi się, że on też coś do mnie czuje. Ale niestety nie wszystko sie uklada tak jak bym tego chciała. On jest w moim wieku, za rok idziemy do gimnazjum, i własnie! On przenosi się do szkoly sportowej, ale to jeszcze nie jest pewne na 100%. Ale wiekszosc procent jest raczej na tak. Co mam zrobić, żeby powstrzymać go od tej decyzji? Chcę zeby zostal w tej szkole, jak go nie bedzie ja chyba sie zalamie. Postanowilam, że codziennie wieczorem bede sie modlila o to zeby nie odchodzil, i wierze ze przyniesie to skutki. A co Wy o tym myslicie? Tylko nie mowcie cos takiego, zebym zapomniala o nim czy cos takiego bo ja go kocham, i nie przestane!!!
skoro chce iść do tej sportowej szkoły to niech idzie. Nie wspomniałaś nic o zmianie miasta, więc w czym problem? jest coś takiego jak komunikacja miejska
niektórzy ludzie mnie rozwalają, bez kitu.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-04-29, 13:46
To miłość? Chyba niedokońca, skoro chcesz uniemożliwić ukochanej osobie dążenie do spełnienia swoich marzeń.
Asiula napisał/a:
Tylko nie mowcie cos takiego, zebym zapomniala o nim czy cos takiego bo ja go kocham, i nie przestane!!!
Co za problem.. będziesz się z nim widywać po szkole i w weekendy. To wręcz może Was upewnić, czy naprawdę to jest miłość.. jeśli taka prawdziwa może istnieć w wieku 12 lat.
Egoistka.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-04-29, 13:47
i dziecko
[ Dodano: 2007-04-29, 14:48 ]
Asiula napisał/a:
W szkole widze go nieraz 7 godzin!!
o muy bosh.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-04-29, 13:54
Asiula napisał/a:
On jest w moim wieku, za rok idziemy do gimnazjum
hahahahahahahahahahahahahahahahah
ICHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asiula napisał/a:
Co mam zrobić, żeby powstrzymać go od tej decyzji?
chcesz chlopakowi przez jakies widzimisie zniszczyc kariere sportowa? W prawdzie i takz acznie pic i palic i sportowcem nie zostanie ale kuzwa, zacznij myslec
Asiula napisał/a:
że codziennie wieczorem bede sie modlila o to zeby nie odchodzil
mozesz nawet koguty ciachac a i tak ni dy rydy ^^ lepiej zabierz sie za lusesity a nie rozance
paranoja dziecko drogie masz 12 lat i mowisz o milosci?1 zastanow sie! moj chlopak chcial wyjechac do Irlandii i pojechal 2 m-ce temu pozwolilam mu bo to od dawna bylo jego marzenie.Kocham go wiec zrobie wszystko,zeby byl szczesliwy.Na tym polega milosc,jakbys go kochala to bys go wspierala.Mozesz mu zniszczyc szanse na kariere sportowa.Na jego miejscu wybralabym szkole...Sorry,ale ja wam dlugiej i swietlanej przyszlosci nie wroze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.