Wysłany: 2008-05-23, 13:45
hehe jestem chlopakem i tez namnie dziewczyny sie patrza ehe hhmm... jezeli ty mu sie podobasz to pownie chce zebys do niego podeszla i zagadala np. daj nr gg daj nr komy itp. potem gadaj se z nim na gg lub przez kome i wkoncu sie zapoznacie. Potem sie z nim umow gdzies na spacer:D Bynajmniej ja bym tak wolal bo chlopacy wsydza sie do dzieczyn podejsc:D jak patrzy na ciebie to napewno by chcial z toba zagadac:D podejc napewno sie ucieszy hehe wiem jak chlopacy mysla hehe:D
Pozdro for all
_________________ What you gonna do!?
Catharsis
Wysłany: 2008-05-23, 13:49
zdobądź jego numer komy albo gadu gadu i napisz jakaś taka wiadomość troszke tajemnicza, troszke intrygujaca jesli mu sie podobasz to na pewno lyknie haczyk a pozniej to juz z gorki
zdobądź jego numer komy albo gadu gadu i napisz jakaś taka wiadomość troszke tajemnicza, troszke intrygujaca
"cześć, nie znamy się, ale to się powinno zmienić ;> "
?
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Catharsis
Wysłany: 2008-05-23, 17:16
kurde no pójdź na żywiol jak bedzie się patrzył podejdź do niego coś smiesznego, milego , mozesz go powalić tekstem ze jak dluzej tak bedzie patrzył do bedzie placil podatek od luksusu;) a pozniej ''czesc jestem ..... '' i dalej sie jakos potoczy
Wysłany: 2008-05-23, 17:30
Nom najlepiej jest go pochwalic np. na w-f nooo tak jest najlepiej hehe jak bedzie gral w noge czy cos to bij mu brawo itp. hehe ja tak mialem jak dziewczyny bily mi brawo:D
Wiek: 18 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 180 Skąd: Pewne Przedwieście
Wysłany: 2008-05-23, 17:53
Yy..:) Ja jak to ja bym zrobiła taak: Podeszła i powiedziała: Siema!:D Podobasz mi się albo Siema Sylaa jestem.. wydajesz się być barwną osobą w tej szkole, chciałabym się dowiedzieć o Tobie czegoś więcej?
Ale to ja.. jestem szczera do bólu..
A Ty? Myślę że, skoro masz kontakt z jego kolegami? Podpytaj się ich co ON o Tobie myśli.. albo wyślij w tej sprawie koleżankę ?:)
chciałabym sie z nim zapoznac juz w poniedziałek.....on zawsze siedzi z kolegą na korytzrzu i sie wstydze podejśc bo co powiedzieć......piszecie bo musze sie zapoznac w poniedziałek=)
[ Dodano: 2008-05-23, 19:50 ]
poradzcie mi coss...
Wysłany: 2008-05-24, 00:15
hhmm.... wiem pisz do niego lisciki :d to moze pomoc mialem tak hehe poprostu podawaj do niego listy milosne pisz do niego tak, tyle ze ja pisalem z dziewczyna na lekcji:D ale ty mozesz w szkole:D
Catharsis
Wysłany: 2008-05-24, 16:15
chyba te liściki to bedzie najlepsze rozwiazanie na początek
albo jeśli jestes na tyle odważna to po prostu podejdz do niego i powiedz ze chcialas go poznac...
Wysłany: 2008-05-24, 16:35
ehh take podejscie odrazu hhmm... nom moze cos wyjdzie ale ten chlopak tez sie zawstydzi hehe najlepiej pisz lisciki ja ci to mowie wiem jak chlopaki mysla:D tylko dziewczyny im w glowie hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.