Wysłany: 2008-04-20, 20:38 Ona się we mnie zakochała;/;/
Witam.
Mam dość duży problem. Okazało się że pewna dziewczyna zakochała się we mnie. Tak się składa że mamy wspólną przyjaciółkę, i to ona mi o tym powiedziała. Ta dziewczyna chodzi do tej samej szkoły co ja, nigdy jednak nie zwracałem na nią uwagi, i kompletnie mnie ona nie interesuje. Powiedzcie mi jak jej powiedzieć że nic z tego nie będzie tak żeby jej nie urazić
Liczę na waszą pomoc
Pozdro
Lub przybliż się trochę i pokaż, że nie jesteście dla siebie pisani. (w delikatny sposób wa!)
Przedewszystkim nie wkop koleżanki, która Ci to zdradziła.
Powiedz jej, że nie jesteś gotów na stałe związki, albo że dopiero co z kimś zerwałeś. Kłamać nie umiesz? Może to brzmi drastycznie, ale jak jej powiesz wprost, że nie jest dla Ciebie interesująca, to wyhodujesz jej kompleks i się dziewczyna może później długo doprowadzać do stanu używalności.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2008-05-22, 00:58 Re: Ona się we mnie zakochała;/;/
damiano80692 napisał/a:
Witam.
Mam dość duży problem. Okazało się że pewna dziewczyna zakochała się we mnie. Tak się składa że mamy wspólną przyjaciółkę, i to ona mi o tym powiedziała. Ta dziewczyna chodzi do tej samej szkoły co ja, nigdy jednak nie zwracałem na nią uwagi, i kompletnie mnie ona nie interesuje. Powiedzcie mi jak jej powiedzieć że nic z tego nie będzie tak żeby jej nie urazić
Liczę na waszą pomoc
Pozdro
A po co chcesz z nią rozmawiac? Niech sobie bedzie zakochana, nie dawałes jej przeciez ku temu powodów? Prawda? nawe tjeśłi tak strasznie jej się podobasz, to chcesz jednym słowem zrzucic ja w przepasc rozpaczy? Niech sobie marzy i powoli jej wszystko przejdzie. Nie krzywdz jej, nie flirtuj z nia. Omijaj ja jesli mozesz ale nie prowadz z nia żadnych dyskusji.
Wysłany: 2008-06-01, 16:26 Re: Ona się we mnie zakochała;/;/
pinkiboy napisał/a:
damiano80692 napisał/a:
Witam.
Liczę na waszą pomoc
Pozdro
A po co chcesz z nią rozmawiac? Niech sobie bedzie zakochana, nie dawałes jej przeciez ku temu powodów? Prawda? nawe tjeśłi tak strasznie jej się podobasz, to chcesz jednym słowem zrzucic ja w przepasc rozpaczy? Niech sobie marzy i powoli jej wszystko przejdzie. Nie krzywdz jej, nie flirtuj z nia. Omijaj ja jesli mozesz ale nie prowadz z nia żadnych dyskusji.
Pinkiboy ma rację. Ignoruj ją albo pokaż się od tej gorszej strony. Może to ją zniechęci? Chyba, że jest typem dziewczyny, która bardzo będzie chciała Ci udowodnić, że jest "fajna" i że jesteście dla siebie stworzeni.
Pewnie jesteś jeszcze młodziutki. Nigdy takich rzeczy nie załatwiałam przez koleżanki, zresztą uważam, że pierwszy krok należy do faceta, ja mogę się jedynie słodko uśmiechać i zalotnie pomrugać. W takich sytuacjach mówiłam prosto z mostu: nie jestem zainteresowana, nie chcę się teraz wiązać, trafiłeś w złym momencie, nie spotykam się z osobami ze szkoły...
_________________ Czasem łatwiej przyznać nagrodę niż rację.
Wysłany: 2008-06-07, 22:30
Udawaj że nic nie wiesz to w końcu jej przejdzie =D
No chyba że jest na tyle odważna i sama Ci to powie a wtedy możesz jej powiedzieć że nie jesteś zainteresowany =P (ale w to że sama podejdzie bardzo wątpię, chociaż są wyjątki)
Przede Wszystkim : Nie Możesz powiedzieć : Wiesz.. Bo Ty Jesteś Brzydka itede, itepe. Musisz pogadać szczerze od serca x)) Musisz powiedzieć, że nic z tego nie wyjdzie, ale możecie się przyjażnić i żeby postarała sie o Tobie zapomnieć ... Musisz Być Przedewszystkim szczery z nią i jak ona o coś zapyta to masz nie stchórzyć.!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.