Wysłany: 2008-06-10, 15:16 Nigdy nie zrozumiem mezczyzny...
U mnie w szkole jest taki chlopak Mateusz.
Mam problem bo ja sie w nim zakochalam a on nie chce dac mi szansy...
to on jest dziwny czy ze mna jest cos nie tak ??
poradzcie mi co mam zrobic zeby z nim byc ...
_________________ Są ludzie i taborety...
On jest tym drugim bo nie potrafi docenić tego co jest mu dane na tacy...
Wysłany: 2008-06-10, 15:40
JADE napisał/a:
to on jest dziwny czy ze mna jest cos nie tak ??
JADE ale nie znamy tutaj calej sytuacji chyba powinnas napisac cos wiecej nikt niestety nie zna ani Ciebie ani jego wiec skrobnij jescze pare slowek napewno jakies rozwiazanie sie znajdzie
Mam problem bo ja sie w nim zakochalam a on nie chce dac mi szansy...
to on jest dziwny czy ze mna jest cos nie tak
On jest dziwny bo nie chce Ci dać szansy?? Żałosne.
Niektórzy do siebie nie pasują albo nie chcą być z daną osobą. Proste. I to nie oznacza, że ktoś jest dziwny albo jest z nim coś nie tak.
Wiek: 19 Dołączyła: 26 Maj 2008 Posty: 108 Skąd: z piekła rodem
Wysłany: 2008-06-10, 22:32
może widocznie woli inny typ dziewczyn...pewnie nie wie co traci...a moze interesuje się juz jakąś inną dziewczyna? nie przejmuj się z Tobą jest na pewno wszystko ok...poprostu nie wszyscy do się pasujaą
_________________ Oczy ma, jeśli trzeba, raz modre, raz szare,
czarne, wesołe, bez powodu pełne łez.
Hmm.. Patrzac na twoj wiek 13 lat (przypuszczam ze on jest w podobnym) chlopcy w tym wieku nie mysla jeszcze o dziewczynkach tylko o klockach lego itp. xDxD wiec ja w tym nie widze nic dziwnego. my poprostu szybciej dojrzewamy x] i wydaje mi sie ze nic na to nie poradzisz. mozesz tylko poczekac az on troche podrosnie i zacznie interesowac sie płcią piękną. pozdro
_________________ ...SZANUJ TO CO MASZ ŻYJ MOCNO KOCHAJ MOCNIEJ I ZACHOWAJ TWARZ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.