Forum Dyskusyjne :: Nieszczęśliwa!!!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Szkoła uczuć » Nieszczęśliwa!!!

Nieszczęśliwa!!!
Autor Wiadomość

śnieżynka18 

Wysłany: 2008-02-02, 13:40   Nieszczęśliwa!!!

Moim problemem są kontakty z chłopakami.Nie potrafie znaleźć tego właściwego chyba nie umiem.Chłopcy często patrzą na mnie,uśmiechają się,zaczepiają mnie, a ja na to nic.Nawet olewam chłopaka który mi się bardzo podoba i zależy mi na nim. Nierozumiem juz sama siebie. Swoim postępowaniem ranię sama siebie i jak zwykle przeze mnie nic się nie uda. Niewiem już co mam z tym zrobić. Jak sądzicie co jest powodem mojego zachowania co powinnam zrobić. Pomóżcie!!! :mur:

monia_89 
Racjonalistka

Wysłany: 2008-02-02, 16:00   

Moze po prostu nie jesteś gotowa do poważnego związku?? Z jednej strony chcesz byś z kimś, być kochaną itp. Ale związek do czegoś nas zoobowiązuje, trochę ogranicza nasza "wolność", może to o chodzi? Więc zamiast ciągle sie wycofywać daj sobie choć trochę czasu by się przekonać czy to jest to czegoś właśnie teraz chcesz, albo po prostu daj sobie spokój z miłością, wtedy kiedy będziesz jej potrzebować sama przyjdzie, musisz tylko dać je szanse.

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2008-02-03, 14:12   

przestać szukać na siłę ;-)

*Apple 

Wysłany: 2008-02-03, 15:59   

śnieżynka18 napisał/a:
Nawet olewam chłopaka który mi się bardzo podoba i zależy mi na nim. Nierozumiem juz sama siebie.

Rzeczywiście dziwne zachowanie. Chyba nie dorosłaś jeszcze do tak skomplikowanych relacji międzyludzkich.

*miss irony 

Wysłany: 2008-02-06, 17:29   

przejdzie Ci, zapewniam.
A ja cie kocham

Edyta13 

Wysłany: 2008-02-06, 17:57   

Może boisz się odrzucenia,ale ,że powiesz coś nie odpowiedniego?Znajdz powod...
A chłopaków nie lekceważ, mogą byc fajnymi kumplami. A jak się do Ciebie uśmiechają to odwzajemnij uśmiech;) Uśmiechaj się:) . A gdy zaczepi Cię chłopak ktory Ci się podoba... Wyluzuj się,bądz sobą i rozmawiaj...
Życze Ci, powodzenia!!:*

Dobrodziej 

Wysłany: 2008-02-17, 00:31   

Najpierw musisz obdarzyć miłością siebie, by później móc pokochać drugiego. Oto recepta.

Mania 

Wysłany: 2008-02-17, 09:29   

Idze juz po ten rozum !!

Rada: Przestan byc egoistka

AlexN 

Wysłany: 2008-02-18, 13:55   

Zupełnie jak nastolatka w czasie młodzieńczego buntu i niezdecydowania.

Powiem to, co jeden z poprzedników: NIE szukaj na siłę, bo po co? Jak trafi się ten "właściwy" to nie będziesz już musiała szukać.

P.S Swoją drogą to ciekawe, że 95% ludzkości przed 20ym rokiem życia i niemal podobny procent powyżej uważa, że szczęście to "ten jedyny"... ech

Aqua_ 

Wysłany: 2008-02-29, 20:29   

Chyba powinnaś przestać ciągle o tym myśleć i odpowiedzieć sobie na pewne ważne i zarazem proste pytanie: czego właściwie chcesz.

*Nessa* 

Wysłany: 2008-03-01, 15:14   Re: Nieszczęśliwa!!!

śnieżynka18 napisał/a:
Moim problemem są kontakty z chłopakami.Nie potrafie znaleźć tego właściwego chyba nie umiem.Chłopcy często patrzą na mnie,uśmiechają się,zaczepiają mnie, a ja na to nic.Nawet olewam chłopaka który mi się bardzo podoba i zależy mi na nim. Nierozumiem juz sama siebie. Swoim postępowaniem ranię sama siebie i jak zwykle przeze mnie nic się nie uda. Niewiem już co mam z tym zrobić. Jak sądzicie co jest powodem mojego zachowania co powinnam zrobić. Pomóżcie!!! :mur:

To nie chodzi o to żeby znaleść "tego właściwego" . Przeciez nikt nie powiedział że musisz być zajęta, to że np. twoje koleżanki mają chłopaków to nie oznacza że Ty też musisz, ale jeśli bardzo chcesz żeby Ci się to udało to postaraj się.
Może boisz się związać z jakimś chłopakiem, przyczyną tego może być nieudany związek sprzed lat , albo jakaś histora która pozostała Ci w pamięci. Musisz się postarać , napewno dasz radę, sama piszesz że ranisz siebie , ja Tu nie oceniam ludzi , staram sie pomóc,oczywiście zrobisz jak zechcesz to twój wybór , TYLKO jak już ktoś napisał uda Ci się jeśli bedziesz próbować , odwazjemnij usmiech , rzuć czasem "Hej" to zawsze będzie o krok do przodu. Życzę powodzenia ! ! ! ! Trzymam kciuki :)

P.S. Napisz nam potem co wyszło i jak zamierzasz dać RADĘ !!!!???
Nessa

pinkiboy 

Wysłany: 2008-05-22, 00:32   Re: Nieszczęśliwa!!!

śnieżynka18 napisał/a:

Taaaak, pewnie po prostu nie jestes gotowa! Wszystko to wina tej cholernej presji, teraz wszystkie dziewczyny musza miec chłopaka! Te durnowate gazetki typu BRAVI, itp. robia Wam wode z mózgu!
Wyluzuj! To co czujesz, te wszystkie "małolackie" uniesienia, problemy, to cały urok młodosci!
Chłopak to nie koniecznosc, kiedys sie jakis pojawi!

lusiamusia00 

Wysłany: 2008-05-25, 12:57   

miłosci nie warto szukac na sile bo nawet jak sie zmusisz i bedziesz chodzic z jakims kolesiem i tak wam to nie wyjdzie i wasz zwiazek sie rozwali

Shagg 
Vampire

Wysłany: 2008-05-25, 14:00   

pinkiboy napisał/a:
Te durnowate gazetki typu BRAVI, itp. robia Wam wode z mózgu!

Nie wszystkie dziewczyny muszą od razu czytać to 'coś'. ;)

Jeżeli chodzi o mnie to w sprawach damsko-męskich jestem totalnym noobem, więc wiele powiedzieć nie mogę.
Grunt to być sobą i nie zmuszać się do czegokolwiek. Tak jak już wcześniej pisano - nic na siłę, jak się pojawi ktoś interesujący dla Twojego serducha to sama zmienisz nastawienie i przestaniesz takich ludzki "olewać". :)

pinkiboy 

Wysłany: 2008-05-27, 17:39   

Shagg napisał/a:
pinkiboy napisał/a:
Te durnowate gazetki typu BRAVI, itp. robia Wam wode z mózgu!

Nie wszystkie dziewczyny muszą od razu czytać to 'coś'. ;)

Jeżeli chodzi o mnie to w sprawach damsko-męskich jestem totalnym noobem, więc wiele powiedzieć nie mogę.
Grunt to być sobą i nie zmuszać się do czegokolwiek. Tak jak już wcześniej pisano - nic na siłę, jak się pojawi ktoś interesujący dla Twojego serducha to sama zmienisz nastawienie i przestaniesz takich ludzki "olewać". :)

Nie jestes takim noobem jak piszesz skoro piszesz właśnie tak jak piszesz!

Odpowiedz do tematu