a kto nie roznych brudnych sprawek z przeszlosci?:D
dajcie spokoj, facet tez czlowiekxD
no chyba ze zdradza.. wtedy do kastracji!:D
albo do takiej rzeki w RPA gdzie plywaja weziutkie rybki - wslizguja sie do moczowodow mezczyzn i nalezy amputowac czlonka. Bajer, ale sama nie zamierzam narazie do swojego boja stosowac takiej praktyki.
Wysłany: 2008-05-15, 22:43
A ja znalazlam swoj ideal pod kazdym wzgledem jasne mamale wady ale do zaakceptowania nikt nie jset przeciez 100% idealny ale lepiej byc nie moglo bo i tak czuje sie jak w bajce wiec nie mowcie ze nie ma bo saaaaaaa
No oczywiscie, kazdy ma takie wady-maliznoty. duze zreszta tez, chodzi tylko o to zeby zobaczyc czy zle cechy drugiej osoby draznia nas straszliwie. Jesli nie to dobra nasza
moj jest metalowym chlopcem a ja rozowa dziewczynka, on mnie a ja jego denerwuje, nie przyjezdza po mnie na bialym rumaku a na czarnej yamaha i mimo wielu niesnasek jest dobrze. trzeba szukac szczescia ale nie mozna myslec na podstawie filmow ze nie bedzie nigdy smutku. I tego sie pozniej trzymac
moj jest metalowym chlopcem a ja rozowa dziewczynka, on mnie a ja jego denerwuje
Hehehe Moja znajoma też się związała z chłopakiem, który był właśnie taki bardziej rockowy, a ona nie za bardzo. Nie wróżyliśmy im zbyt długiego pożycia a tu proszę, są już ponad 2 lata razem
To samo. na poczatku wszyscy łełe na nasze przetrwanie.. po dwoch latach zaczelismy byc ikona idealnej pary i gdy zerwalismy na pol roku wszyscy nasi znajomi zaczeli watpic w prawdziwa milosc, tak przyzwyczaili sie do nas jako pary, byl to normlany porzadek swiata
Ale na szczescie swiat nie runal i sie nie zawalil i znowu razem.. jakos wytrwamy... rozowo-czarno. Znajomym zycze powodzenia xD
Ale każdy ma swój obraz porządnego mężczyzny...
-Dotrzymujący danego słowa
-Więcej robi niż mówi
-Wie, że mimo pokus, jest z kimś, więc trzeba zrezygnować z długonogich, pięknolicych "okazji"
-Taki, który nie pakuje się w grubsze kłopoty
-Walczący z trudnymi cechami swojego charakteru
To tak na początek.. ;>
Wysłany: 2008-05-17, 16:52
mhm miala bys takiego faceta to bys pewnie ciagle narzekala na nude, rutyne a bo on taki przewidywalny, a bo on jakis zbytni pantoflarz, az w koncu bys sie z nim rozstala
Facet nie może być za porządny ułoży, bez nutki szaleństwa czy szowinizmu xD zresztą może porządni są, ale gdzie? Z takim niby dobrze się jest, ale jak Mokra zauważyła ratyna i nuda taki związek prędzej czy później by zabiłaby. Kwestia gustu i lubienia.
Wysłany: 2008-05-18, 11:03
są porządni, przecież nie każdy od razu zdradza.
wiadomo, facet to facet, ogląda sie za innymi dziewczynami, ma jakieś swoje przyjaciółki, znajome, z którym sie spotyka. Ale przecież my - dziewczyny robimy to samo.
Kiedyś moja przyjaciółka była zła na swojego chłopaka, bo stał na korytarzu z inną. Szczegół, że ona godzinę wcześniej opowiadała mu z entuzjazmem o swoim nowym super przystojnym koledze.
Żeby znaleźć porządnego faceta trzeba długo szukać. tylko radzę nie za daleko, bo potem może sie okazać, że mieszka obok Ciebie .
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
Wysłany: 2008-05-18, 17:23
Nie zgadzam się z Wami Drogie Panie.
Ja zawsze szanuje dziewczyny jak kocham to jedną jak już zrywam to tylko z powodu niewierności dziewczyny.
Wydaje mi się, że jestem za dobry bo zawsze pomagam tylko czemu zawsze traktują mnie jak "przyjaciela"
Moja wymarzona partnerka powinna być:
Spokojna, szczera, wierna, naturalna, normalna kochająca czyli na dzisiejsze czasy nieistniejąca.
ZGADZAM SIE Z MATAXA facet nie moze byc za powazny itp!!! a serio uwierzcie mi sa jeszcze tacy na swieci ktorzy wiedza kiedy maja zartowac kiedy nie, sa romantyczni itp tylko tzreba na takiego trafic(a gdy sie nie szuka to on napewno sam do nas nie przyjdzie:P)
_________________ Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby,kiedy będziesz siedział przy niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie TWOJA
Wysłany: 2008-05-21, 23:35 Re: Nie ma już porządnych facetów !
zielonylech napisał/a:
Moje najnowsze spostrzezenie - nie ma już porządnych facetów.
Kazdy zdradę ma we krwi.
A jak nie zdradza, tzn, że o tym jeszcze nie wiesz.
Męczę się z takim jednym. Niby wiem, że coś tam kombinuje na boku,
niby się wypiera.
Zwariować mozna
Pozdrawiam
Sam wstydzę się tego co Ci zaraz napiszę, ale niestety musze bornic facetów.
Nie muszę mówic o sobie, ale jesli tego nie zrobie i powiem tylko, że pożądni faceci istnieją to będziesz ze mną toczyc niepotrzebne dyskusje.
Na moje nieszczescie miałem w swom życiu nie mniej niz 500 pratnerek, nazwijmy je "krótkotrwałych", otarłem się o smierc, strzelano do mnie. Ale wierz mi - zdarzyło mi się równiez kochac całym moim sercem i w tedy nawet nie pomyślałem o zdradzie w jakiejkolwiek formie. Myslę, też, baaaa! jestem pewien, że facet kiedy kocha to kocha i jest wierny. Zważ jednak, że na świecie coraz mniej facetów a cora zwięcej beznadziejnych dupków, bo przecież nie wystarczy nosic spodnie żeby byc facetem. Prawda?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.