Forum Dyskusyjne :: Moja Historia i moja miłość

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Szkoła uczuć » Moja Historia i moja miłość

Moja Historia i moja miłość
Autor Wiadomość

lukasz84rok 

Wysłany: 2008-06-03, 10:10   Moja Historia i moja miłość

Cześć1 Chce wam opowiedzieć swoją Historie i opowieść o swojej miłości. Może najpierw powiem kilka słów o sobie otóż mam na imię Łukasz i dna 6.stycznia skończyłem 24 lata a zacząłem 25 lat, mieszkam od urodzenia w Warszawie, ukończyłem szkołę podstawową nr. 277 przy ulicy Suwalskiej potem skończyłem szkołę zawodową przy ulicy Jagiellońskiej i zdobyłem zawód Tokarz obecnie pracuje w Castoramie w serwisie sprzątającym no i tyle o sobie jak chcecie się czegoś o mnie dowiedzieć to śmiało piszcie. Teraz krótki opis mojej dziewczyny otóż ma na imię Sylwia i dnia 27. maja skończyła 24 lata a zaczęła 25, mieszka w Pruszkowie teraz kończy studium medyczne i uczy sie do dyplomu. Obecnie pracuje jako terapeuta ale umowa się jej kończy w czerwcu i podobno jej nie przedłużą umowy i musi szukać innej pracy. Poznaliśmy sie przez ogłoszenie Gumtree i znamy się od 18. marca 2008 roku zaakceptowaliśmy się. i chcemy ze sobą spędzać jak najwięcej czasu teraz juz czujemy do siebie miłość i chcemy razem założyć rodzinę, chcemy w przyszłości wziąć ślub ona my już o dacie naszego ślubu tj. o dacie 15. sierpnia 2009 rok ona ma takie marzenie które i ja popieram też tego chce tylko nie wiem kiedy się jej oświadczyć. Chociaż wiem że ją kocham i zależy mi na niej i ufam jej to ona odmieniła moje szare Zycie jestem z nią szczęśliwy Wiem że ona mnie też kocha. Chce by ona była szczęśliwa . Rodzina jej zaakceptowała mnie a moja zaakceptowała ją. W przyszłości chcemy mieć dzieci ale zarazie jest na to za wcześnie bo sie uczymy. Myślimy o chłopczyku i dziewczynce. A ślub nie wiem czy po zakończeniu nauki czy może być podczas naszej nauki. Chcemy się wreszcie usamodzielnić bo sami później nie poradzimy sobie razem w żuciu. Teraz ona mieszka z mamą siostrą i ojczymem a ja mieszkam z mamą ale mieszkanie samemu to nie to samo. pierwszym etapem ma byś wspólny wyjazd na działkę w Lipcu będziemy sami i tylko sami. Jeśli chodzi o seks to już się razem kochamy i nawet lubimy sie razem kochać, ona jest pierwszą dziewczyną z którą to robiłem bo wcześniej byłem prawiczkiem. W Tym roku na ślub i na dziecko jest za wcześnie i nie jesteśmy na to gotowi i przygotowani. Ona w Pruszkowie ma duży dom jednorodzinny i tam mieszka z rodziną, ma też mieszkanie kawalerkę w Warszawie, ma działkę w Urlach jak i koło Holendrów ona jest spokojną dziewczyną, jest miła, inteligentna i mnie się podoba. Ja teraz będę starał się o wykup mieszkania posiadam kawalerkę w Warszawie ale teraz mieszkam w 3 pokojach bo tymczasowo zamieniłem sie z siostrą. Teraz 9 sierpnia jadę na ślub jej brata razem z Sylwia. Lubię z nią spędzać czas, jak to sie mówi każdy dzień bez niej jest dnie stracony. Jesteśmy też mocno wierzący i chodzimy do kościoła. Mam nadzieje że nam sie w życiu ułoży i że będziemy razem do końca życia. jak macie jakieś sugestie i rady na przyszłość to chętnie z nich skorzystam. Ja ją kocham, ja nie ma jej przy mnie to tęsknie, pragnę ją i ona dla mnie jest najważniejsza.

Sawka 
Forget the world...

Wysłany: 2008-06-03, 19:50   

Twoja dziewczyna nosi okulary? :rotfl:

wciselko 

Wysłany: 2008-06-04, 13:39   

fajna historia.

daimos 

Wysłany: 2008-06-04, 15:01   

No i co w związku z tą Twoją historią? Mamy Ci tu pogratulować? Wybrać komitet, który oficjalnie wyśle najlepsze życzenia?

Mocher 

Wysłany: 2008-06-07, 21:38   

Matko :rotfl: ale koleś... Może jeszcze podasz nam jej numer Buta ?? albo Rozmiar Stanika

Tusia_dg 

Wysłany: 2008-06-08, 10:21   

Wszystko pięknie ładnie...ale jak dla mnie to za krótko się znają żeby ślub już planować... ale to tylko moje zdanie...powodzenia

lusiamusia00 

Wysłany: 2008-06-08, 10:45   

historia jak z bajki:] jesli tak jest to napewno wam sie uda

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2008-06-08, 10:54   

To jest chore. Jeśli zawsze jesteś skory do takiego szczegółowego opisywania swojej wybranki obcym ludziom, to szczerze jej współczuję. I jeszcze to całe planowanie wszystkiego co do dnia i godziny - zero spontaniczności. Zupełnie jak jakieś zaprogramowane cyborgi.

Tusia_dg 

Wysłany: 2008-06-08, 10:56   

Prymas napisał/a:
I jeszcze to całe planowanie wszystkiego co do dnia i godziny - zero spontaniczności. Zupełnie jak jakieś zaprogramowane cyborgi.

Tu się zgodzę. Spontaniczność jest potrzebna...no bo jak zawsze będziecie wiedzieć co do minuty jak będzie wyglądać wasze życie to w końcu wam się znudzi... nie możecie przecież wszystkiego zaplanować to nawet nie jest możliwe. Zawsze coś się dzieje przypadkiem i to właśnie te przypadki są najpiękniejsze

Odpowiedz do tematu