Wysłany: 2006-10-03, 22:49 Mój chłopaj jest chorobliwie zazdrosny!! PomOcy
Mój problem polega na tym że mam strasznie zazdrosnego chłopaka. Jestesmy ze soba juz przeszło rok i bardzo go kocham, ale zaczełam się meczyc! To super ze jest zazdrosny bo wiem, że mu na mnie zalezy, ale to juz przesada! W tym roku zaczełm chodzic do tej samej szkole co on. Zawsze po mnie przychodza koledzy z kl bo maja po drodze. Ale jemu to nie pasuje !! Woli zebym chodziłą sama niz z nimi !! Sorry!! gdzie zaufanie do mnie!! Co mam robic?? jak mam mu wytłumaczyc ze jestem w stosunku do niego wporzadku i nic złego nie robie!! jak ja mu to mówie to dalej swoje !! i mówi ze on zdania nie zmieni !! ja tez mam prawo głosu!!.. I takich sytuacji jest multum!! ...moze to co napisałam wydaje sie dziecinne i niewazne ...ale tak nie jest!! PomoCy
Wczoraj mi kolego powiedział ze jego kumpla zostawiła dziewczyna bo był o nia strasznie zazdrosny!!--- a teraz tego załuje!!
Tylko ja mojego chłopaka kocham nad zycie, znam jego rodzine on moja!! I jest bajer!! Ale gdy nastają takie sytuacje zupełnie nie jest soba !! Jak mu to wyjaśnić?? Mam mu postawic warunek albo sie zmieni albo koniec??
Dziękuje bardzo, że odpisałaś deela!! Buzka
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Kontrolowanie jest ZŁE. Jeśli chłopak narzuca Ci taką perfidną abstynencję od przedstawicieli płci przeciwnej, to wygląda to na brak zaufania, czyli wyobrażanie sobie tego, że zaczniesz coś z kimś kręcić na boku. Brak zaufania z kolei wyklucza jak dla mnie pojęcie "kochania" - w miłości nie ma miejsca na tego typu wątpliwości (o ile w ogóle jest miejsce na jakieś wątpliwości). Podsumowując:
On się tym tłumaczy ze miało po mnie przychodzic 3 koles i tego niefortunnego dnia widział ze przyszło po mnie 6 kolesi ... ale mow mu ze spotkali sie po drodze to sorry ze powiedza (ci 3 kolesi co zawsze przychodza po mnie) do tych innych ze nie nie mozecie isc z nami bo kolezance chłopak nie pozwale na wiecej niz 3 kolegów... to jest smieszne i załosne jednoczesnie!!
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-10-04, 16:43
Skoro rozmowa nie pomaga, a zależy Ci na nim, to rób to samo co on. Zacznij być chorobliwie zazdrosna, broń mu wszystkiego, w myśl zasady oko za oko ząb za ząb, pokaż mu gdzie raki zimują, jak mądry z niego typ to szybko zrozumie swoje prawa i obowiązki a Ty będziesz mogla i z 20 sobie do szkoły chodzić.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
heh... Przeciez lepiej jest chodzic w wiekszym gronie niż np. gdybym miała chodzic tylko z 1 qumplem! Ja juz go kompletnie nie rozumiem !! Wiem ze i tak bedzie dobrze..... ale gdy tylko będzie podobna sytułacja on zachowa sie tak samo nawet gdy mi obieca, że się zmieni!! On mówi ze to moja wina ... a że ja mu mówie ze nie ma do mnie zaufania to on cytuje "Obracasz kota ogonem"!!
- Cała masa gówna. ''
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-10-04, 17:05
Cytat:
heh... Przeciez lepiej jest chodzic w wiekszym gronie niż np. gdybym miała chodzic tylko z 1 qumplem! Ja juz go kompletnie nie rozumiem !! Wiem ze i tak bedzie dobrze..... ale gdy tylko będzie podobna sytułacja on zachowa sie tak samo nawet gdy mi obieca, że się zmieni!! On mówi ze to moja wina ... a że ja mu mówie ze nie ma do mnie zaufania to on cytuje "Obracasz kota ogonem"!!
Proponuje zacząć od stażu w przedszkolu.
Dorośnijcie.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
hie hie!! Juz powiem Wam, że się stęsknił za mną!! Ale ja musze być nie ugięta!! Bo jak znów się powtórzy taka sytuacja to powtórka z rozrywki!! Ale ja już tego nie przezyje!!
- Cała masa gówna. ''
Wysłany: 2006-10-04, 19:22
jasne sa tylko prozby nie do odrzucenia czyli kochanie idz mi kupic to i to ;p a jak wrocisz do domu prosze zrob to to i to jak nie to 0 sexu przez 2 tyg (tego nie mowi na glos ale od razu wiadomo )
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wysłany: 2006-10-05, 09:46
wy to chyba nie tworzycie zwiazku tylko bawicie sie z w zwiazek
jaksies nakazy zakazy warunki qwa no nie wytrzymam... jak patrze na takie rzeczy to nie wiem czy bardzioej sie litowac czy turlac ze smiechu
Cytat:
Tylko ja mojego chłopaka kocham nad zycie, znam jego rodzine on moja!! I jest bajer!!
fajne zdanie
aha a milosc nie ma nic wspolnego z chorobliwa zazdroscia... zazdrosc jest jak kuleczka pieprzu dodaje smaku potrawie, wrzuc dwie albo piec i mozesz cale danie wyp...lic do kosza
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
nie tworzycie zwiazku tylko bawicie sie z w zwiazek
Co to ma być ?? To moja sprawaj jaki zwiazek mam!! Sorry ze powiem mu tak jestesmy razem ale i tak możesz robic wszystko co chcesz!! a co!! Tak nie jest!! Zwiazek polega na tym ze z jednego musisz zrezygnowac zeby miec to drugie!! Ja chciałm tylko porady co ja mam zrobić, aby mój chłopak nie byl taki zazdrosny!!
- Cała masa gówna. ''
czy ja wiem, czy to co ty napisalas to az taki wielki problem koles chce miec Ciebie tylko dla siebie czy to cos zlego?? a jak bedzie za pardzo nachalny to wtedy:
ZOSTAW GO W DIABŁY!!!
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Kochani już z chłopakiej jest good !! Wyjasnieliśmy sobe to i owo!! <ale i tak on przy swoim a ja przy swoim ale juz bardziej potulnie> Ale znam go doskonale i wiem, że coś takiego się jeszcze powtórzy !! Więc napewno jeszcze Wam napisze na ten temat!! Ale dzieki za wszystko !!
- Cała masa gówna. ''
juz ktos wczesniej pisal... zrob sie taka jakon... a jak on ci zacznie cos gadac to poprostu powiedz mu ze chcesz zeby on sie poczul tak jak ty... moze wtedy cos zrozumie... moze wtedy uswiadomi sobie ze to wcale nie jest takie fajne... takie kontrolowanie... ehh... a jak to nic nie ga to powiedz mu prosto z mostu ze albo przestanie cie tak kontrolowac albo koniec z wami bo masz dosc takich jego gierek... oczywiscie nie musisz tego robic... ale bedziesz wiedziec ze jezeli przstanie byc zazdrosny chociaz troche to mu na tobie zalezy a jak nie przestanie... to
karda90 napisał/a:
ZOSTAW GO W DIABŁY!!!
pozdRawiam:)
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.