Witam wszystkich.Pierwszy raz pisze na jakimkolwiek forum, mam nadzieje ze ktos pomoże mi w tym co mnei gnebi i martwi.A mianowicie mam problem z moim charakterem , neiwiem czemu, ale nei moge sie zmienic, przez ciezki charakter i nieraz bezsensowne zachowanie i glupie odzywki ranie mojego chlopaka, a niechce tego, poprostu czasami powinnam sie ugryzxc w jezyk albo nie wypominac czegos caly zcas ale nie potrafie,dochodzi miedzy nami do klotni przez naprawde male rzeczy:(nie ejst to tak ze wszystko jest moja wina ale zdaje sobie sprawe ze przyczyniam sie do tego ze w naszym zwiazku jest tak zle i ze jesli sie nie zmienie to sie on rozpadnie, po pierwsze bo mzoe moj facet nie wytrzyma a po drugie ja tez juz psychicznie nie daje sobie rady, prosze neich mi ktos pomoze jak zmienic swoj trudny charakter:(
mały
Wysłany: 2010-03-27, 12:48
Wiesz żeby zmienić Swój charakter trzeba tego chcieć i starać się po części o zrozumienie.Jeśli niechcesz stracić chłopaka to pogadaj z nim i prubujcie wspólnie ten problem rozwiązywać.Ja też miałem charakter podobny do Twojego i udało sie.Teraz jestem w małżeństwie prawie rok.Normalką będzie że na początku będzie najtrudniej ale zastosuj metode jaką ja do dziś stosuje tzn,gdy się pokłucicie to osba winna przychodzi przeprasza i daje całuska na zgode,sprubujcie tylko nieczekajcie po 3,4,5 godzin tylko zaraz zakopcie topór wojenny.pozdrawiam
Pomyśl o tym, że przez swoje zachowanie możesz go stracić...a tego chyba nie chcesz nie?
więc właśnie...postaraj sie myśleć w ten sposób..
skoro Ci na nim naprawde zależy to dasz rade sie zmienić dla niego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.