Ema wszystkim mam problem,
podoba mi sie chłopak który sie na mnie cały czas
patrzy,uśmiecha,myślałam ze to dobry znak..
poprosiłam kumpele o przysługe,poszla i zpytala sie go czy mu sie podobam..
a on na to ze niemam u niego najmniejszych szans!!
Więc po co te tak ujme gapienie i uśmieszki???
Wysłany: 2007-03-03, 10:38
Chlopak sobie robi pompe z Ciebie. Albo masz straszny tradzik albo zachowujesz si ejak idiotka. Oto dlaczego.
POza tym co to za sposoby zeby kolezanke wysylac na zwiady? Puknij sie. Na pewno by jej powiedzial zwlaszcza ze napewno to Twoja najlepsza psiapsiolka...
no co ty!!
mam 15lat i chodze do gimnazjum...
brałas mnie za taka małolate??
ale on juz od początku roku cos kombinuje..
a pużniej takie rzeczy muwi mojej kumpli..
niepowiedzialam Ci jeszcze jednej rzeczy..
byliśmy na dyskotece i on tez tam byl
caly czas mnie szuka,gdzie jestem,co robie,z kim tancze,kolegow wysylal na zwiady...
kolesie zaczeli kolo nas tanczyc..a on takjakby sie wkur....tak to przynajmniej wygladalo
i zaczol tanczyc z inna i robil wszystko bym to zobaczyla!!
a moja kumple po dyskotece na nastepny dzien sie go o to pytala!!
moze byl jeszcze zly za ta dyskoteke?????
Wysłany: 2007-03-03, 11:01
Dobra powiem Ci jedno. Daruj sobie. Jezeli mu zalezy to w koncu zagada, zaprosi, porozmawia. A poza tym wydaje mie sie ze sukanie faceta na sile jest okropna glupota. POdejrzewam ze wcale Ci sie nie podoba tylko sam fakt ze on zwraca na Ciebie uwage powoduje ze siedzi w Twoej glowie. Daj spokoj.
Czizus , faceci w tym wieku to ciotki. To po pierwsze.
Po drugie, wysylanie kolezanek i kolegow kojarze z drugiej klasy podstawowoki, wicec mam wrazenie,ze zawyzasz wiek.
Po trzecie, albo sama do Niego podejdz albo daruj sobie ta "milostke", bo historia rodem z bravo girls. Wybacz,jesli ranie Twoje uczucia,ale wydaje mi sie ,ze jeszcze nie dojrzeliscie do zwiazku czy nawet randek.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
rozumiem to twoje zdanie...
moze nie jestem w twoim wieku ale to nieznaczy ze niemam uczuc!!
a pozatym mowicie bym se z nim spokoj dala,
ale to nie takie proste bo tak jak juz pisalam on mi sie tez podoba,
a jak ja zrobie pierszy krok to moge sie wygupic,
lub on moze mnie wysmiac..
hmmm.....musze nadtym powaznie pomyślec
Do odwaznych swiat nalezy, w Twoim wieku mozna jeszcze poszalec. Rozumiem,ze hormony juz buzuja,ale nic na sile,jesli okaze sie ciotka.
And I have no privacy
Wysłany: 2007-03-03, 12:55
xxAneSxx napisał/a:
ale to nie takie proste bo tak jak juz pisalam on mi sie tez podoba,
A mi sie podoba Johnny Depp, i co? Mam jechac do Francji na prowincje i go porwac? Bo mi sie podoba.
Cytat:
a jak ja zrobie pierszy krok to moge sie wygupic,
Jak podrosniesz to zrozumiesz ze nie wazne kto podejmuje pierwszy krok. Wazne jest by obie stony tego naprawde chcialy.
Cytat:
lub on moze mnie wysmiac..
To tym bardziej daj sobie spokoj. To gowniarz, na poziomie 10 latka. Dla niego jestes ladna bo np koledzy mowia ze jestes ladna, albo bo ejsts znana w skzole.
nie mysl nad tym, facet niewart zachodu. co z tego, ze ci sie podoba? jeszcze milion ci sie bedzie podobal, w tym ~200 tysiecy z reklam (vel Antonio) i z tym rowniez nic nie zrobisz. jesli teraz mowi, ze nie masz szans, to nie licz na nic innego jak wysmianie.
nikt nie mowi, ze nie masz uczuc, po prostu my patrzymy na sprawy z nieco innej perspektywy i naprawde, jak sie ma 15 lat, to nie warto na sile walczyc o kogos, bo to zwykle i tak kwestia 5min.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
A ja uwazam ,ze powinna sprobowac. Pozniej moze zalowac swojej biernosci. A noz widelec okaze sie fajnym facetem. Jesli jednak tak nie wyjdzie, to oz z tego? Chwila roozczarowania i zycie potoczy sie dalej wzbogacone o jedno wspomnienie wiecej.
And I have no privacy
wydaje mi sie, ze skoro na samym poczatku stwierdzil, ze nie ma u niego szans, to raczej nie okaze sie fajnym facetem. bo imo są 2 wyjscia - naprawde tak mysli i dziewczyna nie ma co podchodzic, albo drugie - ona mu sie jednak podoba, tylko nie mial odwagi sie przyznac przed kolegami badz przed samym soba, co czyni go ciota i tchórzem.
a "ciota & tchórz" =/= "fajny facet"
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Czizus ,oni maja 15-scie lat. Pewnie nawet mniej, toc to inny swiat.
And I have no privacy
no wiesz róznie w zyciu bywa, ale chłopaki w tym wieku to idioci. Nie wszyscy ale większość. I bedzie sie patrzył, łaził za Tobą, sie głupio uśmiechał ale nic nie powie... tacy są.
Ale wiesz jak bedzie mu bardzo zalezec to sam zagada w koncu. A Ty sie tak nie przejmuj bo zmarszczek dostaniesz albo wrzodów lepiej idź na plotki z funfelami
_________________ All good things come to an end...
;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.