mam 15lat i chodze do gimnazjum...
brałas mnie za taka małolate??
po nazwie tematu tak.
Ja bym na Twoim miejscu odpuściła. Ten chłopak jest strasznie dziecinny, odpusc sobię, aczkolwiek Ty nad sobą też sie zastanów. Po cholere wysyłasz kumpele, żeby sie o Ciebie wypytała.
Sorry ale ja sama niewiedziałam ze ona z nim gadała przez gg dopiero potem mi powiedziała ze niemogła sie patrzyc jak sie meczyłam i napisała do niego.....
Wysłany: 2007-03-03, 16:14
xxAneSxx napisał/a:
poprosiłam kumpele o przysługe,poszla i zpytala sie go czy mu sie podobam..
xxAneSxx napisał/a:
Sorry ale ja sama niewiedziałam ze ona z nim gadała przez gg dopiero potem mi powiedziała ze niemogła sie patrzyc jak sie meczyłam i napisała do niego.....
a daj 'se' spokój. bo to w stylu: 'dopóki on nie powie,że mu się podobam to będę za nim latać i cierpieć' bzdura. i dziewczyno kręcisz z tymi wersjami. samej ciężko podejść?
Mokra napisał/a:
A mi sie podoba Johnny Depp, i co? Mam jechac do Francji na prowincje i go porwac?
nie dasz rady będę pierwsza
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
Kolejny problem typu 'on sie na mnie patrzył' ale to tak poza nawiasem.
Mówisz, że masz 15 lat, a zachowujesz sie jak 10 latka. Wysłałas kolezanke żeby sie zapytała, a to dobre. W tym momęcie jeśli podobałas sie temu kolesiowi to go onieśmieliłas. Albo sobie z Ciebie jaja robi i wszystko to to jedna wielka zabawa.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Dziewczyno masz dopiero 15 lat! Sądzę, że prędzej czy później znajdziesz sobie odpowiedniego chłopaka. Chłopcy w tym wieku są naprawdę niepoważni. Patrzą się, robią głupie miny, szturchają - i to jest ich podryw. Trochę żałosne. Nie ważne która wersja jest prawdziwa. Jeśli nie chcesz być traktowana jak małolata to się tak nie zachowuj i nie miej problemów "bo on sią popatrzył".
<lol2> poprostu masakra........ Nie pross o rade mala bo itak wszystko wskazujme na to ze zrobisz jak bedziesz chciala bo chcesz w to wierzyc ze Ty mu tez sie podobasz....
_________________ Its time to be a big girl now And big girls don't cry .
Wiek: 15 Dołączyła: 10 Kwi 2007 Posty: 26 Skąd: Z nie z tej Ziemi:P
Wysłany: 2007-04-10, 18:42
moze nie chcial tego mowic np. bal sie ze rozniesie plotki? Moze lepiej by bylo gdybys to ty mu to powiedziala? Moze te usmieszki cos znacza, albo za duze nadzieje sobie w to pokladalas
_________________ "Kochaj i szalej, nie pytaj co dalej..."
Mokra, widze ze z ciebie istny nóż mówisz bez ogródki i w prost XD to mi sie podoba respect dla ciebie:) a co do sprawy popieram mokra zachowujes si ejak na poziomie podstatówki też czesto usmiecham si edo nieznajomych mi diewczyn z którymi nie chc emieć żadnych blizszych kontaktów a skoro on tak powiedzial to pewnie tylko dlatego ze albo chcial pokazać co to nie on albo poprostu łyso mu i sie wstydzi zresztą co tu gadać podstawówkaXD... pozdro for all
_________________ Grass porasta mury mego miasta
Nielegalna plantacja zielonego chwasta
Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął
Tetrohydrocannabinol pozytywny stan nawinął
Chmura słodko-mdła
To ta good sensimilla, ona
Cała zielona, w serce w bletce skręcona
Skona w moich szponach
Palona nie w gramach a w tonach
Z tego co piszesz, ten koleś to zwykła świnia:/ Żeby tak postąpić trzeba być jakimś pozbawionym uczuć pustakiem. Olej chama.. głowa do góry, a powinno być ok:>
_________________ Drogą nie zawsze dojdę do celu...
Sprobuj zrobić pierwszy krok byc może coś do ciebie czuje ale nie chce tego okazac lub jesteś zabrzydka i nie chce zeby kumple sie nabijali co by było idiotyzmem bo dziewczyn nie ocenia si ena podstawi ewyglądu tylko charakteru ale tacy idioci sie zdarzają...
fakt wygląd jest ważny al eco z tego skoro panna może miec zje**y charakterXD...pozdro for all
_________________ Grass porasta mury mego miasta
Nielegalna plantacja zielonego chwasta
Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął
Tetrohydrocannabinol pozytywny stan nawinął
Chmura słodko-mdła
To ta good sensimilla, ona
Cała zielona, w serce w bletce skręcona
Skona w moich szponach
Palona nie w gramach a w tonach
chlopcy tacy sa robia ci nadzieje i potem nic. dla nich to zabawa, a wy glupie sie nabieracie:D ja wiem dobrze jak dziala plec meska,, hehe mam duzo testoterosnu:D
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
chlopcy tacy sa robia ci nadzieje i potem nic. dla nich to zabawa, a wy glupie sie nabieracie:D ja wiem dobrze jak dziala plec meska,, hehe mam duzo testoterosnu
nie widac
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.