Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-05-20, 08:57
olej je! nigdy nie bądz tym człowiekiem który dostosowuje się do innych niech inni do zrobią ^ ^ Ty masz swoje sprawy, masz swój rozum, skoro one znajdują się gałąź niżej to nie urywaj swojej żeby tylko być wśród większej grupy i się nie wyróżniać
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wysłany: 2007-05-20, 09:46
simarik napisał/a:
skoro one znajdują się gałąź niżej to nie urywaj swojej żeby tylko być wśród większej grupy i się nie wyróżniać
Dobrze powiedziane...
Tak właśnhie bym musiała zrobic... Zapomniałam wczoraj napisac ze zaczely mi dogadywac z powodu facetów (hmm zazdrosc?). A bez przeasdy nie bede z nimi urywac kontaktow bo ona maja takie widzimisie. A prawda jest taka ze chlopaki wydaja mi sie dojrzalsi niz one i se z nimi gadam
Znamy tez inna paczke i wsrod nich bardzo dobrze sie czuje wiele osob mi mowilo ze z nimi byloby mi o niebo lepiej. Ale czy ma sens wszystko zmieniac skoro zostal nam miesiac do konca szkoly...?
Ostatnio zmieniony przez tango 2007-07-31, 08:11, w całości zmieniany 1 raz
Ale czy ma sens wszystko zmieniac skoro zostal nam miesiac do konca szkoly...?
Tak, jest sens. To może być najlepszy miesiąc dla Ciebie. Po co masz się dalej kumplować z ludźmi, w towarzystwie których się źle czujesz?
Nie jest powiedziane, że przez wakacje nie będziesz miała kontaktu z tymi ludźmi.
tango napisał/a:
Inni mowia mi ze nie powinnam sie z nimi kumplowac
Cytat:
wiele osob mi mowilo ze z nimi byloby mi o niebo lepiej.
I rób to, co Ty chcesz, a nie to, co mówią Ci inni. Skąd oni mogą wiedzieć co jest dla Ciebie najlepsze?
Wysłany: 2007-05-20, 10:34
Yenna napisał/a:
Nie jest powiedziane, że przez wakacje nie będziesz miała kontaktu z tymi ludźmi.
Będę miała.
tango napisał/a:
Inni mowia mi ze nie powinnam sie z nimi kumplowac
Cytat:
wiele osob mi mowilo ze z nimi byloby mi o niebo lepiej.
Dopóki tak nie mówili myslałam że mi to przejdzie, że tak tylko sobie ubzdurałam. Ale gdy juz nawet ONI zaczęli tak mówic to stwiedziłam ze cos w tym musi byc....
A do tych co to ślepo słuchają innych nie należe
Skoro tak, to nie rozpaczaj, że do końca roku miesiąc, tylko baw się dobrze w 'nowym' towarzystwie.
I już po problemie.
*Apple
Wysłany: 2007-05-20, 14:51
Znajdowałam się w podobnej sytuacji. Towarzystwo zaczęło mnie nudzić, a nawet męczyć, ja miałam szlachetniejsze porywy, więc z nimi skończyłam. Trochę porozpaczali z tego powodu, ale przecież wszystko co dobre kiedyś się konczy... Znalazłam lepsze towarzystwo i czuję się o niebo lepiej. Naprawdę, radzę ci to samo. Nie pożałujesz!
przecież to że zadajesz sie z tą druga paczką nie musi oznaczać zerwania kontaktów z pierwszą...poprostu wybierz osoby przy których czujesz sie najlepiej
Wysłany: 2007-05-20, 19:03
Emeczka napisał/a:
przecież to że zadajesz sie z tą druga paczką nie musi oznaczać zerwania kontaktów z pierwszą...poprostu wybierz osoby przy których czujesz sie najlepiej
Hmmm te "2 paczki" chodza do tej samej klasy i raczej nie spedzaja ze soba czasu na przerwach itd. ;/ więc tu trzebawybrac. A i jeszcze znajac moje obecne kumpele jesli bede chciala byc z tymi 2 paczkami naraz to zacznie sie dogadywanie. ale jakos przezyje ten miesiac. A w wakacje to bedzie juz spoko... Oby..
[ Dodano: 2007-05-20, 20:03 ]
Emeczka napisał/a:
Hmmm te "2 paczki" chodza do tej samej klasy i raczej nie spedzaja ze soba czasu na przerwach itd. ;/ więc tu trzebawybrac. A i jeszcze znajac moje obecne kumpele jesli bede chciala byc z tymi 2 paczkami naraz to zacznie sie dogadywanie.ale jakos przezyje ten miesiac. A w wakacje to bedzie juz spoko... Oby..
Ostatnio zmieniony przez tango 2007-07-31, 08:12, w całości zmieniany 1 raz
A i jeszcze znajac moje obecne kumpele jesli bede chciala byc z tymi 2 paczkami naraz to zacznie sie dogadywanie. Cóż,takie one są ;/ale jakos przezyje ten miesiac.
uważam że nie powinnaś sie zmuszać do przebywania z nimi skoro nie chcesz... skoro nie będą umiały zaakceptować tego że masz innych znajomych to ich problem a nie twój:)
hmm...moze poprostu zaczelas dojrzewac psychicznie wczesniej niz one... ja ci radzę poprostu nie przywiązuj się za bardzo do nich ani do tej innej paczki
rozmawiaj z kim akurat masz ochotę... w końcu jakoś samo z siebie wyjdzie z kim ci sie lepiej gada
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.