Forum Dyskusyjne :: Kumpele...

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Szkoła uczuć » Kumpele...

Przesunięty przez: Mokra
2007-05-19, 13:19
Kumpele...
Autor Wiadomość

tango 

Wysłany: 2007-05-19, 13:14   Kumpele...

Kumpele mnie wkurzaja bo się dziecinnie zachowuja

[ Dodano: 2007-05-19, 14:35 ]
Mokra czemu przesunęłaś- tu jest o problemach sercowych ;/
Ostatnio zmieniony przez tango 2007-07-31, 08:09, w całości zmieniany 1 raz  

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-05-19, 19:39   

tango, daj im czas... może zmądrzeją ;-)

nie wiem jak przejawia się ich rzekome dziecinne zachowanie, ale myślę, że zwracając im często na to uwagę wreszcie osiągniesz jakiś rezultat.

zawsze jeszcze pozostaje mozliwośc znalezienia osoby, która bardziej pod względem towarzyskim Ci pasuje.

*Yenna 
ektomorficzka

Wysłany: 2007-05-19, 20:57   

tango napisał/a:
Kiedys bylo fajnie ale teraz wydaje mi sie ze one zachowuja sie okrponie dziecinnie!

Takie rzeczy wychodzą zawsze po pewnym czasie. Na początku tego nie widać, bo nie zwracamy uwagi na takie rzeczy.

tango napisał/a:
Nie wiem juz co mam robic.

jeśli naprawde je lubisz kontynuuj znajomość albo znajdź kogoś kto będzie mniej 'dziecinny'.

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2007-05-20, 08:57   

olej je! nigdy nie bądz tym człowiekiem który dostosowuje się do innych niech inni do zrobią ^ ^ Ty masz swoje sprawy, masz swój rozum, skoro one znajdują się gałąź niżej to nie urywaj swojej żeby tylko być wśród większej grupy i się nie wyróżniać

tango 

Wysłany: 2007-05-20, 09:46   

simarik napisał/a:
skoro one znajdują się gałąź niżej to nie urywaj swojej żeby tylko być wśród większej grupy i się nie wyróżniać

Dobrze powiedziane...
Tak właśnhie bym musiała zrobic... Zapomniałam wczoraj napisac ze zaczely mi dogadywac z powodu facetów (hmm zazdrosc?). A bez przeasdy nie bede z nimi urywac kontaktow bo ona maja takie widzimisie. A prawda jest taka ze chlopaki wydaja mi sie dojrzalsi niz one i se z nimi gadam :)
Znamy tez inna paczke i wsrod nich bardzo dobrze sie czuje wiele osob mi mowilo ze z nimi byloby mi o niebo lepiej. Ale czy ma sens wszystko zmieniac skoro zostal nam miesiac do konca szkoly...?
Ostatnio zmieniony przez tango 2007-07-31, 08:11, w całości zmieniany 1 raz  

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2007-05-20, 09:59   

tango napisał/a:
A prawda jest taka ze chlopaki wydaja mi sie dojrzalsi niz one i se z nimi gadam

bardzo dobrze, cłopak lepszy kompan do życia, przynajmniej prawde Ci powie ;]
tango napisał/a:
Ale czy ma sens wszystko zmieniac skoro zostal nam miesiac do konca szkoly...?

a po co zmieniać? rób to co Ci się w życiu podoba, przebywaj z tymi dziwolągami ale miej dystans do nich

*Yenna 
ektomorficzka

Wysłany: 2007-05-20, 10:03   

tango napisał/a:
Ale czy ma sens wszystko zmieniac skoro zostal nam miesiac do konca szkoly...?

Tak, jest sens. To może być najlepszy miesiąc dla Ciebie. Po co masz się dalej kumplować z ludźmi, w towarzystwie których się źle czujesz?
Nie jest powiedziane, że przez wakacje nie będziesz miała kontaktu z tymi ludźmi.

tango napisał/a:
Inni mowia mi ze nie powinnam sie z nimi kumplowac

Cytat:
wiele osob mi mowilo ze z nimi byloby mi o niebo lepiej.

I rób to, co Ty chcesz, a nie to, co mówią Ci inni. Skąd oni mogą wiedzieć co jest dla Ciebie najlepsze?

tango 

Wysłany: 2007-05-20, 10:34   

Yenna napisał/a:
Nie jest powiedziane, że przez wakacje nie będziesz miała kontaktu z tymi ludźmi.

Będę miała.
tango napisał/a:
Inni mowia mi ze nie powinnam sie z nimi kumplowac

Cytat:
wiele osob mi mowilo ze z nimi byloby mi o niebo lepiej.

Dopóki tak nie mówili myslałam że mi to przejdzie, że tak tylko sobie ubzdurałam. Ale gdy juz nawet ONI zaczęli tak mówic to stwiedziłam ze cos w tym musi byc....
A do tych co to ślepo słuchają innych nie należe :)

*Yenna 
ektomorficzka

Wysłany: 2007-05-20, 10:38   

tango napisał/a:
Będę miała.

Skoro tak, to nie rozpaczaj, że do końca roku miesiąc, tylko baw się dobrze w 'nowym' towarzystwie. :rotfl:
I już po problemie.

*Apple 

Wysłany: 2007-05-20, 14:51   

Znajdowałam się w podobnej sytuacji. Towarzystwo zaczęło mnie nudzić, a nawet męczyć, ja miałam szlachetniejsze porywy, więc z nimi skończyłam. Trochę porozpaczali z tego powodu, ale przecież wszystko co dobre kiedyś się konczy... Znalazłam lepsze towarzystwo i czuję się o niebo lepiej. Naprawdę, radzę ci to samo. Nie pożałujesz!

Emeczka 

Wysłany: 2007-05-20, 18:21   

przecież to że zadajesz sie z tą druga paczką nie musi oznaczać zerwania kontaktów z pierwszą...poprostu wybierz osoby przy których czujesz sie najlepiej

tango 

Wysłany: 2007-05-20, 19:03   

Emeczka napisał/a:
przecież to że zadajesz sie z tą druga paczką nie musi oznaczać zerwania kontaktów z pierwszą...poprostu wybierz osoby przy których czujesz sie najlepiej

Hmmm te "2 paczki" chodza do tej samej klasy i raczej nie spedzaja ze soba czasu na przerwach itd. ;/ więc tu trzebawybrac. A i jeszcze znajac moje obecne kumpele jesli bede chciala byc z tymi 2 paczkami naraz to zacznie sie dogadywanie. ale jakos przezyje ten miesiac. A w wakacje to bedzie juz spoko... Oby..

[ Dodano: 2007-05-20, 20:03 ]
Emeczka napisał/a:

Hmmm te "2 paczki" chodza do tej samej klasy i raczej nie spedzaja ze soba czasu na przerwach itd. ;/ więc tu trzebawybrac. A i jeszcze znajac moje obecne kumpele jesli bede chciala byc z tymi 2 paczkami naraz to zacznie sie dogadywanie.ale jakos przezyje ten miesiac. A w wakacje to bedzie juz spoko... Oby..
Ostatnio zmieniony przez tango 2007-07-31, 08:12, w całości zmieniany 1 raz  

Emeczka 

Wysłany: 2007-05-21, 14:18   

tango napisał/a:
A i jeszcze znajac moje obecne kumpele jesli bede chciala byc z tymi 2 paczkami naraz to zacznie sie dogadywanie. Cóż,takie one są ;/ale jakos przezyje ten miesiac.

uważam że nie powinnaś sie zmuszać do przebywania z nimi skoro nie chcesz... skoro nie będą umiały zaakceptować tego że masz innych znajomych to ich problem a nie twój:)

Anii09 
PaDfOoT :P

Wysłany: 2007-05-22, 17:12   

hmm...moze poprostu zaczelas dojrzewac psychicznie wczesniej niz one... ja ci radzę poprostu nie przywiązuj się za bardzo do nich ani do tej innej paczki
rozmawiaj z kim akurat masz ochotę... w końcu jakoś samo z siebie wyjdzie z kim ci sie lepiej gada

Odpowiedz do tematu