Wysłany: 2006-07-10, 12:54 kolczyk w języku a całowanie
mam swoje 17 latek a jeszcze do tej pory nie miałam chłopaka i niegdy się nie calowałam. Chciałam wreszcie pocałować moją sympatię jednak pojawia się problem: jak pisałam nie całowałam się i się troszku boje no i moja sympatia ma kolczyk na języku i wiem że lubi się całować z języczkiem. No i chciałabym mu dać takiego całusa ale co ja mam robić tym jezykiem?? Chodzi mi czy jakoś dotykać tego kolczyka, bawić się nim czy jak?? pomóżcie mi prosze!!!! Chciałam już szukać pomocy u mojej przyjaciółki czy nie nauczałby mnie całować (może się to wydać głupie) ale nawet przed nia jest mi głupio o to spytać. hehe próbowałam nawet ćwiczyć na kolanie hehe ale takie zwykłe całowanie bez języka ale to jednak nie to samo Może macie jakieś filmiki?? Bardzo by były przydatne
Piszcie swoje przeżycia z całusami z jezyczkiem zdobionym kolczykiem
Moim zdaniem do tego nie trzeba się przygotowywać Rozchyl lekko usta a on sam ci wciśnie język i będzie looz, a kolczyk to raczej nie problem. Przecież to nie będzie tylko jeden pocałunek(?) Nie martw się, nabierzesz wprawy
Tak,podobno kolczyk zwieksza doznania sama go mam i moj chlopak uwielbia mnie calowac z jezyczkiem (szkoda,ze sam nie ma to bysmy "krzesali iskierki").
P.S.Kolczyk absolutnie nie przeszjadza w calowaniu
Samo pojdzie zobaczysz Ja mam zato aparat ortodątyczny i mojemu chłopakowi sie strasznie podoba, twierdzi ze dziewczyny z aparatem najlepiej całuja, tak delikatnie:)i chyba tak jst najlepiej. Na poczatku delikatnie, a pozniej zorientowac sie jak chlopak zareaguje, jak sam zacznie namietniej to napewno nie przestawaj
_________________ Deep down inside I feel to scream this terrible silence stops me...
ja tam zadnego posmaku nie czoolam.. ale fajna opcja bo taka.. dodatkowa wypoostka hahaha nie no mi sie podobalo i oby nie byl to ostatni raz kiedy sproobowalam:D:)
..szkoda ze nie mam zadnego kolegi z kolczykiem w jezyku:((( przydaloby sie troche takich:D
moja kumpela całowała się z chłopakiem który miał kolczyka w języku i mówiła że było bosko i nie do opiasania
a brat mojego znajomego ktoory ma znajomego a jego kolega kolegi ma brata i jego siostra tez sie calowala.. hahahahahahahahahahahahaha:D
nie no ja juz moowilam lissalam sie z panna ktoora ma kolczyk w jezyku i tak jak moowilam nie narzekalam i fajna sprawa:) bo taki fajny dodatek:) ajjjttt:)))
Lena napisał/a:
moja kumpela całowała się z chłopakiem który miał kolczyka w języku i mówiła że było bosko i nie do opiasania
a brat mojego znajomego ktoory ma znajomego a jego kolega kolegi ma brata i jego siostra tez sie calowala.. hahahahahahahahahahahahaha:D
nie no ja juz moowilam lissalam sie z panna ktoora ma kolczyk w jezyku i tak jak moowilam nie narzekalam i fajna sprawa:) bo taki fajny dodatek:) ajjjttt:)))
jesli mowa o dodatkach to bez probowalas?
_________________ Zróbny na ziemi piekło aby nam sie upieklo i bylo cieplo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.