calowac kazdy umie sie jedni lepiej drudzy mniej:P (ale sie zrymowalo xD) ale nie lam sie dasz sobie napewno rade, a kolczyk to zaden problem;] nim sie w ogole nie przejmuj:P Chociaz ja przyznam ze wole bez kolczyka x] pozdro i powodzenia
_________________ ...SZANUJ TO CO MASZ ŻYJ MOCNO KOCHAJ MOCNIEJ I ZACHOWAJ TWARZ...
No ja tez mam zamiar zrbic sbie kolczyk w języku ...
przeraza mie tylko fakt przerwy w całowaniu i seksie oralnym
Jak długo musiałabym czekac az język sie na tyle zagoi aby ponownie moc doznawac takich przyjemnosci? i czy kolczyk nie będzie przeszkadzał w "lodzie" ??
Wysłany: 2008-07-04, 11:50
No właśnie wiem o tym i dlatego mimo wszystko chce sobie go zrobić. ale jego tekst mnie poprostu rozwalił on sie tego brzydzi. No szok rozumiem może mu sie nie podobac ale żeby odrazu brzydzić. Rozmawiałam z nim o tym to ten dalej jedno i to samo prosze nie rób tego. No kurde ja juz nie wiem co mam robić!!
dla tego kto sie umie dobrze całować kolczyk nie powinien być jakąś przeszkoda
ale np. moja koleżanka swojemu chłopakowi wykręciła ( nie mam pojęcia w jaki sposób xD ) kolczyka wiec zdarzają sie i takie przypadki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.