Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-01, 15:37
MaRttyS napisał/a:
a przebić chcę u koleżanki,
na żywca!
ale zaraz, gdzie chcesz mieć ten kolczyk? bo jak np w języku to może go zdejmuj jak będziesz z rodzicami.. tylko wiesz, uważaj na nauczycieli
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
noo w języczku ;D hehe ;] będzie dobrze.. ;] przynajmniej mam nadzieje ;] alee to jeszcze długo czasu 3mać kciuki za mnie..!! ;] :** pozdro ;D
[ Dodano: 2008-04-03, 17:15 ]
ej.. ludzie..!! koleżanka mnie przestraszyła.!! i mam pytanie.. powiedziała mi żee jak się przebija język to możliwe jest że mi bardzo krew będzie lecieć i nie będzie chciała przestać..? może się tak zdarzyć..? <boisie>
Wiek: 18 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 146 Skąd: Pewne Przedwieście
Wysłany: 2008-05-23, 18:27
Temat stary.. ale.. hmm.. ja pierwsz raz całowałam się.. yy..<myśli> 3 lata temu? Trochę niezbyt trzeźwa? I szczerze, nawet nie wiem jak poszło, ale wiem, że było miło..
A druga sprawa co do kolczyka.. mój były chłopak sprawił soobie coś takiego.. na początku jak to ktoś pisał.. denerwował mnie "metaliczny posmak"? I w ogóle to coś oddzielające nas w sumie? Hmm.. później sprawiało.. nawet pewną zabawę.. A na końcu.. nie robiło większej różnicy.. nawet czasami wracając do domu zastanawiałam się czy On go jeszcze ma w języku (w końcu w usta Mu nie zaglądałam)..:P
Co innego jeśli chodzi o minetę.. słyszaaałam (choć nie korzystałam), że jeśli chłopak ma kolczyka w języku.. to niesamowite przeżycje?
tego sie nie uczy.... poprostu juz to umiesz i pozniej z czasem to doskonalisz... a kolczyk to nie jest duzy problem on w niczym nie przeszkadza jest mała roznica ale podchodz do tego na luzie;]
Mam pytanie dotyczące kolczyka może ktoś bedzie znał na nie odpowiedź. W piątek zrobiłem sobie kolczyk i dziś przy dziurce zbiera mi sie krew i niewiem teraz co to oznacza czy to normalne czy moze powinienem coś z tym zrobic ?
niewiem teraz co to oznacza czy to normalne czy moze powinienem coś z tym zrobic ?
No przeważnie jest tak, ze tak przebijesz jakąś cześć ciała, musi być trochę krwi. Zresztą zrobiłaś to w piątek, nie licz że od razu Ci się to wygoi.
Musisz przede wszystkim pilnować o czystość "dziurki", i to chyba i tyle.
_________________ Milczeć? ale wtedy
tak jakby między nami już tylko nic —ciągniemy za dwa końce to nasze trudne milczenie —Po tylu latach o czym myślisz — nie wiem
A ja od dawna marze o kolczyku w języku, ale mój chłopak się nie zgadza, bo mówi, że nie chce mieć dziewczyny z dziurą w języku. Nie wiem co robić, bo z jednej strony chce mieć ten kolczyk, a drugiej chce mieć też jego, z kolei wkurza mnie to, że mnie ogranicza pod tym względem.
to sobie zrob go i tyle
ja przy kolczykach ktore nie podobaly sie mezowi zawsze mowilam ze jesli rzeczywiscie mu sie nie spodoba to poprostu wyjme
to bardzo dobry uklad ;]
Przekułam wczoraj język. Przyjaciółka mi przekuwała. Powiem wam, że te wszystkie historie to mity. Owszem, mam trochę napuchnięty język ale na Ibupromie jest spoko. Wczoraj tylko bułki nie umiałam zjeść, ale nie byłam wtedy na tabletce, ale teraz już lajt:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.