ja niewiem ale moje kumple powiedziała że jak całowała sie z chopakiem który ma kolczyk w języku to było roche niewygodnie
_________________ " Miłeś byc przy niej, miełeś być na każdy znak, takiej dziewczynie do nóg sie żuca cały świat. Na każdą chwile jesteś jej winien powietrza przejrzystego smak, każdym oddechem woła o ciebie i tylko ty nie widzisz jak .. (...) ''
lenka na razie mam tylko dwa - jeden na biodrze a drugi nad kością ogonową. Ten jest naprawdę spory Planuje sobie zrobić jeszcze coś na łopadkach - ale jakoś nie mogę się wybrać. Nigdy tego nie żałowałam - choć nie namawiam bo boli okropnie.
Mariolka jak się bawi kolczykiem, aby zadowolić swoją sympatię?
Osobiscie zaluje,ze swoj tautuaz robilam w wieku 14/15stu lat. Gluota z mojej strony, chociazby ze wzgl technicznych, o zagrozeniu aids nie mowiac -bo na czarno robiony.Na szczescie jestem zdrowa. Ponadto nic dla mnie nie znaczy , jak dla Ciebie Thar , bo to zwykly "wzorek" cos w stylu litery &. Jak tak sie przygladam w lustrze to zal tylek sciska ,bo ma w niktorych miejscach jasniejsze plamy.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Kolczyk w języku podoba mi się u kogoś. Mam znajomych, którz są parą i oboje mają kolczyki w języku, więc raczej nie przeszkadza ;-) A Ty nie masz się raczej czego bać. Może nawet stwierdzisz, że jest całkiem fajnie ;] Postaraj się całować, jakby tego kolczyka nie było.
Wysłany: 2008-02-09, 23:07 Re: kolczyk w języku a całowanie
Witam!
W sumie od pewneo czasu zastanawiam sie nad załozeniem kolczyka w języku.. kiedy myslalam o tym, ze to dziadostwo, ale kumpel mniezarazil tym..;) wogole boje sie przebijac bo wiem ze to okropnie boli i sie nad tym zastanawiam.. A co do całowania to jest piekne uczucie.. mm.. ;p ja tes mam aparat na zebach, wiec tez sie troche boje.. Pozdrawiam
jak dla mnie paranoja, malolaty robiace sobie bezmyslnie tatuaze i tak sie rozejda tym bardziej u takich gowniar robiacych sobie na ledzwi itp
chyba zapominacie ze jeszcze rosniecie i jedynie szpecicie swoje cialo
a wracajac do tematu o kolczykach..ja ze swoich jestem baaardzo zadowolona
_________________ Nie szukaj.
Samo Cie znajdzie.
A pozniej zostawi.
war
Wysłany: 2008-02-24, 12:27
calowalem sie z dziewczyna ktora miala kolczyk w jezyku rewelacja polecam niezapomniane doznania i zadnego metalicznego posmaku nie stwierdzilem kolczyk w jezyku to fajna sprawa tak jak tatuaz (oczywiscie nie na jezyku;)) sam mam jeden na lopatce i nosze sie z zamiarem zrobienia kolejnego
_________________ When we were young the future was so bright
no moj facet mial, ale juz wyjal-calowanie sie to nie wszystko
ja mam do tej pory i nie nazeka..
_________________ Nie szukaj.
Samo Cie znajdzie.
A pozniej zostawi.
sssss
Wysłany: 2008-03-06, 19:32
po pierwsze calowac sie kazdy umie!!!!! po drugie to koles raczej powinien miec wiekszy stres niz ty aby nie obijac kolczykiem o twoje zeby hehehe serio ja mam kolczyk juz ladne pare lat i cos na ten temat wiem hihihi nie, a tak na prawde hmm jeszcze sie niby nie calowalas a juz myslisz co zrobic z kolczykiem twojego chlopaka uuuuuuu ostro kochana... najpierw sie z nim zacznij calowac a potem pomysl do czego mozesz go wykorzystac hihihi
beauty
Wysłany: 2008-03-09, 13:36
Mam 16 lat.... Chciałabym zrobić tego kolczyka.. ale rodzice nie wyrazają zgody..
Czy jeżeli zrobie go bez ich zgody, istnieje jakaś mozliwosć zamaskowania go? No czy moge to zrobić tak zeby się o tym nie dowiedzieli... No nie wiem... nie mam, więc pytam expertów
Ostatnio zmieniony przez beauty 2008-03-09, 13:37, w całości zmieniany 2 razy
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-03-09, 18:38
beauty, żaden piercer z cieszącego się renomą salonu nie zrobi tego bez zezwolenia rodziców. lepiej posłuchaj rodziców, a widzimisię zaspokoisz za 2 lata bez problemów.
_________________ mrau...
Strick
Wysłany: 2008-03-25, 16:57
Witam wszystkich powiem tak:)
ja mam kolczyk na języku już rok i nie wyobrazam sobie życia jak sobie go ściągnę:)
Całowałem się z moją dziewczyną ona uważa ze to fajne uczucie podoba się to dziewczyną a wiem to po sobie:) , nie wszystkim ale podoba:P,
Tak to wygląda:)
1.
Kolczyk od dołu
2.
Kolczyk od góry
3.
3.Kolczyk na wardze:)
Jeśli chcecie więcej fotek zapraszam na www.fotka.pl
Nick Strick:)
Wracając do całowania ja tego nie czuje ale moja,partnerka mówi ze za każdym razem jest wspaniale:)
Nie którzy mówią ze chłopak z kolczykiem traci na wartości otóż nie...
wystarczy się dobrze ubrac,byc zadbanym a kobieta zwróci uwagę na ciebie kolczyk to tylko dodatek:) co cudu;-)
Polecam Kolczyk w języku super sprawa w całowaniu i ogólnie, idzie się przyzwyczaic:)
ElooO:** mam takie pytanko do osób, które mają kolczyka.. mam 14 lat i zdecydowałam sie na przebicie.. ale będę przebijać dopiero w wakacje.. mam tylko mały problem.. moi rodzice nie chcą o tym słyszeć i zakazali mi.. ale ja i tak sobie przebije tylko mam pytanie.. :' co zrobić żeby rodzicie nie zauważyli.. zn. jak go ukrywać ' jakby się dowiedzieli to już po mnie.. pomocy.. : ))
MaRttyS, maja racje, nie uwazasz, ze jestes hm.. mloda? Poza tym z tego co wiem, to w dobrych salonach trzeba miec zgode rodzicow, a jesli sie zgodzisz zeby kolezanka Ci przebijala, to jest ryzyko ze trafi w nerw i bedziesz miala 'niekatywny' jezyk.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-03-31, 23:37
zacard, nie chciałeś mieć nigdy własnej farmy z bateriami na języku? Mógłbyś je hodować, podawać jedzenie..
MaRttyS, nie możesz zaczekać parę lat? po co w tak młodym wieku już niszczyć sobie ciało. No ale ok, rozumiem, młodzieńczy bunt (syfiasta sprawa), kult emo i TH, co ten świat robi z dzisiejszymi dziećmi.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
aha... dzięki =) nO może troche za młoda jestem ;D ale mnie to strasznie fascynuje.. ;] i nie jestem żadną fanką TH i Emo.. chce zrobić to dla własnej przyjemności.. a przebić chcę u koleżanki, która przebijała mojemu chłopakowi.. i bardzo dobrze mu przebiła i jest wszystko ok ;D tak w ogóle to ja się pytałam jak to ukryć przed rodzicami.. heh ;D no ale spOx. pozdrO :**
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.