Forum Dyskusyjne :: kolczyk w języku a całowanie

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Szkoła uczuć » kolczyk w języku a całowanie

Przesunięty przez: Mokra
2007-02-08, 15:26
kolczyk w języku a całowanie
Autor Wiadomość

dj.kocyk 

Wysłany: 2006-07-26, 17:25   

Ja mam kolczyk w jezyku :D D zrobiłem sobie go bez pozwolenia rodzicow ;] i nawet nie wiedzą ze go mam :) normalnie rozmawiam z nimi :) i nawet tego nie widać :) a co do tematu hmmm pocałunek z kolczykim może być bardzo bardzo fajny :D D cos o tym wiem :) :) a co do "METALICZNY POSMAK" hehe nie ma nic takiego :P

#bLu 
I dont like iT

Wysłany: 2006-07-26, 20:43   

Dwafmen napisał/a:

jesli mowa o dodatkach to bez probowalas?

nie rozoomiem;D czy sie calowalam z kims bez kolczyka;D? no nie raz hehehe, a teraz mam sama kolczyk w jezyczku wiec.. jest suuuper:) hehehe juz zdarzylam sie nawet przekonac jak jest jak obie osoby maja kolcyzk w jezyku:D

samer

Wysłany: 2006-08-04, 11:40   

Mam kolczyk w jezyku i mojemu chlopakowi sie to bardzo podoba ja niestety nie calowalam sie z chlopakiem ktory go ma :(

Pushy 
I'll be your angel

Wysłany: 2006-10-01, 19:36   

To musi być ciekawe, hehe. Ale przyznam się, że jakoś dziwnie bym się chyba czuła...

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2006-10-01, 22:47   

Miałam okazje spróbować i to nie raz. Metaliczny posmak nie wystepuje.
A kolczykiem bawić się można, ale nie trzeba... ogólnie to bardzo fajne uczucie zwłaszcza jak kolczyk jest zimny (nie zawsze) ;-)

#bLu 
I dont like iT

Wysłany: 2006-10-02, 18:16   

samer napisał/a:
Mam kolczyk w jezyku i mojemu chlopakowi sie to bardzo podoba ja niestety nie calowalam sie z chlopakiem ktory go ma :(

nie no ja sie lizalam zaaroowno z panna jak i kolesime ktoorzy mieli kolczyk , zaroowno gdy ja juz mialam jak i nie mialam

skad wam przyszedl do glowy wogoole jakis metaliczny posmak? jakim to ograniczonym trzeba byc, przeciez mam caly czas kolczyk w buzi(i ci co maja) wiec jak koorwa sami mieliby czuc i te osobuy ktoore sie z nimi calooja? ciemnogrood i tyle, koorwa. jeszcze sie spytajcie czy mozna zajsc w ciaze w ten sposoob jhahahaha albo czy jak sie calujecie z kims kto ma kolcyzk to tez wam sie jezyk przeklooje. ogarnijcie sie, ile macie lat? 11? 15? no prosze was bez zalosci takich^_^
wiadomo ze dodatkowy gadzet, jednych kreci bardizje innych mniej. proste.

kalusiaaa
Gość

Wysłany: 2007-02-22, 20:09   

mam kolczyk w języku... wszyscy z którymi dotychczas mogłam się całować byli zachwyceni tą zabawką... podobno jest super całować się z osobą z kolczykiem w języku... niesttey ja się o tym nie przekonałam :rozpacz: :wsciekly: :dobani: nie poznałam jeszcze faceta, który również posiadałby taki przyrząd.... ale czekam :] może kiedyś będę miała tę przyjemność.... ale chyba wyjmę swój, żeby przekonać się jak to jest tak naprawde ;)

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Wysłany: 2007-02-22, 20:17   

Nie mam kolczyka w języku i jakos nie bardzo mi się to podoba, ale nie mam nic do tego. Nie całowałam sie z chłopakiem, który ma kolczyk wiec nie wypowiem się na ten temat. Mówi sie, że jak ma sie kolczyw w języku to się fajniej całuje itd, ale to chyba kwestia gustu.

'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''

Malutka=] 

Wysłany: 2007-02-23, 09:45   

ani ja, ani moi chłopacy nie mieliśmy kolczyków. Ale słyszałam od znajomych, że jest naprawdę bardzo przyjemnie ;) "przyjemne łaskotanie, takie dziwne uczucia - ale przyjemne!" ;)

Wiesz dziewczynko? nigdy nie będziesz mną!

Aaliyah 

Wysłany: 2007-02-23, 10:29   

szczerze nie byłam nigdy z chłopakiem z kolczykiem na języku. Ja tez go nie mam więc nie ma pojęcia jak to jest. Ale jesli podobnie jak bez to bosko :super: :ok:

Nisia 

Wysłany: 2007-02-23, 14:11   

Nie całowałam sie z kolesiem który ma kolczyk w języku. Ja sama mam i facetom sie podoba :P

majka
Gość

Wysłany: 2007-02-26, 17:25   

[b]chciałabym sie was cos zapytac.Chce strasznie miec kolczyka w jezyku ale jest jeden problem moja mama nie chce sie na to zgodzic mam 17 lat i czy znacie jakies dobre miejsca gdzie przekuwaja kolczyki dobrze i bez zgody rodziców?? bardziej chodzi mi na terenie Rzeszowa. prosze odpiszcie Dzieki z gory

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Wysłany: 2007-02-26, 23:56   

No raczej nie musisz iść z rodzicami czy mieć jakąś zgode. Idziesz dajesz kase i jazda...
Mojej koleżanki tata nie wiedział przez b. długi czas, że ma kolczyk w jezyku, ale pózniej to i tak wyjdzie bo się przyzwyczaisz i się bedziesz 'bawić' nim.

'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''

Thar 

Wysłany: 2007-02-27, 00:05   

Także nie miałam nigdy chłopaka z kolczykiem w języku. Co do metalu w ustach - mam aparat ortodontyczny :) Mój mężczyzna mówi, że to zupełnie zmieniło jego odczucia podczas całowania.

Malutka=] 

Wysłany: 2007-03-01, 22:17   

Thar - na lepsze? :D

Wiesz dziewczynko? nigdy nie będziesz mną!

Thar 

Wysłany: 2007-03-02, 15:29   

Malutka=] napisał/a:
Thar - na lepsze? :D

Nie wiem czy na lepsze. Jak się ma aparat jest po porstu inaczej. Poza tym wielką sztuką okazuje się robienie loa, gdyż na szóstkach są pierścienie a na nich takie ostre, wystające "bolce" na które się zklada wewnętrzne pionowe wyciągi. Nie dość że mam poraniony język, to trzeba baaaaaardzo uważać.

Aneta_21
Gość

Wysłany: 2007-03-02, 17:42   

Ja mam kolczyk w języku i jak narazie nie przeszakadzało to chłopakom!!! Wręcz przeciwnie... :hurra: Nie wyobrażam sobie teraz całowania bez kolczyka...można chłopaka nieźle podjarać tym :super: :ok: pozdrawiam

Thar 

Wysłany: 2007-03-02, 19:41   

Aneta_21 napisał/a:
można chłopaka nieźle podjarać tym

Ja tam znam inne sposoby na "podjarywanie" mojego chlopaka ;)
Aneta_21 do wszystkiego można się przyzwyczaić i od wszystkiego odzwyczaić. Kiedyś także chciałam mieć kolczyk w języku - ale wiem, że to w wielu firmach przy rozmowie kwalifikacyjnej nie jest mile widziane. Zdecydowałam się więc na tatuaże :)

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-03-02, 19:57   

jakie i gdzie masz tatuaze?? ja tez sie zastanawiam nad zrobieneim sobie jakiegos i dlatego pytam...

Mariolka
Gość

Wysłany: 2007-03-03, 12:42   

Musisz sie bawic tym kolczykiem jezeli chcesz zadowolic swoja sympatje....:) nie martw sie kazdy umie sie calowac...ale o tym nie wie sie..;)

Odpowiedz do tematu