Karola poznałam ponad dwa lata temu. Spodobał mi się odrazu. Pisaliśmy do siebie listy, spotykaliśmy się aż nagle nie wiem z jakiego powodu bardzo mnie zranił wysyłając mi esa że najlepiej będzie jak zapomnimy o sobie...nie wiedziałam o co chodzi...płakałam, byłam smutna. Uświadomiłam sobie że kocham. Po kilku miesiącach trafiliśmy do jednej szkoły. Mijał mnie bez słowa na korytarzu a mnie serce pękało. Trudno było o nim zapomnieć zwłaszcza przez to że kolegowałam się z jego siostrą. W wakacje coś mnie ruszyło. Minęło kilka miesięcy i rana w sercu się trochę zaleczyła. Napisałam do niego smsa. Odpisał. Myślałam, że na tym się skończy! ale nie! Po kilku dniach się odezwał. Tak zaczęliśmy ze sobą pisać, spotykać się, rozmawiać w szkole. Przeprosił mnie. Teraz jesteśmy przyjaciółmi. Chodź nie patrzymy na siebie tak jak kiedyś, jedno za drugim wskoczyło by w ogień. Przez ten czas miałam chłopaków ale nie na długo bo zawsze szukałam w nich cech które miał Karol. Złamałam dużo serc...Wiem, że źle robiłam. Mojego przyjaciela dalej kocham i zawsze będę. Chodź ta nutka zazdrości pozostaje gdy widzę go z dziewczyną to wiem, że jestem zawsze u niego na pierwszym miejscu, bo jestem jego najleprzą przyjaciółką...musiało minąć tyle czasu, musiałam przestać o nim myśleć w ten sposób i uświadomić sobie, że nigdy z nim nie będę. Tak jest lepiej...I chcę żeby tak zostało...
hm..ja mam gorsza sytulacje
ale nie zakladam z tego powodu
nie wiadomo do czego
dorzacych postow...
jak mu powiesz ze go kochasz
to watpie zeby wasza przyjazn
sie nie zmienila na gorsze...
_________________ " Tylko nie mów mi,
że chcieć to móc."
Chociaż... może napomnę tylko: nie dąż do tego, by to przerodziło się w związek, bo wszystko legnie w gruzach.
Rozwijaj przyjaźń, to najmocniejszy fundament.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.