Forum Dyskusyjne :: Jestem ze starszą o 25 lat kobietą!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Szkoła uczuć » Jestem ze starszą o 25 lat kobietą!

Zamknięty przez: luba
2008-06-09, 23:17
Jestem ze starszą o 25 lat kobietą!
Autor Wiadomość

Kasiaaa@ 

Wysłany: 2008-06-05, 20:33   

Jergg napisał/a:
wracam z imprezy po turniejowej a ona leży w łóżku w sukience, w zrobionej fryzurze(dziwne), woda w łaziece mało nie zalała pokoju

Dziwne jest to jej zachowanie, to z toaletą też. I mówisz, że chodzi do psychologa...
Zazdrość mogłabym zrozumieć, w końcu jest starsza i moze boi się, że jakaś młodsza dziewczyna Cie jej odbierze.
Ale te dziwne jazdy... No nie wiem. Trochę to niepokojace jest.

*Apple 

Wysłany: 2008-06-05, 21:08   

"dlatego tak się jaram tym mieszkaniem bo nigdy czegoś takiego nie miałem a Ona tak bardzo sie postarała, że znalazła m1 o wysokim standardzie z jakąś zniżką i suuper tam jest"
Ty chyba rzeczywiscie traktujesz ją jako sponsora! Oj, kiepsko z tobą kiepsko...

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-06-06, 12:28   !

Przecież to od razu było widać, w dresach?! po boskim mieszkaniu z trzema telewizorami. xD

Powiem tak, może rzeczywiście to nie utrzymanek tylko zwykły traf. Zdarza się i tak. Wcale nie musi się kobiecina odmładzać. A to, że Jergg nie ma na tyle jaj żeby postawić pewną granicę. Coż. :zabawa:

dzelkamonia17 

Wysłany: 2008-06-06, 15:04   :)

Ja uważam,że wiek ma dużo do rzeczy:)I niepowinieneś,się angażować w takie związki.To jest 25 lat różnicy?ja doskonale rozumiem,że miłości nic niestanie na drodze,ale to jest strasznie dużo,to niejest 5 lat tylko 25.Proszę Cię,przemyśl na spokojnie swoją decyzję:)I jeszcze te zachowania dziwne?Uważam,że powinieneś z nią pogadać co Cie niepoki w jej zachowaniu i żeby było tak jak wczesniej.Tylko bardzo delikatnie,żeby nieczuła się urażona.A może to jej dziwne zachowanie,wynika z tego,że ma jakieś problemy,z którymi niemoże się uporać i wszystko wywołuje niepotrzebną agresją???zastanow się i pogaj z nią:)ŻYcze powodzenia w związku

#bLu 
I dont like iT

Wysłany: 2008-06-06, 16:31   

ale telenowela utrzymanka ;d
a moze w miedzyczasie sie dowiemy ile kolega ma lat, skoro wiemy ze ona jest 25lat starsza? bo to tez moze sie okazac bardzo ciekawe ;d
i ciekawe czy rodzice sa zadowoleni z nowego trybu zycia syna :>

Kasiaaa@ 

Wysłany: 2008-06-06, 18:32   

dzelkamonia17 napisał/a:
Ja uważam,że wiek ma dużo do rzeczy:)I niepowinieneś,się angażować w takie związki

A ja uważam, że wiek nie ma nic do rzeczy.

#bLu 
I dont like iT

Wysłany: 2008-06-06, 20:06   

Kasiaaa@, hmm w tym momencie sie bardzo mylisz :) bo jest bardzo duza roznica, czy chlopak ma lat 15 czy np 25:)
chociaz szczerze mowiac.. tak czy siak dlugo to "to" z pewnoscia nie potrwa, no chyba ze koles lubi byc tak ponizany tylko po to, by miec z glowy rodzicow i prace;) - w tym wypadku faktycznie wiek nie ma znaczenia ;)

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2008-06-06, 21:43   

Kasiaaa@ napisał/a:
owszem ma, w sumie zawsze. A stwierdzanie, że nie jest bzdurą. Różnica wieku wpływa na relacje między partnerami i ma też spore znaczenie jeśli chodzi o samą osobę.
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2008-06-06, 22:30   

Jak sie tak jara telewizorami, to za dużo raczej nie ma.

Zaraz jeszcze wyjdzie na jaw pedofilia, namierzymy go po ip i to będzie pierwsze uratowane zdrowie psychiczne w historii tego forum.

Kasiaaa@ 

Wysłany: 2008-06-09, 12:58   

Chodzi mi o to, że jeśli jest miłość to tak faktycznie różnica wieku nie ma większego znaczenia. ;) Bo dla prawdziwej miłości wiek nie jest przeszkodą :P
Jeżeli ktoś uważa, że dana osoba nie powinna się angażować w związek z powodu różnicy wieku to jak dla mnie jest to pewien rodzaj dyskryminacji, nie mozna z góry zakładać, że taki związek nie ma sensu
Aczkolwiek nie twierdzę, że między autorem tego tematu, a jego dziewczyną istnieje prawdziwa miłość :P
Ostatnio zmieniony przez Kasiaaa@ 2008-06-09, 13:00, w całości zmieniany 1 raz  

Jergg 

Wysłany: 2008-06-09, 21:06   

Witam wszystkich! Sorki , że mnie nie było tak długo ale różne sprawy miałem... Mordred, Ty i te Twoje docinki , że telewizor jeden obok drugiego. Proszę Was zostawmy już TV w spokoju i wtedy będzie "no offence źą" Mordred, .Kasiaaa@, Dzięki za posty - co nieco mogę z nich wywnioskować.
Kasiaaa@ napisał/a:
Aczkolwiek nie twierdzę, że między autorem tego tematu, a jego dziewczyną istnieje prawdziwa miłość
To jest raczej ten pierwszy okres miłości - niektórzy nazywają go zauroczeniem, niektórzy miłością od pierwszego wejrzenia...
Apple,
Apple napisał/a:
Ty chyba rzeczywiscie traktujesz ją jako sponsora! Oj, kiepsko z tobą kiepsko...

Nie! Nie traktuje! :wsciekly:
Tabris88 napisał/a:
A to, że Jergg nie ma na tyle jaj żeby postawić pewną granicę. Coż
Chłopcze pokazałbym Ci co nieco gdybyś stanął naprzeciw mnie ale szkoda moich nerwów i zdrowia na :idiota:
bLu napisał/a:
a moze w miedzyczasie sie dowiemy ile kolega ma lat, skoro wiemy ze ona jest 25lat starsza?
Mam 19 lat. No i już słysze te gromy z nieba - teraz nie zostawicie na mnie suchej nitki.
bLu napisał/a:
ciekawe czy rodzice sa zadowoleni z nowego trybu zycia syna :>

Wiedzą tylko częściowo wiec na razie luz ale coś tam sie domyślają powoli i to może być lipa:dobani:
Kasiaaa@ napisał/a:

Dzięki Kasiaaa@ po raz kolejny ;)
bLu napisał/a:
chociaz szczerze mowiac.. tak czy siak dlugo to "to" z pewnoscia nie potrwa, no chyba ze koles lubi byc tak ponizany tylko po to, by miec z glowy rodzicow i prace;) - w tym wypadku faktycznie wiek nie ma znaczenia

To jest tak : po 1 koleś nie lubi być poniżany przez nikogo , z resztą jak każde z Was, po 2 nie wiecie jeszcze jednej rzeczy ja nie mieszkam w mieście rodzinnym tylko tam gdzie się uczę i rodzice dają mi na pokój w bursie i na życie wiec mam conieco by wnieść do naszego wspólnego mieszkanka (koniec wreszcie z tym UTRZYMANKIEM!)
Mordred, Nie mam zamiaru znosić Twoich głupich komentarzy - postaram się coś z tym zrobić. Obiecuję Ci.
Kasiaaa@ napisał/a:
Jeżeli ktoś uważa, że dana osoba nie powinna się angażować w związek z powodu różnicy wieku to jak dla mnie jest to pewien rodzaj dyskryminacji, nie mozna z góry zakładać, że taki związek nie ma sensu

Chyba jako jedyna podnosisz mnie na duchu - dzięki :padam:
Na razie rzadnych scen nie było jest norma chociaz ona chyba ma jakieś doły ostatnio. Kurcze może ją jakoś pocieszyć - co kwiaty to standard. Może coś typu kino czy kręgielnia albo... nie wiem:zalamany:. Może jakis wypad ożywiłby atmosfere i moglibyśmy wtedy bardziej otwarcie porozmawiać... Co myślicie?
pozdrawiam i czekam na wasze zdanie. Jergg

[ Dodano: 2008-06-09, 22:12 ]
Mordred napisał/a:

Zaraz jeszcze wyjdzie na jaw pedofilia, namierzymy go po ip ...
Jakbyś nie wiedział o co chodzi to właśnie o to - wiesz , że teraz obrażasz moją partnerkę? :krzeslem: :idiota:

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2008-06-09, 22:27   

No to przecież dostałeś wszystkie odpowiedzi jakich potrzebujesz. Czego chcesz więcej?
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

Jergg 

Wysłany: 2008-06-09, 23:15   

luba, Może faktycznie masz racje. Może powinienem przestać biadolić tylko zacząć działać. Czego więcej moge chcieć to zrozumienie ze strony otoczenia bo różnie z tym bywa ale nie zwracam na to uwagi. Nie marudze juz więcej zobaczymy jak sie wszystko potoczy.
Pozdrawiam!

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2008-06-09, 23:17   

Pozdrawiam również. A temat zamykam.

Nabokov Rozpacz

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi