Miłość a zauroczenie to dwa różne światy.
Zastanów się co tak naprawdę do niej czujesz.
To jak chcesz ja zdobyć wypłynie samo z siebie.
Może po prostu zwykła rozmowa ?
_________________ ' bliska dla bliskich,
z dystansem do wszystkich '
Wysłany: 2008-04-10, 13:58
Nie mozna kogos kochac, nie znajac go. Za co ja kochasz? Za to jak sie ubiera? Za to jaki ma kolor wlosow? ... To fascynacja badz zauroczenie. napewno nie milosc.
Moja rada: Jesli czujesz, ze ta dziewczyna naprawde znaczy dla Ciebie wiele to powiedz jej o tym... spraw by odwzajemnila Twoje uczucia
_________________ Kobieta nie jest po to, aby ja rozumiec ale po to, by ja kochac
Rebeliant
Wysłany: 2008-04-10, 17:37
W kabarecie "Jak wyrywać lachony" był taki tekst:
"Cześć mała, jestem Bożo...zapamiętaj to imię, bo niedługo będziesz je krzyczeć"
po czymś takim jest już Twoja.
Tak serio, to ktoś powyżej dobrze napisał, że zdobywanie kobiety to nie gotowanie. Jeśli kochasz, to prędzej czy później sam coś wykombinujesz, by sie do niej zbliżyć.
No, jeśli Ci to pomoże:
- z moją pierwszą dziewczyną rozmawiałem najpierw przez gg, bo byłem zbyt nieśmiały by z nią gadać face-to-face
- swego czasu bardzo pomogła mi stronka www.uwo.pl .Tylko ostrzegam, że jest to dość specyficzna społeczność i zdecydowana większość ją potępia.
Niech serce podpowie Ci sposób, a nie ludzie na forum..
_________________ Chce byś wysłuchał tych słów o jedno proszę pozwól
Znajdź w sobie silę na dobro na wiedzę i na rozum
Zatrzymajmy się w pędzie nikt nie pamięta po co biegnie
Czy na pewno po szczęście czy sam bieg nie jest biegu sensem
Nic nie jest pewne ja przecież sam wciąż pytam
Szukam sposobów by kiedyś polecieć jak Ikar
Na skrzydłach tej wolności
I jeśli mam jak on spaść to spadnę jak on
Ale szczęśliwy bo żyłem naprawdę..
Proszę o kilka propozycji. Proszę o coś przetestowanego.
Nie ma reguł! Poza tym odwróciłes chłopaku kolejnosc! Cięzko zdobyc tą która sie kocha, trzeba pokochac tą którą się zdobyło (albo pognac). Czujesz różnice?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.