Postanowiłem napisać, bo bardzo mi na kimś zależy i nie chciałbym tego popsuć.
No więc.. kilka dni temu poznałem dziewczynę, która jest ode mnie starsza i chodzi do tej szkoły co ja:) Poznaliśmy się za pomocą internetu:P ..i to ona napisała:) Zaczęliśmy rozmawiać sobie na gg, było bardzo przyjemnie. gadamy ze sobą na przerwach, czasami spotykamy się po lekcjach. Ostatnio wywnioskowałem, że rozmawia o mnie ze swoimi przyjaciółkami. Baaardzo mi się podoba i bardzo miło spędza mi się z nią czas. Ostatnio jednak zaprosiła mnie na imprezę, bardzo chciała żebym przyszedł, ale okoliczności spowodowały, że niestety nie dam rady. Nie chce tego wszystkiego popsuć na początku. Co zrobić, żeby z tego coś wyszło i czy w ogóle jest na to jakiś cień szansy? Bardzo mi na niej zależy. Chciałbym, żeby tym razem mi się udało. Wcześniej nie miałem szczęścia z innymi, ale nigdy mi aż tak nie zależało...
Po pierwsze bądź sobą i niczego nie udawaj A to, że nie możesz przyjść na imprezę i Cię nie będzie to nic się przecież nie stanie Musisz jej tylko wytłumaczyć dlaczego, bo jak tego nie zrobisz to jak byś ją olał...
jeśli jesteście w trakcie rozmowy smsowej to na końcu tak. ale jeśli cały dzień się do siebie nie odzywacie, a Ty nagle napiszesz "dobranoc, muah" i takie tam, to ... heh.. odpuść sobie. przynajmniej ja nie lubię czegoś takiego.
Cytat:
i czy zaszkodzi jak raz na jakiś czas wystosuje jakiś komplement?
raz na jakis czas ale nie za często, bo
1) to może ją spłoszyć
2) możesz być w tym wszystkim, mimo szczerych chęci, natrętny
3) dziewczyna popadnie w samozachwyt ;P
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Dobrze Kiesieczek myślisz ;]
Pewnie komplement raz na jakis czas nawet obowiązkowo...
dobra sytuacja... sypnij, byle dobrym tekstem...
a co do SmS-ów zgadzam sie z @Up !
I wytlumacz jej wszystko, dlaczego przyjsc nie mozesz... zeby sobie nie pomyslala, ze ja olales. A jesli rowniez jej na Tobie zalezy... na pewno nic sie nie stanie...
Pozdrawiam
Nomad ;]
_________________ "Niech strach przed niepowodzeniem nie wykluczy Cie przed wejsciem do gry"
Witam , nie wiedziałem gdzie to napisać więc pisze tu.
Dziewczyna , która mi się podoba chodzi do mojej klasy uśmiecha się do mnie , mówi cześć itp. to jak ją poderwać??
Wysłany: 2008-05-07, 20:07
Chcesz być z nią, tak się wyraziłeś, chyba logiczne jest że żadna dziewczyna nie będzie chciała być z chłopakiem, który przeznacza dla niej tylko 2 godziny w ciągu tygodnia. Musisz przeznaczyć dla niej więcej czasu, jeżeli tego nie zrobisz i wszystkie sukcesy jakie osiągnąłeś, żeby być z Nią pójdą na marne.. Na początek jak macie dobry kontakt, nie zabierał bym ją do kina, ani na żadne lody, najlepiej iść na spacer, najlepiej kiedy jest bezchmurne niebo, i świecą gwiazdy na jakiś stawek, pogadać na spokojnie, tylko nie kupuj jej prezentu przed spacerem, przecież nie będzie go ciągle targała ze sobą. Takie jest moje zdanie w tej sprawie, najlepiej być sobą, uważnie słuchać co ma do powiedzenia, najgorsze jednak jest to kiedy z nią się spotkasz, a wszystkie tematy takie początkujące - czym się interesuję i inne się wyczerpały, będziesz musiał poszukać nowych. Tego ci nie podpowiem, bo nie znam twojej wybranki, ty ją znasz i chcesz być z Nią, więc działaj Uwodzicielu. Powodzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.