Forum Dyskusyjne :: Jak mozna rozpoznac orietacje u człowieka

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Szkoła uczuć » Jak mozna rozpoznac orietacje u człowieka

Przesunięty przez: Prymas
2008-06-07, 15:59
Jak mozna rozpoznac orietacje u człowieka
Autor Wiadomość

nałęczowianka 

Wysłany: 2008-06-07, 15:57   Jak mozna rozpoznac orietacje u człowieka

Wiedziałam że są takie przypadki ale nie widzialam ze trafi wlasnie na mnie nie jestem pewna na 100% swojej orietacji .. ale chodzi o moja przyjaciółke jest lesbija i powiedziala mi ze cos do mnie czuje .. myslam ze sobie zartuje albo cos a jednak to jest prawda .. Mam chłopaka ale nie czuje sie jakos nadzwyczajnie przy nim ... Co mam zrobic? Mam w planach zerwanie z chlopakiem ale to znaczy ze powinnam zaczac chodzic z przyjaciółka? czy poczekac az bede pewna ?... :...:

Nie wrzucaj bezsensownych obrazków. - Prymas.

elvis385 

Wysłany: 2008-06-07, 19:37   

No wiesz jeśli nie jesteś pewna swojej orientacji to poczekaj a z czasem samo się wszystko wyjaśni :D Poza tym możesz (chyba) porozmawiać z tą swoja przyjaciółką ona na pewno coś więcej o tym wie :)

Ann;-** 

Wysłany: 2008-06-10, 18:43   

Jeśli czujesz coś do Chlopaka i dziewczyny to jesteś BI prawdę mówiąc ;)

Shagg 
Vampire

Wysłany: 2008-06-10, 18:55   

http://www.geocities.com/bi_happy2000/

Strona nie wygląda najlepiej (kiedyś wyglądała inaczej), był tam test (chyba dalej jest) na biseksualizm.

Poczytaj, może Ci coś pomoże. :)

voncuver 

Wysłany: 2008-06-10, 20:45   

wiesz co skoro nie jesteś pewna na 100% to pomyśl co ci szkodzi być z dziewczyną?? a rozwiążesz swój problem jak sprawdzisz będąc z nią zobaczysz jak to jest z dziewczyną i wywnioskujesz czy ci to odpowiada czy nie

paulkax007x 

Wysłany: 2008-06-13, 11:12   

voncuver napisał/a:
?? a rozwiążesz swój problem jak sprawdzisz będąc z nią zobaczysz jak to jest z dziewczyną i wywnioskujesz czy ci to odpowiada czy nie

A liczysz sie z tym ze jesli ona ba zaczela z ta swoja przy6jaciolka byc i jednak by jej to nie odpowiadalo to ze ba ja zranila??;/

voncuver 

Wysłany: 2008-06-13, 11:56   

Licze sie z tym ale rozwiązanie jest proste

Ja lubię jasne sytuacje i zawsze wolę wyjaśnić sytuację powiedziec prawdę niz kłamać

Wiec moze jej powiedzieć że chce spróbować bo nie jest pewna swojej orientacji. Postawić sprawę jasno niczego nie ukrywać. Niech jej powie po prostu że chce zobaczyc jak to jest i niech ja uprzedzi co sie z tym wiąże jak jej się spodoba albo nie. Trochę samolubne nom ale.. Jak tamtej pasuje taki układ to git jeśli nie to jej to powie

*Apple 

Wysłany: 2008-06-13, 21:21   

A co tam masz do rozpoznawania? Jeżeli jesteś kobietą, będą ci się podobać mężczyżni. A jeżeli jesteś mężczyzną, kobiety. Proste? Proste.

A jeżeli tak nie jest, coś z tobą nie tak. Najlepiej skonsultuj się z lekarzem.

Tusilla 
istota zakochana

Wysłany: 2008-06-13, 21:47   

Cytat:
A co tam masz do rozpoznawania? Jeżeli jesteś kobietą, będą ci się podobać mężczyżni. A jeżeli jesteś mężczyzną, kobiety. Proste? Proste.

Apple, no właśnie, że nie takie proste. nie spotkałam się aby ktoś z moim homo znajomych wyznał miłość, ale przykład mój były chłopak nie wiem czy na szczęście powiedział mi po miesiącu że jest gejem chciał to zmienić - nie udało mu się, coś takiego zdarza się i będzie zdarzało, może lepiej z tym sie po prostu "oswoić"?

Anii09 
PaDfOoT :P

Wysłany: 2008-06-14, 16:56   

też niedawno sie zastanawialam nad swoja orientacja i uznalam ze najlepiej uznac siebie za bi i problem z głowy ;)
odstaw na pewien czas chłopaka
możesz spróbować z przyjaciółką...
metodą prób i błędów w końcu dowiesz sie co cie najbardziej kreci

voncuver 

Wysłany: 2008-06-14, 17:00   

nałęczowianka, poruszyłaś ten temat i teraz sam sie zastanawiam nad swoją orientacją:D

Anii09, popieram metodą prób i błedów do celu

chmarcoch 

Wysłany: 2008-06-15, 14:20   

Jesteś w takim wieku, że nie raz pewnie spotkałaś się z takim stanem jak podniecenie seksualne. Zastanów się czy oprócz facetów podniecają Cię też kobiety. Jeśli czasami sobie "coś" z kobietami wyobrażasz lub po prostu Cię podniecają kobiety to znak, że jesteś biseksualna. Jeżeli natomiast kobiety Cię nie podniecają, a tylko faceci - jestes heteroseksualna. To chyba wszytsko. Sama sobie pewnie najlepiej potrafisz na te pytania opdowiedzieć.

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-06-16, 04:47   !

Zajebisty z Ciebie psycholog. Może umówimy się kiedyś na terapię i wyjaśnisz mi zawiłości mojego jakże pokręconego umysłu.

Skoro Ty z taką łatwością "rozwiązujesz" za pomocą "rad" wątpliwości innych i to na odległość, musisz być nowoodkrytym gjeniuszem! xD

Nałęczowianka - nigdy nie będziesz pewna, a to co tutaj podajesz nie jest śmiertelnym problemem, najwyżej będziesz o jedno doświadczenie bogatsza.
Ostatnio zmieniony przez Tabris88 2008-06-16, 04:49, w całości zmieniany 1 raz  

chmarcoch 

Wysłany: 2008-06-16, 05:20   

Cytat:
Zajebisty z Ciebie psycholog. Może umówimy się kiedyś na terapię i wyjaśnisz mi zawiłości mojego jakże pokręconego umysłu.

Skoro Ty z taką łatwością "rozwiązujesz" za pomocą "rad" wątpliwości innych i to na odległość, musisz być nowoodkrytym gjeniuszem! xD

Ha
ha
ha!

Chyba po to jest to całe forum, żeby każdy swoje zdanie przedstawił w taki sposób jaki chce, byle zgodnie z regulaminem, to co się czepiasz? :ban?:

voncuver 

Wysłany: 2008-06-16, 12:24   

chmarcoch, ej wiesz bo w sumie to że kobieta wyobraża sobie coś z kobietą ale tylko w wyobraźni nic na żywo to jednak nie oznacza ze jest bi tak samo faceci

według mnie żeby być bi jednak trzeba skosztować i jednego i drugiego tak na mój gust

Medard 

Wysłany: 2008-06-16, 14:59   

elvis385 napisał/a:
Poza tym możesz (chyba) porozmawiać z tą swoja przyjaciółką ona na pewno coś więcej o tym wie

Mogła by wkręcać dziewczynie, że też jest lesbijką.

chmarcoch 

Wysłany: 2008-06-16, 15:51   

voncuver napisał/a:
to że kobieta wyobraża sobie coś z kobietą ale tylko w wyobraźni nic na żywo to jednak nie oznacza ze jest bi tak samo faceci

Mi chodziło o sceny erotyczne. Więc załóżmy, że wyobrażasz sobie scenę erotyczną z mężczyzną - po prostu seks i Cię to podnieca seksualnie. Uważasz się nadal za stuprocentowego heterosekualnego? Bo ja bym tego heteroseksualizmem już nie nazwał. O to mi chodziło w tym stwierdzeniu z wyobrażaniem sobie.

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-06-16, 16:57   !

Fantazje erotyczne nie świadczą o orientacji seksualnej.
Tak jak fantazje o gwałcie nie oznaczają, że chcę się zostać zgwałconym.

Czil. :piwo:

voncuver 

Wysłany: 2008-06-16, 17:10   

chmarcoch, a pokaż mi jedna osobe w 100% heteroseksulana no sory bardzo ale nie ma takiej

no a nawet jakbym sobie wyobrażał to co juz znaczy że jestem homo no weź bez przesady określa cię to co robisz a nie to co myślisz

chmarcoch 

Wysłany: 2008-06-16, 18:46   

Tabris88 napisał/a:
Tak jak fantazje o gwałcie nie oznaczają, że chcę się zostać zgwałconym

:rotfl: Nieźle... jakie fantazje :rotfl:

voncuver napisał/a:
a pokaż mi jedna osobe w 100% heteroseksulana no sory bardzo ale nie ma takiej

W takim razie Twoja odpowiedź dla nałęczowianki jest prosta. Skoro nie ma w 100% osoby heteroseksualnej to jesteś trochę bi. Tylko chyba zostaje kwestia jak trochę, albo czy wystarczająco na tyle, żeby się to objawiło w tym co robisz, bo według Voncuvera
voncuver napisał/a:
określa cię to co robisz a nie to co myślisz

Ja swoje zdanie na ten temat wyraziłem. Mam torchę inne zdanie w ocenianiu seksualnosci, ale jak ktoś kiedyś bardzo, bardzo mądrze powiedział "Ile ludzi, tyle zdań" :)

Odpowiedz do tematu