Wysłany: 2008-06-07, 15:57 Jak mozna rozpoznac orietacje u człowieka
Wiedziałam że są takie przypadki ale nie widzialam ze trafi wlasnie na mnie nie jestem pewna na 100% swojej orietacji .. ale chodzi o moja przyjaciółke jest lesbija i powiedziala mi ze cos do mnie czuje .. myslam ze sobie zartuje albo cos a jednak to jest prawda .. Mam chłopaka ale nie czuje sie jakos nadzwyczajnie przy nim ... Co mam zrobic? Mam w planach zerwanie z chlopakiem ale to znaczy ze powinnam zaczac chodzic z przyjaciółka? czy poczekac az bede pewna ?...
No wiesz jeśli nie jesteś pewna swojej orientacji to poczekaj a z czasem samo się wszystko wyjaśni Poza tym możesz (chyba) porozmawiać z tą swoja przyjaciółką ona na pewno coś więcej o tym wie
_________________ <<<Płynie sobie życie godzina po godzinie,
Czasem tracę wiarę ale ciągle jeszcze płynę...>>>
wiesz co skoro nie jesteś pewna na 100% to pomyśl co ci szkodzi być z dziewczyną?? a rozwiążesz swój problem jak sprawdzisz będąc z nią zobaczysz jak to jest z dziewczyną i wywnioskujesz czy ci to odpowiada czy nie
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Ja lubię jasne sytuacje i zawsze wolę wyjaśnić sytuację powiedziec prawdę niz kłamać
Wiec moze jej powiedzieć że chce spróbować bo nie jest pewna swojej orientacji. Postawić sprawę jasno niczego nie ukrywać. Niech jej powie po prostu że chce zobaczyc jak to jest i niech ja uprzedzi co sie z tym wiąże jak jej się spodoba albo nie. Trochę samolubne nom ale.. Jak tamtej pasuje taki układ to git jeśli nie to jej to powie
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
*Apple
Wysłany: 2008-06-13, 21:21
A co tam masz do rozpoznawania? Jeżeli jesteś kobietą, będą ci się podobać mężczyżni. A jeżeli jesteś mężczyzną, kobiety. Proste? Proste.
A jeżeli tak nie jest, coś z tobą nie tak. Najlepiej skonsultuj się z lekarzem.
A co tam masz do rozpoznawania? Jeżeli jesteś kobietą, będą ci się podobać mężczyżni. A jeżeli jesteś mężczyzną, kobiety. Proste? Proste.
Apple, no właśnie, że nie takie proste. nie spotkałam się aby ktoś z moim homo znajomych wyznał miłość, ale przykład mój były chłopak nie wiem czy na szczęście powiedział mi po miesiącu że jest gejem chciał to zmienić - nie udało mu się, coś takiego zdarza się i będzie zdarzało, może lepiej z tym sie po prostu "oswoić"?
też niedawno sie zastanawialam nad swoja orientacja i uznalam ze najlepiej uznac siebie za bi i problem z głowy
odstaw na pewien czas chłopaka
możesz spróbować z przyjaciółką...
metodą prób i błędów w końcu dowiesz sie co cie najbardziej kreci
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Jesteś w takim wieku, że nie raz pewnie spotkałaś się z takim stanem jak podniecenie seksualne. Zastanów się czy oprócz facetów podniecają Cię też kobiety. Jeśli czasami sobie "coś" z kobietami wyobrażasz lub po prostu Cię podniecają kobiety to znak, że jesteś biseksualna. Jeżeli natomiast kobiety Cię nie podniecają, a tylko faceci - jestes heteroseksualna. To chyba wszytsko. Sama sobie pewnie najlepiej potrafisz na te pytania opdowiedzieć.
_________________ "For where thy treasure is, there is thy heart also" - The Gospel according to St Matthew
chmarcoch, ej wiesz bo w sumie to że kobieta wyobraża sobie coś z kobietą ale tylko w wyobraźni nic na żywo to jednak nie oznacza ze jest bi tak samo faceci
według mnie żeby być bi jednak trzeba skosztować i jednego i drugiego tak na mój gust
to że kobieta wyobraża sobie coś z kobietą ale tylko w wyobraźni nic na żywo to jednak nie oznacza ze jest bi tak samo faceci
Mi chodziło o sceny erotyczne. Więc załóżmy, że wyobrażasz sobie scenę erotyczną z mężczyzną - po prostu seks i Cię to podnieca seksualnie. Uważasz się nadal za stuprocentowego heterosekualnego? Bo ja bym tego heteroseksualizmem już nie nazwał. O to mi chodziło w tym stwierdzeniu z wyobrażaniem sobie.
Tak jak fantazje o gwałcie nie oznaczają, że chcę się zostać zgwałconym
Nieźle... jakie fantazje
voncuver napisał/a:
a pokaż mi jedna osobe w 100% heteroseksulana no sory bardzo ale nie ma takiej
W takim razie Twoja odpowiedź dla nałęczowianki jest prosta. Skoro nie ma w 100% osoby heteroseksualnej to jesteś trochę bi. Tylko chyba zostaje kwestia jak trochę, albo czy wystarczająco na tyle, żeby się to objawiło w tym co robisz, bo według Voncuvera
voncuver napisał/a:
określa cię to co robisz a nie to co myślisz
Ja swoje zdanie na ten temat wyraziłem. Mam torchę inne zdanie w ocenianiu seksualnosci, ale jak ktoś kiedyś bardzo, bardzo mądrze powiedział "Ile ludzi, tyle zdań"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.