Wysłany: 2008-05-22, 00:02 Re: Jak ją odzyskać?! Pomocy :(
Matteo napisał/a:
Mam taki problem. Byłem z dziewczyna półtora roku wczoraj mnie zostawiła
Sprawę opisuje to:
"Kochałam Cię nawet nie wiesz jak bardzo! Te ciągłe zakazy, ta ciągła zazdrość, powoli czułam odrazę aż to wszystko aż to wszystko co czułam znikło...nie chciałam tego ale to nie moja wina".
Wiem bo wina jest moja. Ale byliśmy tyle czasu razem więc wiem ze to coś znaczy. Chce to wszystko zmienić, przecież można to naprawić. Tylko jak. Proszę o łagodna krytykę i jakąś mądrą pomoc, radę jak odzyskać miłość mojego życia
1,5 roku to dużo? Hehehe, dałes d..y, masz nauczkę, niestety życie jest brutalne. Jestes facetem, wiec głowa do góry i nie daj się.
Jak mówił Goethe "istota wolna nie lituje się nad sobą"
Spieprzyłes, trudno. Kobiet spotkasz w życiu jeszcze setki, a to na sto procent nie była TA JEDYNA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.