Forum Dyskusyjne :: Hmmm... kocha mnie 3 chłopaków na raz..... co robić?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Szkoła uczuć » Hmmm... kocha mnie 3 chłopaków na raz..... co robić?

Hmmm... kocha mnie 3 chłopaków na raz..... co robić?
Autor Wiadomość

Madzia9999 

Wysłany: 2007-05-07, 09:49   Hmmm... kocha mnie 3 chłopaków na raz..... co robić?

Mam chłopaka bardzo go kocham i nie zamierzam zmieniać! Ale mam dziwne poczucie, bo kovha mnie jeszcze dwóch innych! W tym jeden były z którym już nie chcodzę 3 miesiącea on ciągle kocha, opisy pisze smutne, a mi przykro! A ten drugi to przyjaciel bardzo dobry kiedyś z nim kręciłam ale wszystko sobie wyjaśniliśmy i było spoko tylko że jak pogadamy ze sobą więcej nić 2h to on mi nadal mówi że mnie kocha, że nigdy o mnie nie zapomni i zawsze będzie czekał jakby coś się zmieniło! Co mam robić? Zostawić to tak jak jest? Ja po prostu nie daje z tym rady mam poczucie jak by to była moja wina i ja bym była najgorsza na całym świecie!:(

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2007-05-07, 09:54   

Madzia9999 napisał/a:
Co mam robić? Zostawić to tak jak jest?

No raczej. Masz chłopaka którego kochasz więc tamci dwaj powinni to zruzumieć a nie ciągle się narzucać. Może porozmawiaj z każdym poważnie. Yeah.
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

*Alexandra* 
niepowtarzalna

Wysłany: 2007-05-07, 10:21   

Powinnas zostawic to tak jak jest,z czasem zrozumieja ze jestes szcesliwa w aktualnym zwiazku .Wydaje mi sie ze rozmowa moze zaszkodzic ,gdy powiesz jedno slowo zaduzo moga to zle odebrac i zrobic sobie nadzieje... :piwo:

Madzia9999 

Wysłany: 2007-05-07, 10:31   

tylko że ja nie mogę dać sobie z tym rady... tak jakby martwie się cvzy coś w tym stylu.....

goszka 
*oczy wariata*

Wysłany: 2007-05-07, 10:32   

Madzia9999 napisał/a:
Co mam robić?

pogadaj z tamtą dwójką. wytłumacz, że nie chcesz ich. po prostu. czego się boisz?

*Alexandra* 
niepowtarzalna

Wysłany: 2007-05-07, 10:38   

a romawialas o tym ze swoim chlopakiem?

Madzia9999 

Wysłany: 2007-05-07, 10:42   

Nie gadałam, tzn trochę gadałam i on iwe że ja tylko jego kocham i tak w sumie to mnie rozumie tylko że nie do końca,,,,

*Alexandra* 
niepowtarzalna

Wysłany: 2007-05-07, 10:51   

Ale patrz:
Cytat:
A ten drugi to przyjaciel bardzo dobry kiedyś z nim kręciłam ale wszystko sobie wyjaśniliśmy i było spoko tylko że jak pogadamy ze sobą więcej nić 2h to on mi nadal mówi że mnie kocha, że nigdy o mnie nie zapomni i zawsze będzie czekał jakby coś się zmieniło!

czyli nic nie mozesz wiecej zrobic...Nie mozesz sie tak przejmowac z czasem zrozumie... :ok:

Złośnica 
burżuazja

Wysłany: 2007-05-07, 11:13   

Wydaje mi sie ze sama robisz problem. Przeciez to chyba logiczne, wlasciwie sama sobie odpowiedzialas na pytanie. Skoro kochasz swojego chlopaka i chcecie byc razem, no to co mialabys jeszcze robic? Skonczyc ze swoim i isc do ktoregos z tamtych zeby im bylo przyjemnie? Oni musze sie z tym pogodzic, nie Ty pierwsza i nie ostatnia masz takie problemy, ale jak widac jestes bardzo wrazliwa. No wiadomo, że moze Ci byc przykro z powodu, ze jest ktos kto chcialbym z Toba byc, no ale niestety [musze to napisac] tak widocznie ma byc, serce nie sluga.
Powtorze sie, porozmawiaj z tymi kolesiami.

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Wysłany: 2007-05-07, 11:15   

Madzia9999 napisał/a:
Ja po prostu nie daje z tym rady mam poczucie jak by to była moja wina i ja bym była najgorsza na całym świecie!:(
niby dlaczego? że masz chłopaka, którego kochasz? I ze 'dodatkowo' kochaja Cie 2 innych. To oni mają problem. Ty nic nie możesz zrobic. Przejdzie im kiedys jak zobaczą ze nie maja szans.

'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2007-05-07, 16:53   

jak się bardzo postarasz to uda ci sie organizować czas żeby mieć wszystkich trzech a oni o sobie nie wiedziel, to jest możlwe, naprawdę... moja koleżanka tak potrafi

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-05-07, 16:55   

a jaaaaaa odpoooooooooowiem śpiewająąąąąąco!

Kombajn do zbierania kur po wioskach napisał/a:
pie*dolnij się w głowe wełnianym młotkiem.

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-05-07, 16:57   

Madzia9999, masz chlopaka, to się nim zjamij.
Skoro do Twoich kolegów nie dociera fakt, że jesteś z kimś innym, to znaczy, że powinni wreszcie zacząć myśleć.
Poza tym ten rzekomo Przyjaciel, gdyby nim faktycznie był chciałby tylko i wyłącznie Twojego szczęścia i nie zawracałby Ci głowi i nie przysparzałby Ci problemów swoim narzucaniem się. Rozumiem, że wrato wyznać komuś co się czuje, ale po cholerę on Ci głowę zawraca tekstami, że jak coś będzie czekał.
Niech się zajmie swoją osobą i znajdzie sobie zajęcie. A Ty jak już mówiłam skup się na tym swoim.

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-05-07, 17:00   

Madzia9999 napisał/a:
Co mam robić? Zostawić to tak jak jest?
skoro masz chłopaka...
Madzia9999 napisał/a:
W tym jeden były z którym już nie chcodzę 3 miesiącea on ciągle kocha, opisy pisze smutne, a mi przykro!
rozstaliście się, koniec bajki
Madzia9999 napisał/a:
było spoko tylko że jak pogadamy ze sobą więcej nić 2h to on mi nadal mówi że mnie kocha
rozmawiaj z nim 1h59' wobec tego i bedzie luz
Madzia9999 napisał/a:
tylko że ja nie mogę dać sobie z tym rady... tak jakby martwie się cvzy coś w tym stylu.....
Madzia9999 napisał/a:
tzn trochę gadałam i on iwe że ja tylko jego kocham i tak w sumie to mnie rozumie tylko że nie do końca,,,,
jak to nie do końca? nie mówiłaś po polsku?
musisz postawic sprawę jasno, masz chłopaka i to z nim chcesz być; skoro nie moga mieć zadnej nadziei, to musza miec to jasno powiedziane

nieważne, że boli... poboli i przestanie, jasne sytuacje są najlepsze
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-05-07, 17:25   

Madzia9999 napisał/a:
nie chcodzę 3 miesiącea
poprosze translacje

Zrob konkurs jedzenia hot dogow, kto zje najwiecej wygrywa. Proste.

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-05-07, 17:47   

Madzia9999 napisał/a:
Co mam robić?
napisz do bravo girl.

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2007-05-07, 17:51   

Madzia9999 napisał/a:
Co mam robić?

Wziąśc tego po lewej xD

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2007-05-07, 17:52   

Madzia9999 napisał/a:
bardzo go kocham

Jesteś bardzo niedojrzałą osobą, która nie zna podstawowych pojęć abstrakcyjnych, wymyśla sobie wielkie historie o wielkich 3 miłościach, jak przestaniesz stawiać się w centrum wszystkiego to może zrozumiesz.
Madzia9999 napisał/a:
były z którym już nie chcodzę 3 miesiącea

Skoro byłaś z nim 3 miesiące temu i wtedy pewnie mu mówiłaś że go kochasz, to muszę powiedzieć że Twoja lekkość w wypowiadaniu tego słowa jest zadziwiająca;]

Ty nie kochasz, Ty nawet nie wiesz czy to co teraz przeżywasz to choćby zauroczenie, ale w końcu jakoś czas trzeba spędzać.

adelaida 

Wysłany: 2007-05-07, 18:46   

lenka napisał/a:
Madzia9999 napisał/a:
Co mam robić?
napisz do bravo girl.

jestem za!!!!

nigdy mnie nie poznasz

Madzia9999 

Wysłany: 2007-05-07, 19:17   

simarik napisał/a:
Madzia9999 napisał/a:
bardzo go kocham

Jesteś bardzo niedojrzałą osobą, która nie zna podstawowych pojęć abstrakcyjnych, wymyśla sobie wielkie historie o wielkich 3 miłościach, jak przestaniesz stawiać się w centrum wszystkiego to może zrozumiesz.
Madzia9999 napisał/a:
były z którym już nie chcodzę 3 miesiącea

Skoro byłaś z nim 3 miesiące temu i wtedy pewnie mu mówiłaś że go kochasz, to muszę powiedzieć że Twoja lekkość w wypowiadaniu tego słowa jest zadziwiająca;]

Ty nie kochasz, Ty nawet nie wiesz czy to co teraz przeżywasz to choćby zauroczenie, ale w końcu jakoś czas trzeba spędzać.

Kobieto ja mam tyle lat co Ty to w taki razie nie jestem dojrzała???????????? 18 lat to mało....??

[ Dodano: 2007-05-07, 20:18 ]
porady w stylu Bravo girl pfff dzięki!

Odpowiedz do tematu