Dzięki:*
Tylko teraz ten mój właściwy chłopak jest zajebiście zazdrosny i nie pozwala mi nawet miec przyjaciół(chopaków) a ja chcę i nie możemy dojśc do porozumienia..... Noe moge mu przetłumaczyć że to tylko przyjaciele i nic więcej nas nigdy niebędzie łączyć! A przyaciele więdzą dobrzę że mam chłopaka i go bardzo kocham!
a ja chcę i nie możemy dojśc do porozumienia..... Noe moge mu przetłumaczyć że to tylko przyjaciele i nic więcej nas nigdy niebędzie łączyć! A przyaciele więdzą dobrzę że mam chłopaka i go bardzo kocham!
no to po co był ten cały tamat?
chłopaka kochasz, więc tamci mają jasność
Twój chłopak jest, jak się wyraziłąś, "zajebiście zazdrosny", to też całkiem zrozumiałe...
Madzia9999 napisał/a:
a ja chcę
no własnie... czego Ty tak naprawde chcesz?
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-05-20, 09:56
Złośnica napisał/a:
A moze oni w trójke wcale Cie nie kochaja.
oo Złośnica, bardzo prawdopodobna hipoteza, brawa dla Ciebie ^^
Madzia9999 napisał/a:
Chcę mieć i przyjaciół i chłopaka!
to porozmawiaj z chłopakiem, skoro tak kocha to zrozumie
a poza tym ta reszta co Cie tez tak wielbi, to oni nie są Twoimi przyjaciolmi, bo przyjaciel nie kocha tak jak chlopak dziewczyne, przepraszam, ze musiałam to Ci powiedzieć pierwsza, ale ktoś musial....
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wysłany: 2007-05-20, 10:06
Weź i im powiedz że z tego nic nie będzie. Tylko nie mów im "może kiedys" bo uczepią sie tego i cała rozmowa bedzie na nic. Krótko i konkrety.
Simarik zgadzam się.
to porozmawiaj z chłopakiem, skoro tak kocha to zrozumie
a poza tym ta reszta co Cie tez tak wielbi, to oni nie są Twoimi przyjaciolmi, bo przyjaciel nie kocha tak jak chlopak dziewczyne, przepraszam, ze musiałam to Ci powiedzieć pierwsza, ale ktoś musial....
ojejku... nareszcie ukazałaś prawde xD hahah ^^ dziewczyno weź Ty sie uspokój.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
nie można mieć wszystkiego( zazwyczaj) chcesz mieć ich trzech... i zastanawiam sie czy chodzi o to że nie chcesz ich ranić i krzywdzić czy o to że poprostu odpowiada ci taka sytuacja tzn 3 facetom na tobie zależy stara sie o ciebie prawi ci komplementy itd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.